Sjukling

Måste ta mig hem och krypa ner under täcket gärna med kläderna på kanske ett par extra strumpor. Jag fryser så... Sitter med tjock stickad tröja och sjal runt halsen men fryser ändå. Någonting är fel om man känner så.

H&M hysteri här med


Denna klänningen kom hem till mig i förra veckan. Den sitter perfekt på(!) så den är en riktigt keeper. Den är underbart sval också. Vet inte om jag älskar ryggen på den bara. Den där extra bandet över ryggen vet jag inte om jag är så förtjust i dock. Jag tycker att den hade varit snyggare utan. Men jag ska se om jag kanske inte kan fixa det... annars får det vara. Lite annorlunda är det ju. Men jag tycker det är snyggare att visa mer av ryggen.


Om det är någon som inte känner igen mönstret eller klänningen så är det en av klänningarna från H&M som det har varit lite hysteri över, kanske inte just denna klänningen men den kortare varianten av samma tyg. Den var med i Sofis mode i våras. Jag personligen gillar denna bättre än den korta.

2 för 1 på flera restauranger i Sverige!

Hur många Arla Köket produkter brukar du köpa? Jag köper nog en hel del Arla Köket produkter grädde, creme fraiche... Nu kan du få gå på restaurang 2 för 1 på flera restauranger i Sverige och Arla bjuder den ena av er.



Super-REA hos Nelly.se



Nelly börjar sin stora sommarrea nu. Passa på nu innan alla andra upptäcker det också...

(klicka på bilden så kommer du dit direkt!)

Ursäkta röran jag bygger om!





Hoppas att ni står ut ett tag... tack!




Borta!

Jag var förbi H&M idag. Men det fanns inga gröna sandaler där. De kan inte vara slut det var så många kvar. Så jag antar att de kommer att komma fram igen. Men jag hittade en sjal som jag kommer att leva i ett tag...

La Redoute har fet REA

Vad sägs om ett par härligt
sommargröna sandaler. Jag hittade ett par gröna sandaler på H&M igår men jag la tillbaka dem igen. Nu... ångrar jag mig. Jag får ta en sväng förbi idag efter jobbet (innan jag bär mig av hemåt för att packa inför helgen.) Kostade 149 kronor och var med band du knyter upp runt benet.
Gööör snygga!

Klick!



Jag har köpt en ny kamera! En helt underbar så nu ska ni få se på grymma kort! Alla mina kära vänner kan ju förbereda sig på att dem kommer att bli fotade i varenda rörelse dem gör. Jag har hittat en ny bästis...

Sweet like sugar


Jag är såld. Söt
sommarklänning. Kanske lite för söt bara... 388 kronor. Ska jag? Jag funderar på om jag kan/ska ha den på bröllopet i augusti? Då har jag ett bra skäl till att köpa den.

Asos vs H&M



Vad sägs om det här? Samma armband olika pris. Jag blev lite förvånad när jag snubblade över detta
armbandet på Asos.com. Jag tyckte jag kände igen det... och visst hade jag rätt. Fast det var billigare på H&M. H&M är ju prispressat...

Min fredag(måndag)

Till helgen blir det party på landet. Jag ska köpa en massa pyssel inför helgen... jag har ambition för det iaf. Sen om det blir så mycket av det det får vi se. Men jag har köpt färgglada servetter, lite mer lyktor... skulle vilja ha lite roliga ljusslingor också. Nu måste jag sticka, ska åka hem från jobbet. Ska möta älsklingen i stan och shoppa på oss lite kul saker...

Testat! Ansiktskräm


Jag har provat
Make Up Stores Night Time ansiktskräm i några månader nu och jag tycker den är underbar. Jag har även dagkrämen. Men den använder jag på sommaren. Night Time är perfekt under vintern, dag och natt, när man är extra torr. Men nu blir det den ena på morgonen den andra på kvällen. Kostar runt 235 kr tror jag det var... (typ)

Piiiiiiiiip!

Där gav min darling mig tinitus. Ahhh vad han skrek!

Älsklingen: "Måål! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"
Jag: (håller för öronen, aj!)

Visade jag mina nya långa naglar...?


Jag tror inte att jag har visat mina naglar efter att jag gjorde alla 10.
Så här kommer en!


Nehe det funkar inte... skit! Nu när jag äntligen har tid så funkar inte skit bloggen. Jaja ska se om jag kan testa igen om någon timma eller dag då. Det var ju synd för dem blev så snygga! Jag kommer definitivt att fortsätta med
Depends Nail Kit.

Mobilblogga. Hur får man det att funka?

Jag försöker fått till det här med mobilbloggandet men det verkar aldrig vilja funka för mig. Bloggen har precis blivit flyttad nu så det kan ju vara därför det inte har kommit igång än... Jag behöver nog få igång det för jag har inte tid att sitta framför datorn och blogga längre. Så det hade varit perfekt att kunna blogga med mobilen. Jag har haft massor att berätta egentligen men har inte tid att sätta mig framför datorn och plita ner allt. Ska se om jag kan fixa det så ska ni få se på mycket tätare inlägg från mig.