Ledighet

Imorgon är vi lediga IGEN. Åhhh vad skönt! Men denna dumma allergi gör att jag måste stanna inne. Iaf nu när det är som värst. Så jag får väl ta och städa och läsa tidningar imorgon. Sen är det bara 8 dagar kvar tills vi åker utomlands...
Jag längtar sååå. Det är typ det enda jag tänker på. Jag skulle vilja åka imorgon. Men jag får allt ge mig till tåls några dagar till.

Men skojar du med mig eller?

Jag tänkte ta mig en tur förbi Gina Tricot idag för att spana in en topp/klänning. Ahhhhhhh vad mycket folk. Pust! Helt proppat var det. Kö genom hela affären till kassan och kön till provrummen gick genom köerna till kassan. Tror ni jag orkade ställa mig i någon av dem? NO. Jag skrattade lite för mig själv sen gick jag lugnt ut ur butiken förbi alla gamar. Och gav mig av mot bussen hem. Men jag var ju faktiskt tvungen att slinka in på nyöppnade ZARA (efter som bussen skulle komma om 5 min först) Åhhh... var det mindre folk där tror ni? Där skrattade jag inte bara för mig själv. Jag gick och flinade åt alla som stog och rykte i saker UNDER näsan på en. Det gick ju inte att gå någonstanns... var tjejer och damer som knuffade en hit och dit bara för att vara först till ett plagg de spanat in. Men snälla!! Jag gick en runda där det gick att komma fram sen när jag gått ett litet varv för att spana in butiken gick jag mot närmaste utgång. Att ni orkar tjejer. Zara kommer att finnas kvar ett bra tag till... What's the rush?

Till hörnet

76915-594'
Idag har jag ännu ett paket att hämta ut på kvartersbutiken på hörnet... Jag vet inte vilket av alla mina beställda paket det är. Men jag skulle nog gissa på resten av min la redoute beställning.

Till mig också?

76915-591

Jag köpte detta halsbandet till en tjejkompis som väntar barn. Det var så fint. Jag funderar faktiskt på att köpa ett till mig själv också. Inte för att jag väntar barn utan för att det just var så fint. Jag beställde det från
Asos. Man fick med en söt liten sidenpåse som smycket låg i. Så jag behövde inte slå in den heller. Perfekt!

Massa nytt hos H&M

Nu blir det till att sitta och klicka sig igenom sidan för att se om det finns något nytt kul...

Prosit!

Nu blir det landet och pyssla! Underbar med helg igen. Jag har längtat!


Tyvärr har min allergi börjat så smått... inte kul. Inte många helger till nu som jag kan vara på landet, kanske är sista helgen. Jag får göra ett uppehåll några helger. Blir för jobbigt att vara där ute när allergin är som värst. Då blir det till att hänga inne i stan...

Ett par skor rikare

Hämtade två paket igår. Ett från La Redoute och ett från H&M. Det som fick stanna var ett par vita tygballerinas, från La Redoute, och två baslinnen (ett vitt och ett rosa), från H&M. Jag beställde även sidenjackan från Madonna kollektionen, den var kortare än vad jag hade tänkt mig men den är en keeper ändå.

Nytt! Hos Christina Ribel

76915-593

Christian Ribel har fått in nytt. Alla modeller fast i 3/4 ärmar. Det har jag letat efter ett bra tag nu, men det finns knappt. Jag vill ha! Ta dig en titt.

Ett H&M paket till

Jag har ett H&M paket som ska komma den här veckan. Kul!
(Jag som inte hade några pengar va? Då är det tur att det finns faktura!)

Trött men nöjd

Kom precis hem, har varit i sthlm med jobbet idag. Jag är gör trött. (Pust!) Massor med jobb. Men vi fick faktiskt en liten stund över, (knappt en timma) så det bliv en lite sväng in till stan för att kolla lite utbud. Var inne en snabbis på Zara och såg ett par sandaler som jag tydligen inte var den enda att vilja ha. För det fanns bara ett par kvar och det var i MIN storlek. Men jag orkade inte prova och jag har inte så mycket pengar kvar den här månaden heller. Men jag måste nog ta mig en sväng snart ut till Zara i kungsbacka och ta mig en närmre titt på deras kläder OCH skor. Men jag vet att jag kommer shoppa en hel del när jag åker till utomlands i maj så jag känner ingen större panik över att jag inte har så mycket pengar att shoppa upp nu. För jag kommer att gott göra det (till mig själv) mer än väl då.

Nu blir det varma mackor och någon film tror jag... (vi har ju fortfarande ingen TV.)

Min kryddodling: Gro!

Min lilla kryddodling som jag har i köksfönstret växer på som bara den. Iaf basilikan och gräslöken. Persiljan är det värre med... den verkar vara VÄLDIGT trög. Den syns inte alls. Basilikan var den mest lyckade av de tre. Den växer riktigt fort och mycket (på bara en vecka). Jag är helt överlycklig över att jag faktiskt lyckades få dem att växa. Jag sprang och titta till dem minst 3 gånger om dagen under helgen. Ska se om jag kanske kan ta kort på dem idag. Detta känns lovande för min framtid som... icke-växt-dödare.

Den här väskan vill jag ha.

76915-592
Jag kan inte hitta den hos asos än... men den kommer väl kanske in senare. Det blir till att hålla ögonen öppna

Äntligen helg!

Ledig i två underbara dagar och sol och värme ska det ju bli också! Yeees! Härligt! Underbart!

Slappa i solen...

76915-589
Jag lade faktiskt med denna boken i min senaste beställning från
Adlibris. (Det blev inte bara en massa chic-litt.) Den var mysig... en bok som man kunde få en hel del roliga idéer från. Vi ska under våren bygga en stor veranda på landet som vi kan slappa på. Men det måste ju göras mysigt först så jag letar inspiration överallt just nu. Köper Drömhem&Trädgård, AlltiHemmet, Sköna Hem och Hus & Hem i mängder. M börjar undra vad det är med mig. Jag sitter och läser om balkonger, uterum, tills jag somnar på kvällen med tidningarna spridda runt mig.

Iaf. Jag kan rekomendera denna boken den får mig att vilja påta och greja i trädgården lagom mycket.

Vuxenpoäng

76915-588
Jag har precis planterat klart 3 olika sorters örter som nu står i köksfönstret. Jag har blivit jätte sugen på att plantera och odla. Den här sommaren ska jag allt plantera en hel del. Ute på landet skulle jag vilja plantera jordgubbsplantor, tomater, basilika, rosmarin... vad kan man odla mer? Som inte är allt för svårt. Inte för att jag vet om det är svårt eller inte att odla jordgubbar, tomater, basilika och rosmarin. Men jag skulle vilja prova iaf. Egna jordgubbar på sommaren... en basilika planta som sprider härlig doft omkring sig. Mmmm... jag vill ha sommar nu!
Jag kanske ska se hur det går för mina plantor i köksfönstret först... om det kommer att komma upp något.

Rosa dröm

En söt rosa klänning... hade den varit lite billigare så hade jag nog klickat hem den.

Lite dött

Ursäkta att det är så dött på bloggen just nu... men jag har sååååå mycket att göra på jobbet att jag inte har tid med något annat än jobb, äta, andas och träffa älsklingen en stund innan jag däckar för natten. Men jag kommer nog tillbaka snart med massor att skriva om. Jag är sååå shopping sugen! Min shopping-tarm skriker efter lite nytt... och jag ska göra allt jag kan för att stilla det suget. Det börjar väl visa sig här snart...


Jag var och spanade in minimarkets jacka igår på Victoria Arena, i göteborg. Den fanns bara kvar i den vita varianten, och jag kan tänka mig att den svarta är riktigt snygg i verkligheten. Men men... den kommer inte att bli min. Jag har bestämt mig för att glömma den. 3200 för en tunn vårjacka... neee...

Paraply i spets...

Jag hittade ett paraply som var sååå mycket jag. Nästan så jag funderade på att köpa två för det var så sött och jag tappar alltid bort mina paraplyer. Så att ha en hemma som reserv hade varit bra för mig. Ska se om jag kan ta något bra kort på det. Kommer nog att bi svårt att få ett bra kort på ett svart paraply där den svarta spetsen syns.

Köpt!

76915-576

Igår blev jag en stolt ägare till ännu en
Manhattan Portage väska, en svart denna gången. (en storlek större än den på bilden) Den lilla var slut i svart men ägaren hade lagt en ny beställning i veckan så de skulle komma in någon gång snart igen. Om någon skulle vara sugen? Jag kommer nog att köpa mig en liten svart innan semestern. Perfekt att ha utomlands!