Kärlek i världen?

Denna film tyckte jag var söt. Man blev glad av den.
Tänk att det finns kärlek i världen ändå...

Dumma jag!!!

När jag var i london i helgen så såg jag MINA pumps. Men dum som jag var så köpte jag dem inte. Pucko jag! Hittade dem på Zara i storlek 39. Men jag tyckte dem kändes lite stora och jag ville prova dem i 38. Men på den Zara så fanns dem inte i 38. Så jag tänkte att då testar jag dem på nästa Zara (finns ju hur många Zara som helst i London) men jag hittade inte skorna på nästa Zara och inte nästa Zara efter det heller, och efter 5 Zara så gav jag lite upp... och glömde sakta av dem. Men nu när jag sitter hemma i sverige igen så ÅNGRAR JAG MIG!! Jag skulle ju för sjutton köpt dem, man kan ju stoppa i en halvsula om dem är förstora. (så stora var dem inte) Dyra var dem inte heller! Helvete!

Kara Janx

76915-414
Klänningarna på bilderna ovan är designade av
Kara Janx från Project Runway. Det har ju varit så mycket omlottklänningar hela sommaren så jag tycker det är konstigt att denna inte har uppmärksammats mer. För jag tycker den/dem är väldigt snygga. Finns i hur många färger och varianter som helst. Jag blev helt kär i det breda skärpet i midjan och de komplementerade färgbanden längs kanterna. Har man en omlottklänning hemma så skulle man kunna gör om den lite om man är lite pysslig av sig. Är nog mycket billigare att göra så också... för den kostar runt 2500kr beroende på tyg och form.


Bilder från Kara Janx

Paketet på posten

Hämtade ut mitt paket från H&M igår. Är jätte nöjd med hälften av sakerna. De lila tröjorna åkte på direkt som ni ser på Dagens outfit. En svart topp likadan som den mörklila fick också stanna. (Jag rekomenderar! de är jätte sköna, mjuka och gosiga, men väldigt tunna.) Jag hade beställt en vit och en grå också. Men den vita var så tunn, var i princip helt genomskinlig så den säger jag hejdå till med glädje. Baskern och plånboken fick också stanna. Sen kommer en matchande halsduk antagligen med posten idag.

På posten

Jag trodde att min saker från H&M skulle ha kommit vid det här laget men inte då. Hoppas på att de kommer idag. Det står på hemsidan att det skickades i torsdags. Det är bara att vänta och se...

Home sweet home

76915-408

Skönt att vara hemma igen. Jag har haft skit kul! Har sprungit på Portobello Road upp och ner några gånger. Fick en liten chock när jag sprang på American Apparel på Portobello Road. Då blev det shopping det kan jag garantera er. Var knökat på Miss Selfridge så där orkade jag inte vara inne så länge. Men jag provade tröjorna från Vince och jag blev inte besviken. Testade även några toppar från Ella Moss. Men det blev inget köp. Hittade inte så mycket jag ville ha. Lite besviken blev jag allt. Men jag ska försöka få med mig M och åka över igen i november. Det var väldigt mycket sidentoppar och klänningar. Hittade en klänning på Oasis men inte i min storlek. Ska titta på Oasis här i göteborg de kan ju ha den... om jag har tur.

Snygg i svart

Jag vill ha! Louis Vuitton sjalen som Jessica Simpson har virat om sig. Blev kär i den direkt. Måste kolla upp vad den kostar!



(Uppdatering. Från Louis Vuitton så kostar den £ 185. Det blir väl ungefär 2500-2600kr)


LONDON

Imorgon åker jag. Ska hem och tvätta idag efter jobbet och packa allt som behövs. Sen blir det flygplatsen raka vägen efter jobbet imorgon. Vad ska jag packa för något då? Förutom tandborsten då? Tips?

Jumper Dress

Tröjklänning har jag letat efter massor det senaste men inte hittat vad jag sökt. Jag hittade några på nätet som jag även ska hålla ögonen öppna efter. Hos Monsoon hittade jag en beige jumper dress som skulle kunna vara intressant. Den ser väldigt mysig ut. Snygg med bara ett par leggings under. Hos Oasis hittade jag en som ser mer ut som en klänning. Väldigt söt och finns i flera färger.

Rödfläck

76915-404

Denna
trench i 100% bomull, från Oasis, ska jag hålla ögonen öppna efter när jag är i London. Härlig röd färg och snygg modell. Precis som jag vill ha det.


Bild från Oasis


(uppdatering. Den ser faktiskt precis ut som min svara trench jag redan har hemma. Men jag vill ha en likadan fast varmare så att jag kan använda den längre in på hösten.)

Shopping INNAN jag åker

76915-403

Varför vill man alltid köpa nytt innan man åker iväg? För att man ska vara snygg när man är iväg? Jag ska ju shoppa i London men mitt shoppingbegär säger mig att jag behöver köpa dessa saker innan jag åker... men jag försöker stå emot. För onödigt är det. Jag ska ju shoppa massor där. Vill ha!


Bilder från H&M


(Uppdatering. Jag måste hitta ett par stövlar som matchar till också... Vagabond stövlarna sket ju sig)


Locktång

Julia frågade vad jag hade för storlek på min locktång. Jag har 25 mm. (OBH Nordica Artist Curler 25 mm) Jag funderar även på att köpa en som är 19 mm. Nu när håret är lite kortare så är det snyggare med lite mindre lockar. Den stora locktången är lite för stor för mitt nu korta hår. Det blir inte lika många lockar med den stora på kort hår.


Besvikelse

Jag var inne och provade Vagabond stövlarna på Nilson igår. Blev väldigt besviken. Jag trodde att dem skulle vara i mocka. Men inte då. Dem var inte tillräckligt "som jag vill ha dem" för att jag skulle vilja lägga ut 1200kr. Jag ska leta efter några liknande i London för jag gillade modellen och dem var väldigt varma och goa.

Övergiven

Ikväll är jag ensam hemma. Ska försöka rensa ytterligare lite i garderoben. Allt för att få en bra ursäkt till att köpa nytt. Jag har varit så dålig på att rensa ut sådant som jag inte använder. Jag har alltid tänkt att detta kan komma till användning. Men det har det inte... så nu ska det rensas!

Vem?


Vem satt längst bak på Matthew Williamson Fashion Show?
Bakom Victoria Beckham... någon du känner igen?


Bild från Hollywood Rag

Varm om tårna

76915-400

Kanske inte de mest trendiga stövlarna men jag kan lätt tänka mig att gå omkring i dessa skor från Vagabond (tror jag det är) när marken är täckt av vit snö och det är minusgrader ute. Varmt och gosigt!

Paketet

76915-397

Har haft så mycket att göra denna helgen. Var helt slut igår. Tänkte visa vad som var i paket jag hämtade ut i lördags.
Skärpet från Asos var en av sakerna. Jag är inte stor runt midjan så jag var rädd att S/M skulle vara för stort för mig. (brukar vara så) Men nästan tvärtom var det denna gången, skärpet var nästan för litet för mig. Så har du en midja så välj inte S/M, visserligen är det stretch men vill man kunna andas så ta en storlek större.

I paketet låg även en röd clutch från asos. Perfekta röda accessoaren på partyt i höst.

Gäster

Jag och M håller på att städa lägenheten och samtidigt måla sovrummet och tvätta. Ska ha några kompisar över på middag ikväll. Så det är massor att göra. Kanske hinner med att visa outfiten för ikväll innan gästerna kommer. Men då måset jag skynda mig nu!

(Hämtade ut mitt paket idag!)

Cherry

76915-396

Söt
axelbandslös topp för ca 243kr. Matchar man rätt så är denna riktigt snygg. Blev lite sugen på att klicka hem den. Men jag får vänta med mer shopping tills efter London tror jag. Det är en vecka kvar bara. Asos har även fått in en Sweater dress från French Connection. Jag gillar modellen men jag hade velat haft den stickad. Synd! Jag har inte hittat den rätta klänningen än. Hoppas jag gör det i London.


Bild från Asos.com


På posten

Jag har ett paket som ligger och väntar på mig hos posten. Hade tänkt att jag skulle hinna med att hämta det idag men det blev inte av. Ska göra ett nytt försök imorgon. Så vad det ligger där i får ni se imorgon.

Söta Rachel

76915-394

Så söt klänning Rachel Bilson har på sig. Puffärmarna, vidden i kjolen och bandet i midjan. Perfekt!

Jag behöver sova!

Jag är såå trött. Ska strax åka hem, tack och lov. Jag somnar på tangentbordet snart! Vi syns senare...

Make Up Store firar 10 år!

76915-393
Make Up Store firar 10 års jubileum iår och det firar dem med ett Jubilee kit.
Med några av de populäraste favoriterna ur deras sortiment:

• Cover All Mix
(Har jag hemma men börjar ta slut, bra, användbar när man har lärt sig)

• Tri Brow

(Har jag hemma, använder den bara när jag vill att maken verkligen ska hålla)

• Lipstick Poppy

(Vad är det för färg?)

• Microshadow Muffin

(Har jag hemma men den är i princip slut, dags för att köpa ny)

• Eyedust Bamboo

(Grön ögonskugga... neutral men ändå party)

• Glitter Eyeliner Choco Lux

(Aldrig varit en favorit, stora glitterkorn i ansiktet gillar jag inte)

Eyepencil Black
(Behövs alltid)

• Lippencil Golden Purple


Star Lips Marebella
(Ett läppglans jag vill ha)

• Max Lashes Black
(Mascara som nog är värd att testas)

• M Guldbrosch

(broscher vill jag alltid ha fler)


Vad kan Jubilee kitet gå på tror ni? Kostar säkert multum...


Bild från Make Up Store


Vintervarmt

Så gosig vintertröja från Nelly!

Babysurprise!

Idag, ikväll ska jag på babysurprise för en kompis. Det kommer bli en massa tjejer, god mat, prestenter, tjejsnack. Livat värre! Ska bli skit kul att träffa alla tjejerna.

Jag behöver...

76915-391

Nelly har fått in en riktigt snygg omlottkofta, från Rules by Mary. Jag gillar puffärmarna eller vecken på axeln. Sött. Frågan är om man ska ha en röd eller blå? Den blå känns mest användbar. Plus att den röda nog inte riktigt är "min" röda. Jag hade helst velat haft den i svart. Men nu finns ju inte det... Tur att det är en snygg blå färg. 598kr. Med 50kr rabatt (om du går via länken) Så blir det 550kr. Är väl helt okej eller?


(undra vad det är för material... finns ingen info om den än)

Bild från Nelly.se

Höstnytt hos American Apparel

76915-389

Nu börjar höstnyheterna trilla in hos
American Apparel. Det är lite nya linnen, väskor, tröjor, tights, strumpbyxor. Eller vad sägs om ett helt underställ, även kallat Long John, likadant som de gamla cowboysen hade?



Bild från American Apparel


Nya örhängen

Jag har kommit på något nytt jag vill ha. Jag ska börja leta efter ett par silverörhängen i form av runda kulor, 8 mm kanske. De ska sitta på stift och de ska se lite bankade ut/hemma gjorda... inte helt släta. Någon som vet var jag kan hitta det? Har fakstiskt inte varit inne hos Avi&Lena men det låter faktiskt lite som något de skulle kunna ha. Eller så kanske man skulle kunna kolla med Magdalena på M925... om det går att göra?

Sorry!

Lessen om jag inte har bloggat så mycket det senaste. Jag har jätte mycket(!) att göra på jobbet och hemma håller jag på och målar för fullt. I slutet av veckan kommer jag nog att ha mer tid... ska försöka hinna med lite mer inlägg.

Höst/vinterkappa

Jag behöver en höst/vinterkappa. Det är nog min prio 1 när jag åker till London nästa vecka. Sen ska jag självklart titta efter skor, väskor, stickade klänningar, m.m. Men kappor är det jag kommer att hålla ögonen öppna efter.


Röd kappa La Redoute!

76915-388

Är det någon som har beställt
TREND A PORTER kappan från La Redoute?
Hur är den i modell, tyg, storlek?

Måla om

I helgen ska jag försöka hinna med att måla om hemma, ska hinna med ett rum iaf. Så idag ska jag och M iväg och köpa färg. Tror att det blir hallen som får målas om i helgen. Sen helgen efter åker vi till london så då blir det ingen målning. Ska ju ha folk över på middag på lördag också så då blir det inte så mycket måla, kanske lite på morgonen. Färgen måste ju hinna torka innan alla kommer.

Höstuppdateringar...

Jag ska rensa i min garderob nu under veckan och se över vad som behövs fyllas på och vad som kan slängas ut. Rensade bland mina väskor igår och hittade några som syrran ska få ta och titta på. Sen var det några som var så slitna så dem åkte ut pga det.


Detta vet jag att jag behöver...

Varm vinterkappa (från La Redoute kanske...)
Tjock stickad sjal från Vero Moda. (jag vet precis vilken)
Svart gosig cardigan. (kan kanske hittas hos Benetton)
Svart polotröja. (jag har en men den är sliten, dags för en ny!)
En höstväska. (gärna en röd och en brun...)
En plånbok. (har spanat in en på MNG)


Det kommer nog mera efter min rensning.



Sug efter väskor

76915-384  76915-385


Det här är vad jag är ute efter...


• Den röda väskan, från H&M, är det så härlig färg på. Men den är slut på nätet!
  Har inte hittat den i någon butik än men den kanske kommer in...
  Modellen passar in på min bild av vad jag är ute efter. 249kr.

• Den svarta i läder, från H&M, lika snygg modell som den röda. 798kr.

• Så grymt snygg höstväska. Det bara skriker höst om denna väska.
  Stor och rymlig. 598kr.


Alla tre passar riktigt bra till min svarta trench och en snygg vinterkappa.
(som också ska inhandlas... när jag hittar någon.)


Jag behöver...

...en fleecetröja att ha ute på landet när det är lite kyligt. Saknade det i helgen. Jag tror att H&M har någon, ska kolla upp det.

Vad har hänt?

Nu är jag tillbaka i stan efter en helg på landet utan någon som helst kontakt med omvärlden. Skönt att vara hemma... men ändå inte. Har varit så skönt väder hela helgen! Sol, sol, sol. Vi har grillat, promenerat i bergen, badat fötterna(det räckte för mig), vi var ute och seglade några timmar idag också. Ahhh jag är nu fulla av syre och energi. Så nu blir det städa här hemma. Det behövs.

Jobbigt

Min tröja glider ner över axlarna jobbigt mycket idag.

H&M Katalogen, del 1: My order...

76915-383
Här är min beställning. Såg tröjorna på
H&M igår men dem fanns inte kvar i min storlek. Så idag hittade jag dem på rowells. Perfekta baströjor i 100% bomull. Jätte mjuka och sköna! 98kr/st. Inte så farligt tycker jag. Sen blev det en lila Cardigan också. Jag beställde en beige i min förra beställning men i en förstor storlek sen när jag skickade tillbaka den för att byta till mindre storlek så var dem slut i min storlek. (32/34) Men denna lila fanns kvar så det fick bli den. Snygg höst färg. Sen åkte plånboken med också. Funkar som väska en kväll på stan. Jag vill ha allt nu! Synd att man måste vänta ett tag...


Bilder från H&M


NYbeställning

Nu har jag gjort en ny beställning hos H&M. Det roliga tar aldrig slut.

Polarn O. Pyret

76915-382

Synd att
POLARN O. PYRET inte har kläder för vuxna som inte är gravida. Gillar deras ränder. Har dem halsdukar och mössor för vuxna? Det kanske man skulle kunna införskaffa sig iaf.

Kanske ett paraply med?

Bild från POLARN O. PYRET


Bekväma Jeans

Jag var inne på Mango idag medans jag väntade på bussen. Sprang rätt på ett bord med snygga stuprörsjeans. Jag är inte så förtjust i stuprör (på mig) men det är väldigt snygg på dem som har rätt ben för det. Själv tycker jag att mina ben är för smala för det. Ser ut som två tunna pinnar med en överkropp på. Men jag kan inte låta bli att prova det då och då, för jag tycker ju det är så snyggt. Men jag inser varje gång att det inte är snyggt på mig. I vilket fall som helst. Jeansen jag provade var väldigt mjuka och sköna! Skulle kunna köpa dem ändå, bara för det. 500kr någonting kostade dem. Bra pris tycker jag att det var också.  Men jag vet inte hur kvaliten på MNGs jeans är. Någon som har ett par och vet hur de är och hur bra de håller? Dem hade flera andra snygg jeans som jag nog ska titta en extra gång på.


Hittade en plånbok också men den bloggar jag inte om förrens jag har köpt den. Då lär den väl ta slut på noll tid. Kommer inte vara hemma i helgen så jag skriver om den på måndag när den är införskaffad och ligger i min väska. Den är så söööt!

Längtar redan

76915-379

Jag längtar redan till nästa års sommaklänningar och sanden mellan tårna. Denna klänning hoppas jag finns kvar ett tag till hos
Victoria´s Secret.


Bild från Victorias Secret

FACE & BODY

76915-375
Jag skriver inte så ofta om smink och ansiktsvård. Kanske för att jag är rätt dålig på sådant. Smink har jag MASSOR och tycker att det är kul, men ansiktsvård och rengöring är jag utan att överdriva extremt dålig på. Jag har mina krämer jag har testat mig fram till. Sen håller jag fast vid dem. För att återfukta kroppen använder jag Body Shops Bodybutter, ansiktet Body Shops Carrot. Rengöring... har jag ingen. Jag använder vanlig tvål. Jag vet! Det är inte bra för huden... men jag hittar inte någon som får bort allt smink? Så har ni tips på bra ansiktsrengöring så tipsa mig gärna. Fram tills dess använder jag tvål.


Pust!

76915-374

Äntligen! Jag  var och köpte dem i dag efter jobbet. Hittade dem igår med lite hjälp från Sarah (Tack sara!). Jag fick ett mail från en läsare som innehöll ett litet tips och det lönade sig. Hade inga pengar igår så jag kunde inte köpa dem och man får ju inte lägga undan mer än en timma. (Man får ju knapp lägga undan något någonstans längre.) Iaf det fanns två kvar i min storlek, 39, så jag tänkte att då är det ju lugnt dem kommer att finnas kvar till imorgon (kl var 18.00). Idag gick jag med lätta steg mot
Nilson. Går in i butiken och börjar titta efter skorna... men ser jag dem tror ni? Nej, inte någonstans. Jag går fyra gånger fram och tillbaka och kolla ALLA hyllor. Inga skor. Frågar i kassan. Får svaret: nej, dem är slut.  Vaaaaa! Panik! Rusar upp till den andra Nilson letar frenetiskt i hyllorna ser dem inte först men sen upptäcker jag dem inklämda mellan några andra skor. Hoppas dem finns i min storlek är allt jag tänker. Lyfter första skon... 38... andra skon... 40... (snälla!) tredje... 41... (skit också!) fjärde... 39 JAAAAAAAAAAAA! Sen var det raka vägen till kassan. Tjitjing! Tänk allt detta för ett par skor... Haha... Men de är väl värda det. Dem är både mjuka och sköna. Det lär inte bli vare sig skoskav eller ömma fötter här inte. Jag är såå nöjd.


Skrivet i silver

Nu har M925 fått in lite höstnyheter!

76915-37276915-371

Bland höstnyheterna finns en silvermedaljong & ett långt bland-halsband av tre olika kedjor och kulor. Dessutom har glitterkollektionen utvecklats med tunna nystan av silvertråd! Den nystade glitterkulan tycker jag var väldigt intressan. Men den är 8 mm jag hade velat haft den i den dubbla storleken... man kan ju alltid maila och fråga om det går att få den större.

Sen kan du även få ett namn-halsband i silver, handsågat(!)

Jag har även ett par nya örhängen, från M925, som jag måste visa er. Har inte hunnit visa upp dem än... men de är matchande mitt kulhänge.

Tips!
Hon har ett kulhänge liknande mitt för 299kr. Om man är sugen på ett men inte bor i göteborg och har tillgång till Avi&Lena.


Se mer på www.m925.se


Jag har hittat dem!

Jag har hittat pumpsen som jag letade efter! Ni får se dem imorgon. Hittade dem på Nilson kan jag avsölja iaf.

These Boots Were Made For Walking

Snygga Stövlar, från Asos. Om de hade varit runda i tårna så hade jag inte tvekat en sekund på att klicka hem dem. Men... (Ska det vara helt omöjligt att hitta skor med rund tå?)

Benetton höst

Benetton höst
Jag är brukar ha perioder när jag handlar nästan bara från en butik. Antagligen för att de har en stil/kollektion som passar min stil och min bild av vad jag vill ha. Jag brukar nog bestämma mig innan säsongen har börjat vad jag är ute efter, lite efter vad som fattas i min garderob. Jag har mycket basplagg i min garderob. Men sedan lägger jag till någon eller några detaljer som fångar mitt öga från säsongens trender. Det är alltid något nytt som man fastnar för.

Den här hösten känns som en
Benetton höst. Stickade tröjor, klänningar och några färglada accessoarer, halsduk, basker och ett par vantar kanske...


Bild från Benetton

Änglavingar

76915-368

Nu har asos fått in en ny variant på
mitt halsband med änglavingar. Nu med en pärla på! Jag vill ha. Tycker den var rätt söt. Pärlor dyker ju upp lite här och var i höst och är klassiskt och funkar alltid... nu blev jag lite sugen på att plocka fram pärlorna ur smyckeskrinet. Eleonore skrev idag om Pärlor från Sabina Kasper med trycka illustrationer på. Dem skulle jag gärna ta mig en närmare titt på. Undra vad prisklassen på dem är...


Bild från Asos.com

Fullt upp

Usch! Idag har jag massor att göra på jobbet. Hinner inte blogga så mycket idag... tyvärr. Men ikväll ska jag nog hinna med bloggen lite mera. Ska sätta upp lampor ovanför sängen ikväll. Men det tar nog inte så lång tid. (borde det inte göra iaf.) Vet inte om dagens kläder är värda att visas. Jag var sååå trött imorse så jag drog på mig första bästa bekväma plagg jag hittade. Får fixa en bild senare idag.

Ha en bra dag på er!

Nya Sängkläder

Jag såg ett väldigt snyggt bäddset igår på Hemtex. Mörkt marinblått, rutigt. Det kändes väldigt lyxigt. Ska nog ta mig en sväng förbi stan och ta en titt på det igen. Kostar det inte för mycket så blir jag nog tvungen att köpa det.

Slut på helgen

Då var det söndag kväll igen. Helgerna går så fort! Annat var det när man var liten, då gick tiden såååå låååångsamt. Men vi har fått gjort massor denna helgen.

• Har köpt och monterat ihop sängbord.
• Ny klädsel till vardagsrumssoffan.
• Fått upp ny gardinstång i sovrummet.
• Satt fast handtag på köksluckorna.
• Nya sängkläder (har invigt H&Ms sängkläder, stor besvikelse!)
• Har bestämt färg till väggarna i sovrummet.
• Bestämt kakel till köket.


Nu blir det kanelbullar och en smoothie. Sen får vi se om det är någon bra film på tv. KRAM PÅ ER och ha en trevlig kväll!

Hjälp mig!!

Jag såg en tjej igår som hade ett par väldigt snygga skor. Jag letar efter liknande. Men jag kan inte hitta dem någonstans... så jag tänkte be er om hjälp. Har någon sett dessa skor någonstans? (jag är inte grym på att måla så ni får försöka se dem framför er ändå...)

De är helsvarta, med broderat mönster som sicksack sömmar över hela skorn. Med en rosett frame vid tårna. 5 cm klack kanske. Det mörka partiet vid hälen ska föreställa skinn eller något liknande...

Någon som känner igen det?

Längta till vintern

76915-361
Kan du tänka dig att skicka ner fötterna i dessa tofflor och tassa omkring hemma i höst/vinter när det börjar blir lite små kyligt på golven? Det är nästan så att jag börja längta efter vintern. De ser så mjuka och gosiga ut. 399kr hos
Scorett.


Bild från Scorett.

Mysa hemma

76915-364

Att man ska vara så långsam då! Det gäller verkligen att vara snabb när det gäller asos och
Nelly. Jag tyckte det var typ igår som de fick in alla sina nya plagg. Men slut är det mesta redan. Byxorna finns inte kvar i min storlek i någon färg(!) Hade nog helst velat ha de bruna men de är helt slutsålda. Ser väldigt sköna ut... hade gärna myst omkring i dem hemma eller haft dem när jag tränar. Ser ut att funka till båda ändamålen.

Brunt gillar jag! Så denna tröjan hade jag gärna klickat hem om jag bara hade varit lite snabbare... men den är slut i min storlek den med. *suck*


Bilder från Nelly.se

Cute as a button

Cute as a button
Detta söta halsband av
White Trash Charms hittade jag när jag var inne och tittade på Patricia Field.com. Bara namnet gör att jag vill ha den "Cute as a Button".