Använda BUS (tips!)

Jag är en flitig BUS användare (BrunUtanSol). Finns ju en del som inte använt BUS så mycket eller inte riktigt vågar använda det överallt, t.ex ansiktet. När jag använde BUS på tub första gången så testade jag på benen blev inte så snyggt fläckigt och fult. Men man lär ju sig av sina misstag. Så jag tänkte ge lite tips för att slippa undan utan större missöden i form av fläckar och skarpa kanter.

När jag sedan skulle försöka mig på att använda det i ansiket fick jag tipset av min storasyster att använda en foundationsvamp som är lättfuktad. Funkar så mycket bättre än att smeta in det med händerna. Ingen risk att man för mycket någon stanns. Till benen har jag gjort samma sak fast med en lite större svamp. Jag har mest använt bus i ansiktet till skillnad från alla andra människor som har använt det på resten av kroppen.

Men när jag smörjer in mig med BUS så brukar jag göra såhär:
Jag går uppifrån och ner, lättast så. För att inte glömma var man har smörjt in sig och var man inte har smörjt in sig. När man smörjer in ansiktet är det även viktigt att man kommer ihåg att smörja in hårfästet runt hela ansiktet (gnugga lite i hårfästet så att det hamnar mellan hårstråna) och på och bakom öronen och ner på hela halsen och nacken. (Jag vet många som bara har smörjt in ansiktet men inte ner på halsen och då fått en inte så smickrande linje mellan brunt ansikte och vit hals. Och fått gå med halsduk/sjal i tre dagar.)

Jag brukar inte smörja in mig med ansiktskräm innan jag använder BUS utan det får bli min ansiktskräm om man säger så. Jag brukar smörja in mig en stund innan jag går och lägger mig. Så man är brun när man vaknar morgonen efter. Se till att du har torkat innan du går och lägger dig bara så att du inte får bruna sängkläder. 10-20 min.

BUS-servett:
När jag använde BUS-servett nu så smörjde jag in mig först för det är ingen kräm i servetten. Den är som en våttrasa, man torkar av sig själv.





Body Shop, Fake It!

The Body Shops Fake it! – Har jag använt i några år. Jag änvänder den överallt. Men jag har nog mest använt den i ansiktet. Blir en bra färg och finns i två toner jag har alltid använt den mörka. Luktar lite när den börjar verka men det duscha man bort sen. 200 ml, 239kr.


Dove Summer Glow

Dove Summer Glow Body Lotion, Fair to Normal Skin - Fick den med någon tidning förra året. (Jag passade på att prova den när min BodyShop Fake It! var slut.) Jag har bara provat den på benen, men det tyckte jag blev en snygg fin färg, jag blev inte orange utan brun. Luktade inte så mycket heller tycker jag. 250 ml, cirka 60kr.


Comondyes, BUS

Comodynes BUS-servetter. Natural & uniform color – Den sista jag nu har provat och aldrig kommer att lämna (så länge den finns till). Så lätt och smidigt! Jämfört med BUS på tub så är detta så mycket lättare. Man bara torkar av sig själv. Luktar inget speciellt heller. Dagen efter luktar man ju alltid tycker jag. Det är en speciell doft man får av BUS. 8–pack för 120kr eller 1 för 17kr. (finns på Åhlens)



Tips man allmänt brukar ge:
• Gör gärna en peeling innan du använder brun-utan-solkräm så slipper du fläckigt resultat. (Har jag aldrig gjort)

• Smörj in den hudyta som ska färgas med en vanlig fuktighetskräm. (jag brukar bara smörja in fötterna kanske, hälen kan behöva det ibland) Men är man väldigt torr på vissa partier så kan det vara en bra idé att smörja in sig. För BUS fastnar lättare på torra partier. Knän, armbågar, fötter.

• Torka kroppen ordentligt. Om din hud är fuktig kan resultatet bli flammigt.

• Glöm inte att tvätta händerna efteråt, annars kan du bli brun i handflatorna - inte så snyggt. (tvätta alltid så fort du är klar, med tvål)

Pumps som håller

Asos, pumpsAsos, pumps, 2,437.92kr

För den ringa summan 2,437.92kr så skulle dessa
skor kunna bli mina. Rund tå och högklack. Precis som jag vill ha dem. Men jag fär väl drömma om dem ett tag till... iaf tills dess att priset sänks lite. Väldigt snygga och gångbara i mååånga år framöver.

Sen fanns ju dessa skor också. Fina dem med.

Bröllop!

Jag ska på bröllop i Augusti fick jag reda på igår. Inbjudan kom med posten igår. Så nu får jag allt börja fundera på vad jag ska ha på mig... 3 månader kvar. Men man kan ju inte börja leta för tidigt. Ska till Spanien tre veckor innan bröllopet är så hittar man inget här hemma så kommer jag nog att hitta något där nere iaf. Sen kommer man att vara brun och fräsch också! Gött. Bra tajmat säger jag. Jag tror att jag vill ha klänning. En lång, färgglad, somrig klänning är nog vad jag ser framför mig. Tror jag... någon som har några bra förslag?

Jag är brun!

Jag är mycket imponerad av Comodynes BUS-servetter. Så lätt och smidigt! Jag kommer definitivt att fortsätta använda dem. Jämför man med BUS på tub så är detta så mycket lättare. Man bara torkar av sig själv, typ. Luktar inget spciellt heller. Dagen efter luktar man ju alltid tycker jag. Det är en speciell doft man får från BUS. Men man luktar ju inte bränt som man gör efter att man solat solarie iaf. Detta är bara första gången jag provat den men jag är över förväntan nöjd.

Jag rekomenderar absolut!

Mat idag!

Idag har jag och älsklingen även hunnit med en shopping runda på MAXI. Köpt mat för hela veckan nu. Jag är så sugen på att ge mig ut och grilla varje dag. Men jag får vänta ett lite tag till... lite för mycket regn ute för mig.  Idag blev det  Färsbiffar m. pinjenötter, klyftpotatis, guacamole och lite ruccolasallad. Blev riktigt bra, med tanke på att det var första gången jag gjorde det så blev jag väldigt nöjd. Inte så svårt att misslyckas med det iofs. Resent av veckan blir det kött och potatis och tzatsiki, hemmagjorda köttbullar och makaroner bla. På onsdag ska vi äta ute. Min kära mor och far har varit gifta i 26 år på onsdag. Så vi ska bjuda dem på middag. Ska bli kul, vet att de uppskattar det. Speciellt nu när nästan alla ungar har flyttat hemifrån. Kul för dem att träffa hela familjen samtidigt. Träffas nog inte så jätte ofta allihopa. Även om jag tror att min familj är rätt bra på att träffas och hitta på spontana saker.

Nej, nu ska jag smörja in mig själv med lite BUS. Återkommer med resultatet.

Brun Utan Sol, tips?

Comondyes, BUS
Okej nu har jag gått och köpt BUS-servetter(Comodynes) för att testa för första gången. Min gamla BUS tub från Body Shop tog slut så varför inte testa något nytt. Jag tycker Body Shops funkar jätte bra. Har använt deras i 3-4 år om inte längre... Andvänt bus mest i ansiktet innan. Men det verkar mycket lättare att använda en servett. Så vi testar så får vi se om vi går tillbaka till Body Shops eller inte. Någon som har använt Comodynes servetter innan? Vad tycker ni om dem? Något speciellt jag ska tänka på eller är det bara att köra på som vanligt?

Ballerinas åt alla!

Ballerinas finns det mängder av ute på stan och på nätet. Alla har dem, alla älskar dem! Så jag tänkte bara inspirera och visa lite utbud. Ballerinaskor är nog de skönaste skor som finns. Om du frågar mig.


Dem finns i svart... med rosetter, med paljetter, i skinn, i lack... (Typ lackskor sådana man hade när man var liten ni vet)




Finns i vitt... med prickar, med stansade hål, virkat...

  



Härliga sommar färger... med rosetter i olika former och storlekar...





Guld och andra metaller...





Skor från Oasis, TopShop, Asos, Vagabond, Monsoon, La Redoute.

Tapetsera

tapet
Jag vill tapetsera om i sovrummet. Jag är inne på pasteller och ljusa färger för tillfället. Jag fastnade för denna tapeten att ha som en fondvägg,
Summer Palace från Laura Ashley 395kr rulle. Jag vet fondvägg är uttjatat men jag skulle inte vilja ha denna tapet i hela rummet. Men en vägg skulle bli alldeles lagom. Får nog springa in på Laura Ashley i stan och se hur den ser ut i verkligheten.

Tillräckligt


Jag var inne på Lindex på väg hem efter jobbet i fredags och spanade in bikinin. Men jag orkade inte prova den, det var så lång kö till provrummen. Den var väldigt snygg i verkligheten också (inte bara på bild) men jag kände mig faktiskt lite mätt på bikinis när jag stog med den i handen. Så jag sket i att prova den och hängde tillbaka den... och gick ut ur affären rätt nöjd. Jag har nog införskaffat mig tillräckligt med bikinis för iår. Jag räknade på det och jag har nu totalt 9 bikinis att alternera mellan. (som jag faktist använder. Sen finns det fler som jag inte använder så ofta.) Så nu blir det inget mera bikinitjat från mig... inte så mycket iaf.

Äntligen hemma!

Då var man hemma igen. En helg i Varberg med gott sällskap, rödvin, poker (mycket poker), god mat, promenader i skogen och en hel del regn också såklart. Skönt att vara tillbaka hemma! Ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt. Men nu ska jag kolla runt lite och se vad jag har missat.

Mitt val Elie Saab

              
Om jag någonsin skulle få chansen att få ta ett steg på röda mattan och få en klänning från valfri designer (som att det någonsin skulle hända!) Då hade jag Valt en klänning av Elie Saab. Den libanesiske designern gör mycket vackra och skira klänningar för dem med mycket pengar. En klänning i guld (med lite mindre slits dock), en röd sidendröm (allas ögon hade ju fallit på en), en glittrig söt historia (denna hade jag velat äga/ha i min garderob. Men man hade ju inte kunnat använda den så ofta...), eller en vit dröm (hade velat haft den i en annan färg dock. Den är lite för mycket brud i vitt), eller en turkos fjäderlätt klänning (tillsammans med Carolas fläktar). Någon gång...



Vi andra som inte har råd för tillfället får satsa på dessa klänningar...

     

Den Röda och den Svarta är från Oasis för ca 800kr styck.
Den Rosa spetsklänningen är från Asos och är din för 744,92kr.
Den Bruna får du för 979kr och den Svarta kostar 499kr, båda från La Redoute.

Från Oasis, Asos, La Redoute, Bubbleroom.

Tre vita drömmar




Var inne på Sophies blogg och hittad en länk till J. Crew så jag gick in där och tittade runt lite och hittade dessa sommar vänliga klänningar i linne. Den långa klänningen skulle man iofs kunna ha när man gifter sig. Men jag fastnade för den väldigt mycket. Den var väldigt vacker. Skulle kunna ha dessa skor till också.

Denise Rudbergs nästa bok

76915-60  76915-61  76915-59  76915-5876915-62

Jag tittade runt lite på Bokus för att se om det kanske fanns någon eller några böcker som jag kanske kunde bli lite sugen på. Så kom jag på att jag kan ju passa på att rekomendera Mina favorit böcker eller favorit författare. Mina damer och herrar... DENISE RUDBERG! Jag har läst hennes böcker 15 gånger om. Inte Jenny S, jag skulle ljuga om jag sa det men de andra har jag läst om och om igen. Väninnan är nog mest sönderläst. Ovan ser ni även vilken ordning jag läst dem i. Nu sitter jag och väntar på att nästa bok Matilde som kommer först efter sommaren. Utgivningsdatum sägs vara 2006-09-29 Matilde är andra delen i en löst sammanhållen trilogi. Den handlar om Matilde som är separerad och får ibland tack vara sin barndomsvän Tomas får känna på det ansvarslösa singellivet med (så klart) jetsetarna.

Nu ska jag leta vidare efter någon bok jag faktiskt kan köpa NU.

Å ni som aldrig har läst någon av hennes böcker GÖR DET!

Vad händer idag?

Har ingen inspiration alls idag. Känner för att göra något men kan inte komma på något. Har lust att blogga om något men vet inte om vad. Kanske ska komma på något tema att skriva om, men vad? Vad har jag hemma som jag kan rekomendera? Något jag köpt som jag gillar extra mycket och vill tala om? ...? Förslag?

Jag ska ner till varberg imorgon efter jobbet. Vi är ett helt gäng som ska ner och mysa, grilla, spela poker, monopol kanske(men inte om jag får välja), promenera lite också (om jag orkar) lite vin på det också... men det är först imorgon.

Och nu?

Skjortklänning



En till snygg skjortklänning. Bra pris var det på den också 299kr. Finns i fler färger men den bruna tycker jag är snyggast.

Emilio Pucci – flipflops

Emilio Pucci flipflop
Medans vi ändå försöker inspirera med lite färg i regnet så varför inte dessa färgglada Emilio Pucci
flipflops? För den ringa summa av ca 1200 kr.

Köpa lite Paul Smith

Paul Smith plånbok
Min absoluta favorit parfym är Paul Smith woman. Som inte säljs någonstans längre. (förutom på
Asos har jag upptäckt. Men det är bara en liten flaska, 30ml.) Men efter att jag köpte den typ år 2000 eller 2001 så fick jag upp ögonen för Paul Smith och alla deras färgglada kläder! Denna plånbok fick jag ett sug efter. Just nu har jag en gammal H&M plånbok som jag har tröttnat på för läääänge sedan men inte hittat någon bra ersättare. Jag har spanat in en på Granit också men de får inte in den igen. Å jag som trodde mig ha hittat en värdig ersättare.

Skinnjacka med luva, what's up with that?

76915-50
Ohhh så snygg! Denna
skinnjacka hittade jag på Zoovillage för 1600kr. Jag har letat efter en skinnjacka men inte hittat någon som jag gillat. Men denna tycker jag var snygg.

Nicole Richie och Adam Goldstein

Bli ihop, giftemål, bryta förlovning, bli ihop igen, lite rykten om att bröllop är på G igen och nu sägs det att dem har gjort slut IGEN. Synd!

MY dream shoes


Nu fick jag det bekräftat från två håll att skorna bara fanns när Asos inte skickade skor till sverige. Anna som flikade in en kommetar om det och så fick jag ett mail från Fredrik på Calibermedia igår.  Men han hoppades att jag hittar några andra snygga skor till sommaren och önskade mig lycka till i tävlingen.

Jag som ville ha...

Hår att drömma om

76915-51

Kolla in den
här tjejen hon ser så härligt happy ut och har ett smittande leende under det härliga håret.

Jag är sugen på att gå och klippa mig. By the way. Men jag vet inte hur?


Bild från The Sartorialist

Vippkjolen

VersaceFilippa K

Läste metro imorse på väg till jobbet. Där dem skrev om 50–talsflickornas favoritklänning – vippkjolen. Var det inte för några år sedan det var lite vippkjolar här och var? Tror jag köpte en med lite extra puff men använde den aldrig för jag tyckte att det såg lite roligt ut på mig.  Man kanske skulle försöka sig på att rota fram den igen(för jag tror att den är sparad) och prova iaf. Jag hade definitivt velat ha den guldigaklänningen från Versace i min garderob, den gröna från Filippa K hade nog fått slinka med den också.


Bilder från
Versace och Filippa K.

Sällan skådad skönhet

Versace

Hittade även denna skönhet när jag var inne på
Versaces hemsida och tittade runt lite. Gillar hur tyget fladdrar vid benen och urrigningen är precis som jag gillar det. Ska på bröllop i augusti... synd att den är vit annars hade ju lätt gått och köpt mig denna!

Det är ju bara för att den är vit som jag inte kan gå och köpa den tyvärr... hmmm...


Bild från Versace.com

Ring som halsband

Hand ringar family
De smala ringarna på bilden har jag gått och önskat mig, för att ha som halsband. Man kan gravera in sitt egna och sin älsklings namn eller familj, vänner m.m. Och ha den hängandes i ett band eller i en kedja runt halsen. (eller på fingret) Jag vill ha den i en kedja som på bilden under till vänster. Önska, önska, önska! Väntar ett tag sen får jag väl köpa den till mig själv. Tycker det är en söt gest men också väldigt snyggt. Enkelt! Man kan få det i vitguld, rödguld, silver.



Finns även lite tjockare ringar med stenar/diamanter eller någon annan ädelsten. Fina dem med men dem kostar lite mer... mer pengar än jag har för tillfället.

Ringarna kommer från Hand Sweden.

BLING-BLINGSKOR

Zara skor

En bild på mina skor jag införskaffade mig i spanien i våras. Älskar dem! De är så sköna och perfekta som det lilla extra. Är guldglitter över hela skorna. (Som trillar av och hamnar överallt. Hela hallen glittrar. Men det finns mycket kvar på skorna ändå...) De kommer från Zara. (sofi fahrman hade med dem i sitt Budget eller lyx reportage nu förresten)

Reklam

Åhh nej har jag fått reklam på sidan nu! Jag får fixa det. Men inte idag, det får bli imorgon.


4-0 till sverige. Gött! Inte slut än dock. 3:e perioden och 11:50 har gått... men vi hoppas. Det kan vända fort i hockey... håll tummarna!




76915-589
image612

Underkläder

76915-23nelly_svart

Dessa gillade jag starkt, söta men inget gulligull utan lite fräckare. Finns hos
Nelly.

Jag är inget fan av string. Man har ju en hel del string så jag är inte emot det men jag väljer hellre hipsters, breifs, än string. Tycker det är snyggare och definitivt bekvämare. Så här kommer lite roliga...




Lite spets också.. dessa finns i både svart och vit.



Jag gillar att matcha BH med trosa. Inte för att jag följer det så jätte ofta... Men de gånger man har det känns det lite lyxigare. Här är linnen med matchande trosor. Något man kan springa omkring i i lägenheten i sommar när det är för varmt för mer kläder. (händer kanske inte så ofta men när det händer så kan man ju springa omkring i något snyggt iaf) Den turkosa är helt klart en stor favorit!




Allt kommer från Nelly. Hittade massor därifrån idag!

kimono eller klänning?

Det är säkert bara jag som tycker att Kimonon och klänningen är snygg... ja ja... brukar vara så. Jag får mig mina knäppar ibland. Fastnar för saker som ingen annan tycker är snygg överhuvudtaget. Men det är jag och min stil det... Tycker kimonon skulle vara snygg att ha tillsammans med ett par jeans på något party i sommar. och klänninger passar bra att ha närsom.

(se två inlägg ner)

Frisk luft

Sorry bidde inga underkläder idag. Jag har varit ute i skärgården och andats frisk luft idag. Tagit mig några djupa andetag av havsluften. Så skönt att åka iväg och promenera lite bland klipporna. Trist med regn i stan hela helgen men när vi var ute och promenerade så sprack det upp och vi fick promenera i solen. Sååå skönt. Underkläderna får kanske vänta tills imorgon för ikväll ska jag nog se Melodifestivalen. Det kan dock hända att jag tröttnar, den risken är rätt stor. Så då kan det hända att det dyker upp lite underkläder... Så hoppas på att melodifestivalen bjuder på en massa UR trista låtar. Jag får ju iaf ge det en chans... eller vad säger ni? Halva sverige tycker att det är jätte töntigt (även om den hälften tycker det är små kul i SMYG) men jag har tittat på det sen jag var liten så det är tradition vare sig man gillar det eller inte... Men jag hoppas inte att carola tar hem det.. tycker INTE om henne... men jag hoppas ju att sverige ska vinna... hmmm... hur går detta ihop... Jag känner mig lite delad... Jag hoppas väl ändå på henne på något sätt.

NI väljer

76915-2176915-20

Pengarna som jag nu har fått tillbaka för bikinin som åker tillbaka vad ska det bli istället. För jag ska lägga dom på något annat jag har spanat in länge. Jag har kommit fram till att det får bli den Gröna
klänningen ELLER Kimonon. Hjälp?! Det får bli en av dem inte båda. Så vad tycker ni? ...


Från Victoria's Secret.

Ett paket på hallgolvet

Låg ett paket från Nelly på hallgolvet när jag kom hem idag. Min bikini har kommit! Den är snygg men inte klockren. Nederdelen satt bra men överdelen var lite konstig. Satt inte så jätte bra så den får nog åka tillbaka.
 Får lägga pengarna på något annat. Jag hade behållt bikinin om den hade kostat 400-500 max men inte 900 kronor. Så bra satt den inte. Tyvärr... men jag har så många redan sen väntar jag på två bikinis från H&M också som kommer vara värda sin ringa slant mer än denna bikinin. Bättre lycka nästa gång.

Imorgon blir det underkläder

Ska försöka leta upp lite underklädes inspiration. Eller kanske ikväll om jag är kvar hemma utan något att göra...

Min blivande kimono, kanske?

76915-20

Denna
Kimonon har jag spanat in sen i höstas men kände att $138 var jag inte så jätte sugen på att lägga ut. Men nu har de sänkt den till $39,90 så nu kan jag tänka mig att tänka om... ska se om de har sänkt den gröna klänningen också kanske. Åhhh... hoppas!

Nej det hade dem inte...


Från Victoria's Secret.


Beställt mera

76915-1876915-19
Nu har jag handlat igen... gjorde precis en beställning på
Asos. Köpte 2 par skor och Den rosa väskan jag skrivit om två inlägg ner. De har sänkt priset på den nu så då var jag ju tvungen. (den finns i svart, rosa och vitt. Var lite sugen på den i vitt men det räcker med en väska, trots att jag inte har någon vit för tillfället. Slängde ju min.)


Jag har shoppat hos Asos.


Vad ska jag göra nu då

Ikväll har jag ingen inspiration. Hmmm... vad ska jag skriva om. Klänningar, strumpor, inredning. Vad behöver ni? Jag har ingen aning... jag har bara bikinis i huvudet. Någon som har något annat förslag?

Nu räcker det

Nu har jag hittat mera bikinis. (kan någon peta ut mina ögon) Jag kan ju inte köpa en till. Nu har jag så det räcker och blir över för hela säsongen och mer där till. Var inne en liten sväng på Shopaholic och hittade tre prickiga bikini. Brun/rosa, Röd/rosa med turkost spänne eller Vit/gul. Så snygga! Jag blir galen!

Matcha mina bikinis

76915-20
Lite accessoarer till alla mina bikinis i sommar kanske skulle sitta fint. Väskor, flip-flops, badrock. Ett par paulfrank
flip-flops, en stor väska så jag får plats med mina pocketböcker, handduken, godis, vatten, tidningar allt jag vill ha. Så är jag redo för stranden sen...


Allt finns att hittas hos Asos, La Redoute, American Apparel, H&M och Nelly.

VITA VÄSKOR

76915-18

Lite väskor för den som letar efter vitt. (den rosa fick åka med bara för att jag är sugen på den) Jag slängde min enda vita väska jag hade kvar här om dagen. Den var så sliten och smutsig. Smutsen gick inte att tvätta bort. Så går det när man använder sin väska för mycket och oförsiktigt...


Väskorna hittas hos
Asos och Shopaholic.


Sätt färg på SOMMAREN

76915-17

Dessa
linnen och underkläder är jag sugen på. Sköna färger inför sommaren. Färger som gör en glad! Kläderna kommer från American Apparel. Jag har handlat kjolar, linnen, underkläder, toppar, klänningar det mesta därifrån. Älskar varje plagg därifrån. Dem har bara basic kläder men många olika färger och former istället.


Kläderna hittas hos American Apparel.

En runda på stan

Var en lite tripp på stan idag igen efter jobbet. Hittade ett par vita pösiga linnebyxor med stora fickor på sidorna, på H&M. (ÄNTLIGEN!) Har ingen bild på dem så ni får lita på att dem är snygga. Bekväma är dem också. Passade också på att köpa mig ett linne till med knappar en bit ner på bröstet. Finns rätt många liknande linnen ute nu. Köpte mig även en tunika, en brun. Som blir perfekt att ha varma sommar dagar eller en kväll på stan. Såg att H&M hade bild på samma modell på sin hemsida men helt annat tyg och färg. Men med lite fantasi... haha lycka till med att få fram en bild i huvudet. Äsch! klicka på bilden så får ni se.



"Mina" skor...

Nu har jag mailat till Caliber Bingo (angående mina skor. Se nedan) och fick svar från en tjej som skickade mig vidare till en kille på deras reklamavdelning. Så nu väntar jag svar från honom. Mailade nu i eftermiddags så jag får väl inte svar förrens imorgon bitti när han är tillbaka på jobbet. Har kollat min mail var 5 min ifall jag skulle fått något svar. Men nu har jag gett upp för idag. Väntar spänt på morgondagen... hoppas!

Linnebyxor

Var och letade efter ett par vita linnebyxor igår i stan. Men hittade inga. Jag lyckas VARJE ÅR att missa alla vita linnebyxor, dem hinner sälja slut innan jag ens hunnit titta efter några. Jag hann bara igenom halva stan igår så jag ska ta andra halvan idag. Jag har alla förhoppningar om jag ska hitta nått par iaf. Skönta att ha när det är varmt, det är slappt och skönt med linnebyxor.

Passade på när jag var ute i stan igår att köpa på mig lite basiclinnen ett vitt och ett rosa (är väldigt inne på rosa för tillfället) från
H&M och ett par vita flip-flops med band man spänner runt fotleden, väldigt bekväma. H&M har fått in mycket nu.. både accessoarer, toppar, kjolar. Hade en fin vit kort kjol för 149:- men jag var inte på jakt efter det så den fick ligga. (till nästa gång)

Känner igen dessa skor

76915-15

Caliber Bingo kör med "mina" skor, typ, i sin reklam. Det är samma tyg som
skorna från Asos. Men var finns dessa nya skor att få tag i då? Jag som redan hade habegär till den andra modellen… dessa var nästan finare. Någon som har sett dessa någon stanns?

L Space – bikini

Någon som vet hur deras storlekar är? Stora? Små? Har nu bestämt mig för att köpa denna snygga bikini. Men jag tänkte bara kolla om någon har lite koll och vill berätta hur dem är i storlekarna? Så vore jag tacksam!

Bikinin hittas hos Nelly!

Svart eller vitt, student eller gäst?

76915-13

Två klänninga att välja mellan? Den
svarta tycker jag var dö snygg. Framhäver kurvor, och skapar former för oss som inte har så mycket.  Den vita är det lite Scarlett Johansson över tycker jag... Den skulle passa till studenten. Kanske en sjal över axlarna för den som tar studenten i regnet?
Passar kanske en students plånbok också? ca 350:-


Klänningarna hittas hos Asos!

Mina skor!

76915-13

Mina skor  från asos har kommit. (mina röd/vit prickiga) Jag är jätte nöjd med dem, dem passar mina fötter perfekt. Skönt det är när kläder man beställer blir bra. Slipper allt jobb med att skicka tillbaka sakerna. Den lilla oron finns ju alltid att det kanske inte passar och man får skicka till baka sakerna. Jag är så lat ibland så det brukar ofta sluta med att jag skjuter på att komma iväg till posten och får behålla sakerna för öppet köp eller byte gått ut. (om det inte är allt för mycket pengar det gäller. Då kommer jag iväg rätt fort.) Någon mer som känner igen sig eller är jag helt ensam om detta?

Digitalkamera

Då var det dags för mig att ge mig in i digitalkamrornas förtrollade värld. Det blir en Sony CyberShot  i silver. Har ju levt med alla andras kameror, lånat hit och dit när jag behövt, men nu är den tiden förbi. Ville ha en liten kamera som jag kan ta kort med. Jag har inte så höga krav egentligen. Är inte ute efter någon med 12x optisk zoom eller 8 megapixel, utan bara någon som kan hjälpa mig att minnas mina minnen. Denna passar mitt konto pengamässigt alldeles utmärkt! HIttade ett bra erbjudande på Dustin. Brukar dyka upp en del erbjudanden lite då och då. Ett tips om man letar efter elektronik "saker".

Mera bikinis

76915-12

Hittade några saker som satte igång mitt shoppingsug ännu mera...

• Rosa
bikini med cirkelmönster (cirklarna återkommer... se tidigare inlägg) BESTÄLLD
Rosa/grön bikini med knappar på sidorna till nederdelen. Vändbar!
Rosa/vit bikini med ett sött band mellan bysten samt som ett skärp på trosan. Dessutom vändbar! Jag gillade dock det vita mer än hel rosa.
• En bikini med djungeltema.
• En bikini till, lite 70-tals mönster på den. En gul/brun eller en turkos/grön? BESTÄLLD
• Lite sportigare för er surfartjejer med skärp i midjan på underdelen.

Kan man ha för mycket bikinis? Tre, fyra stycken extra till samlingen kan väl inte skada. Finns nog ännu mera om man tittar lite till... men det får räcka för nu.


Bikinisarna hittar du på H&M, Nelly och La Redoute.

Härlig sommartopp

76915-12


Blomstertopp, perfekt till grillfesten i sommar!


Finns hos Nelly.

Min favorit

min tröjakort brun

Tröjan till vänster är tröjan som jag har sprungit omkring med dygnet runt i vinter, (nästan iaf) en av mina absolut favorittröjor. Köpte den i höstas efter mycket letande efter just en sån tröja. och sen såg jag i senaste minikatalogen från
H&M Rowells att dem har fått in den där, i svart också. (färgen jag egentligen var ute efter men som inte fanns i affär) Men nu såg jag i Höstkatalogen, från H&M, att det kommer fler liknande modeller långa, korta, ull, "mohair". Blir nog en tröja till för mig har snart slitit ut min andra. Snyggt med ett skärp i midjan eller något band. Omlotten lever vidare...

Jag hade lovat mig själv att inte öppna höstkatalogen (det är fortfarande vår!) och titta på höstkläderna. Men svag som man är så tog nyfikenheten över. Men så sugen på att köpa höstkläder blev jag inte... kanske för att man inte fått uppleva sommaren än?



smycken i silver

Detta är ett av min favorithalsband väldigt enkelt men väldigt snyggt! Ska se om jag kan fixa fram ett kort där det sitter på mig.


halsband stor ring


Här är ett annat halsband jag funderar på att köpa. Med ett
hjärthänge. Banden finns att få i andra färger, om man vill det. Det är en tjej som börjat göra silversmycken först var det som hobby tror jag men hon har fått en hel del kunder så nu har hon börjat med det mer på heltid. M925 heter hennes kollektion. Man kan beställa från henne på nätet men det finns även några återförsäljare bla Part Two på Östra hamngatan i Göteborg. Någon i jönköping också tror jag. Ta en titt på hennes sida.



Bilder från M925.


Freeedag

Äntligen fredag! Och nu är det dags för fika. Då ska jag går och köpa mig en Japp. Sen ska vi se om vi kan hitta något intressant.

Prata med min älskling precis. Jag får inte planera in något ikväll. Vad för detta? Han har något hemligt på gång. Försökte lirka ut honom något men han var tyst som en mus. Hmmm... vad har jag att vänta mig tro?

Dags för Japp!

Bara därför att

Fina skor, 10 cm klack.

Här är ett par
skor jag skulle kunna köpa bara för att ha hemma. Vette katten när jag skulle använda dem men någon måste väl gå och gifta sig eller fira något rejält. Tycker dem är så fina! Någon fin sommarklänning med någon snygg liten väska i handen. Ähh jag vet inte... Det är 10 cm klackar. Och jag som aldrig går i klackar längre, använder bara mina platta skor nu för tiden. Utmaning att gå i dessa då!


Dom hittas hos Asos!


(update: Skulle man kunna köpa dem för att ha som prydnad tycker ni?)

Solglasögon

Dags att införskaffa sig ett par nya solglasögon inför sommaren. Gillar Jessica Simpsons mörka, snygg modell. Även dessa lite rundare YSL. Det är de enda modellerna som passar mig. Det är så skönt att gömma sig bakom ett par riktigt mörka glasögon, man är i sin egna lilla värld då.

Snygg vit chanel väska har hon också, dags att köpa sig en vit väska (ännu en) nu när det är ljusare tider.



PRISRAS på resor

Nu är det BILLIGT att åka iväg på charter! Vill du åka idag eller imorgon så kommer du undan med knappa 1000-lappen, på Apollo, till bland annat Grekland. Och jag som älskar grekland och maten där. Hade jag inte haft semester i april (åkte en vecka till lanzarote) så hade jag åkt NU. Tänk då hade man sluppit all pollen här hemma också. *drömmer mig bort* Nästa år SKA jag åka iväg en vecka i maj.

Massa cirklar

ringörhänge
Gillar formen på örhängena, att det är massa ringar som hänger lite osymetriskt ihop. På
Homestyling programet på kanal 5 så hade en av tjejerna gjort ett liknande mönster med massa ringar som blev en sänggavel och rumsavdelare. Blev rätt sugen på att härma det mönstret. Till något, vet inte vad men man kan ju fundera lite...

Ny mobil

LG telefon

Skaffat mig en ny mobil. De ringde mig förra veckan från
tre och hade såå mycket bra erbjudanden. Men jag hade bestämt mig för att vänta med mobil tills det kommit någon mindre. Men när de ringde och tjatade om så bra erbjudanden och efter lite betänketid så sa jag ja. Min telefon är ju helt paj. Det knastrar när man pratar som att det blåser massor. Tre telefoner är skit! De pajar efter ett år... men det gör inget för då har abonnemanget ändå gått ut och då kan man köpa sig en ny.

Frågor och svar

1. Vilket är det bästa plagg du köpt? Fördelar och nackdelar med detta plagg?
Måste nog vara ett par mörkblå fornarina jeans jag köpte för evigheter sedan. Sitter alltid lika snyggt även efter 4 år!
2. Vilket är det dyraste plagg du köpt? Är du nöjd med plagget?
Det måste vara en topp jag köpte till min systersbröllop för 4 år sedan, jättefin då men jag har aldrig använt den igen efter det. Den var så dyr så jag vågar inte slänga den även om jag aldrig använder den.
3. Hur ser du ut en vanlig dag?
Jeans, enkel topp i vitt, svart, eller brunt tror jag det blir oftast. Favorit väskan för tillfället, låga skor och ett par diamantörhängen. Blingbling armband också såklart! Det är ute jag vet... men jag är Miss Blingbling.
4. Hur mycket skulle du som max kunna betala för ett plagg?
Tror inte det finns något max. När jag får habegär efter något så är det kört! För en jacka, jeans eller något mera långvarigt kan jag betala lite extra för.
5. Har du någon/några speciella personer som modeinfluenser?
Jag brukar spana in celebrities som Jessica Simpson, Nicole Richie mfl. Men jag snor nog inte så mycket från dem... brukar spana in smådetaljer som de har. Roligare att ha sin egna stil men att få tips på assesoarer är alltid kul.

Zara till göteborg, äntligen!

En glad nyhet för alla göteborgare. Zara kommer till göteborg, närmare bestämt till Arkaden. April 2007 ska det vara stor invigning. Det skall göras plats i Arkaden för 2 300 kvadratmeter dam-, herr- och barnmode fördelat på tre plan. Undra vilka butiker som kommer att få flytta på sig?

Helt vanlig tisdag kväll.

Nu sitter man hemma har ätit middag och har alla fönster stängda allt för att inte släppa in någon pollen. Det är lite varmt/kvavt här hemma kan jag säga. Min älskling är ute och sparkar lite boll (hans favorit sysselsättning) han pallar väl inte med värmen här inne. Funderar på att köpa en fläkt att ha så länge det är pollensäsong. Ska nog titta på det imorgon.

Nu lite kläder! Har en
klänning jag går och suktar efter eller snarare gått och suktat efter i några månader. Härligt perfekt till sommaren, från Victoria Secret. Grön/vit randig. Dollarn är ju inte så hög så man kanske ta ta tag i det nu och köpa den. Även om man borde vänta till lönen. Om man ska ha något att äta resten av månadern.

De röda skorna från asos. Om någon vill se. Såå söta!



Var ska vi börja?

Hinner inte skriva så mycket nu måste jobba klart. Har lite jag måste göra klart innan jag kan gå hem för dagen. Men jag är hemma ensam ikväll så då kan man skriva och pilla och ha sig. Testa lite å så. Men jag hinner skriva att jag har beställt ett par röda ballerinaskor med vita prickar från asos. Som borde komma om någon dag eller två. Jag väntar otåligt. Har försökt hitta ballerinas i stan som ser ut som jag vill ha dem men ingen tur där inte. Så då får vi nät shoppa lite istället och där hittade jag flera par. Men vi börjar med ett par så får vi se. Har köpt en DVD-film också men den vette katten om den är något att ha... lätt att det var ett impulsköp. Hade precis får reda på att jag ska få tillbaka lite pengar. (säkert ett fenomen ingen annan känner igen...) Lätt att bara klicka på nätet. Man ser ju inte pengarna. KRAM PÅ DiG!

FÖRSTA INLÄGGET

Välkommen till min blogg!