Klar för idag

M är och tränar och jag har redan gjort mitt med idag så nu blir det välförtjänt mys (ensam) med en film. Kom ingen ny film från LoveFilm idag (kanske imorgon) så det får bli Monster in Law ikväll istället.

Ska upp tidigt imorgon med. 05.40 ringer klockan imorgon. Jippie... uhhh...

Brunch någon...?

76915-549

Fick ett paket från
Buzzadore igår. Med Kellogg's Special K Active. Jag har nog aldrig testat Kellogg's Special K. Har alltid tror att dem bara för att de är så nyttiga inte ska vara goda. Utan smaka typ pap... vet inte varför jag har fått för mig det men så har jag tänkt iaf. Men nu när jag fick hem att prova så varför inte. Jag kanske inte hade köpt dem själv för att testa. På morgnarna brukar jag vanligtvis äta fil och müsli. Men vi får väl se om det kommer bli något köp av dem i framtiden eller inte...

Jag och M har faktiskt frågat ett gäng kompisar om de vill komma över på brunch på lördag. Har tänkt det jätte länge men det har inte blivit av. Men nu så... ska ta och ställa fram Special K och se om det är någon som vågar smaka på dem. Vi får väl se...



Är du inte redan medlem hos buzzadore så kan du bli det här.

Att bli kär i...

76915-547
Jag har hittat mig några favoriter hos asos. En
marinblå "tand" skulle passa mig perfekt nu när jag har bestämt mig för att köpa på mig mer blått. Det runda cirkelhänget ser så mjukt ut. Jag hade bytt ut kedjan till en lite längre dock. Men jag har ju varit inne på runda ringformade hängen innan... kanske ska slå till denna gången. Jag verkar ju gilla formen.


Bilder från Asos

Kalla fötter? Varma fötter?

76915-545
Jag har letat efter ett par gosiga raggsockar hela vintern, inte JÄTTE aktivt men jag har spanat efter det, men inte hittat några. Jag har alltid så kalla fötter. Nu hittade jag en butik på nätet som sålde riktiga
Raggsockar, 55 kr paret. Det är väl rätt billigt eller? Det verkar ju som att vintern kommer att stanna ett bra tag till så jag får nog slå till på ett par värmande raggsockar.


Bild från Strumpbutiken

God Morgon!

Då var man på jobbet tidigt igen då... jippie! Usch hade hellre legat hemma och sovit i min säng. Men nu är jag här. Idag ska jag gå tidigare tänkte jag. Ska in till stan och kanske köpa ett par stövlar som jag spanat på ett tag. De är på rean nu (70%!). Så passar de så blir det definitivt ett köp.

Så söt!

76915-544

Vad säga om något sött att sova i? Detta
babydoll linnet från Victoria's Secret blev jag kär i. Så härlig blå och spets. I like! Den är på rean just nu...



Bild från Victorias Secret

Heltäckande

76915-543
Någon som vågar sig på en baddräkt iår? Jag funderade på att skaffa en förra året men det blev aldrig av... och nu har jag hunnit tänka igenom det ordentligt och jag tror inte att jag skulle passa i det. Men när jag ser baddräkten till
höger så blir jag lite sugen. Jag gillar modellen. Man kanske ska prova iaf... Vad trivs du bäst i? Bikini eller baddräkt?


Bilder från La Redoute

Leverans när då?

76915-542

Hämtade ut ett paket från
La Redoute igår. Hann inte prova sakerna igår. Så jag får göra ett nytt försök ikväll. Men den här toppen fanns med... Vet inte riktigt om det är min färg. Jag gillar mer hallonröd färg än när det röda går åt orange. Står iofs på hemsidan att den är korallfärgad. Så det är väl mitt fel. Men den var väldigt mjuk och skön. Tror den skulle funka perfekt som kort klänning med leggings under. Sen var några saker restnoterat... så dem kommer väl om några månader. La Redoute är ju inte direkt kända för snabb leverans...


Bild från La Redoute

Nu blir det film

Jag han städa färdigt i lägenheten innan M kom hem. Tror ni han märkte något? ... Nu är vi trötta båda två och ska lägg oss och kolla på film Click tror jag det var... Komedi tror jag också att det var. Skön avslutning på helgen. Imorgon väntar jobbet och veckohandling efter det.

När är det dags att ge upp?

Jag var i borås igår och sprang in på H&M där med (fick fjäska för M en hel del för att komma dit) för att kolla om de möjligtvis hade kvar klänningen där... men inte då. Så jag får väl ge upp nu. Jag har finkammat varenda H&M i hela stan... SKIT!!!!!!! Undra om jag upptäckte den när den var slut i alla andra butiker eller om jag har upptäckt den så tidigt att ingen annan butik har fått in den? Se.. jag hoppas än... jag kommer nog att ta mig några rundor i veckan även om jag inte tror att det är någon idé. Men hoppet är det sista som dör... är det inte så?

Städa, städa, städa...

Sorry! Jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit med bloggen. Nu är första gånger jag inte har något måste. Men det vara inte så länge för nu ska det städas här hemma... ska få det snyggt här medans M är ute någon/några timmar. Får se hur långt jag hinner/orkar... Önska mig lycka till för nu måste det gå undan!


KRAM På ER!

Provat någon?

76915-548

Jag hittade en mousse som verkade värd att testas till slut.
John Friedas Boost Mousse, i serien Sheer Blonde. Jag har balsamet i samma serie och den gillar jag, har använt den ett bra tag nu. Så vi får väl se hur bra moussen är. Jag lovar att återkomma med tyck och tänk om den. Förresten... är det någon annan som har testat denna?

Full koll på H&Ms färger

Jag googlade och hittade ett inlägg (angående mitt problem med vilken avdelning klänningen på H&M är från) från en viss Sara K:

76915-549"Ett litet tips när man vill veta från vilken avdelning ett HM-plagg kommer ifrån är att titta lappen där storleken står. Svart eller röd lapp med siffer- strl angiven är Divided, svart eller vit med strl angiven i xs, s, m etc är "vanlig" dam, rosa är Trend. Sen finns det ju L.O.G.G också, men det står ju i lappen..."

Alltså är klänningen jag vill ha är från vanliga Dam och det finns ju på varenda H&M butik. Så nu blir det till att finkamma stan.


(Jag börjar känna mig lite knäpp som bara skriver om detta. Vad ska ni tro egentligen om mig... haha... jaja vill man ha något så.)

Fråga mig inte

Vad sjutton gör jag på jobbet vid den här tiden egentligen. Jag är sååå trött! Men har man mycket att göra så har man. Längtar hem till min säng...

Se på allt det vita

76915-547

Nu ska jag njuta av en riktigt varm choklad med massa skum som jag typ redan sugit i mig det mesta av. Älskar våran
espressobryggare! Nu ska jag sätta mig vid ett fönster titta ut på allt vitt och njuta av att jag sitter inne i värmen. Mmmm...

Distrahera tanken...

76915-546I ett försök att distrahera mig själv lite. (vill ha klänningen!!!) Så hittade jag denna sidan... få två låtar i veckan direkt till mobilen GRATIS... måste ju testas. Meningen med det är väl att man ska få lyssna på låtar och sedan vilja köpa dem. Men man kan ju låta bli att köpa med och bara få en massa singlar till mobilen. Tack, tack! säger jag till det.

Perfekt! Men...

Jag var inne i stan efter jobbet och sprang in och provade toppen och klänningen. Toppen var inget att ha punkt. Jag är inte det minsta besviken över det heller. Klänningen provade jag i small och den var helt perfekt. I modellen. Men storleken var lite för stor. Så jag behöver en XS. Jag har hittat klänningen på H&M Trend så min första tanke var "Vem mer än nordstan har trend?" Jo, kompassen (klockan är nu 18.53). Så jag ökar på mina steg gånger 150 (medans jag rusar upp så hinner jag fundera ut vad jag ska säga om jag kommer för sent och måste "fjäska" och vart jag ska leta någonstans) och hinner precis upp och in till kompassen och irrar runt på nedervåningen och försöker hitta något grått. Tyvärr ingen klännig! Buuhu... så nu sitter jag inne på H&Ms sida och försöker lokalisera alla H&M butiker i Göteborg som har Trend. Den enda jag har kvar är Avenyn. Så imorgon bär det av dit DIREKT efter jobbet. Jag trodde att H&M i Allum också hade trend men inte då...


För alla svarta storleks lappar är väl H&M Trend, eller?

(Uppdatering: Åhhh jag vill verkligen ha den!!!)

14:e februari = alla hjärtans dag

76915-545



Saknar du romantik i förhållandet? Visserligen borde man kanske klara av vardagsromantiken själv. Men om man behöver lite tips och några knuffar så har Presentkuriren några tips. Vad sägs om:

  • 52 Romantiska veckor – Present som sätter lite fart på romantiken. 26 små romantiska uppgifter för henne att utföra för att överraska honom, och 26 för honom. Korten kan inte läsas förrän det skyddande lagret skrapas bort, precis som på en skraplott. På så sätt kan ingen veta i förväg vad som ska hända. Turas om att skrapa ett kort varannan söndag, så har ni en vecka på er att överraska den andra parten med uppgiften på kortet.

Om du hellre vill ge bort lite inspiration för att få lite mer fart i sovrummet:
  • 52 Busiga veckor – Romantisk, busig och sexig present. I den fina förpackningen finns en sidenpåse innehållandes 52 skrapkort, 26 för henne och 26 för honom. Korten innehåller sensuella uppgifter, busiga överraskningar och fantasifulla lekar som ska utföras på tu man hand...

Men har du inte pangarna så går det ju alltid att knåpa ihop ett eget. Kan ju alltid sno lite roliga idéer om inte annat... ta en titt!

Gratisprov! parfym från Puma...

76915-543
Hittade ett till gratisprov av en parfym, Puma, för både tjejer och killar. Men jag vet inte om det går att få det till sverige. Går ju alltid att försöka iaf.
(klicka på bilden så kommer du dit direkt)

(Uppdatering: Jag fuskade lite men jag kunde slutföra den iaf... får se om det kommer något.)

Det andra

76915-540
Jag hämtade även ut ett paket från
Ellos. Vilket innehöll tre bikinis, och två diadem och en sjal. Sjalen blir perfekt för lite sailor inspirerade outfits. Diademen är sköna och super när man vill ha bort luggen från ansiktet. Tyvärr måste jag byta sorlek på en av mina bikinis. Jag brukar ha 34 på överdelar när jag köper kläder men på bikinis så blir det alltid en storlek större(36). Jag beställde 34/36 på bikini överdelarna från Ellos det trodde jag skulle vara lagom, men dem är alldeles för små. Fick knappt igen dem i ryggen så nu måste jag byta till storlek 38/40... känns lite konstigt. Jag skulle ju inte säga att jag har stora bröst. Så det låter lite konstigt men men... får väl göra ett försök. Annars var bikinisarna så snygga. Jag blev förvånad. Mina förväntningar på Ellos är inte så stora... kanske ska tänka om lite. Iaf när det gäller material... mode sidan kan de fortfarande bli lite bättre på.

Guldbonus. H&M hallå?!!

När får jag min guldbonus från H&M? Mitt "år" tog slut i november... hoppas att jag får det snart för jag hittar så mycket på H&M som jag vill ha nu. H&M har lyckats pricka in väldigt många plagg på min önskelista de senaste 2 månaderna. Idag var jag inne en snabbis bara och hittade en hallonröd lite A-linjeformad topp och en skön grå klänning. Jag skulle vilja köpa dem... men jag har inga pengar till det egentligen. Det går ju att nalla från sparkontot men jag vill helst låta bli. Men å andra sidan så kan ju kläderna ta slut om jag inte köper dem nu. Kan jag vänta till lönen på torsdag eller inte? Det är ju faktiskt bara tre dagar. Det hinner väl inte kläderna ta slut på?

Hmmm... Någonting (vet inte vad?!) säger mig att jag kommer att föra över pengarna imorgon eftermiddag precis innan jag sticker från jobbet och rusa in på H&M, roffa åt mig kläderna, springa till kassan så fort att inte ens hinner prova dem och sitta så nöjd hela bussresan hem.

Nu när jag funderar på det... jag tror faktiskt inte att jag kommer att ångra mig. Båda plaggen känns som sådana impulsköp som är klockrena. Klänningen såg såå skön ut och passar in i stilen/modellen på kläder jag är... (jag är nog lite av en periodare... just nu har jag en nästan exakt bild i huvudet av hur kläderna jag vill ha ska se ut. Brukar vara så... hittar jag ett plagg i verkligheten som ser ut så vet jag att jag kommer älska plagget tills jag dör eller tills jag använt sönder det. Haha. Men det är inte ofta man har sådan tur.) ...inne på just nu och toppen hade den perfekta hallonröda tonen och snygg vid modell.



Oj vad långt inlägg det blev...

Jätte skön!

76915-541

Här har ni den! Min
Christina Ribel topp. Jag tycker att den är såå skön. Jag trodde inte att den skulle vara så "rejäl". Det känns som att den kommer att kunna hänga med läge. Lagom mycket stretch, tjocklek och så mjuk sen då. Det blir definitivt fler köp för mig. Har redan börjat spana på denna...


Usch vilken hemsk hållning jag har på bilden.

I ett litet paket

76915-542
Mitt paket från
Christina Ribel är nu (äntligen) ut hämtat från posten. Snyggt paket kom det i också. Känns lite lyxigt. Nu blir det till att prova!

Bra mousse för håret

Nu när jag är nyklippt och allt så vill jag ju kunna fixa till frisyren ordentligt också. Så det jag nu är ute efter är... en mousse. Jag skulle vilja ha en mousse som hjälper mig med att få lite mer volym i det. Någon som vet en bra mousse?

Nya fransar

Igår var jag tvungen att testa lösögonfransarna som jag köpte för ett bra tag sedan.
Tänkte visa en bild så ni kan få en hint av resultatet:

lösögonfransar

Jag använde
Ardell, lösa strån(en förpackning innehåller 56 fransar) och köpte löst lim. Jag gillade de starkt. Om man övar någon gång innan så ska det inte vara så svårt att få på de när det väl gäller. Jag skulle nog inte använda de till vardags. För mig personligen så skulle det kännas lite too mutch. Men på nästa fest så skulle jag nog kunna tänka mig att sätta dit några stycken. Om man läser instruktionerna så står det att de ska sitta kvar i 4-5 veckor. Men några av de lossnade redan när jag skulle tvätta bort sminket. Kan vara så att jag hade lite lite lim på några av de. Men de klarar garanterat en lååång och vild kväll ute. Jag är riktigt nöjd med köpet! Inte var det så dyrt heller. För både lim och fransar hamnade kalaset runt 100-130 kronor.






Då var det dags

Om en halvtimma sitter jag i frisörstolen. Mitt hår har verkligen växt sedan ajg var hos frisören sist. Mitt hår växer som ogräs. Jag menar inte det på ett negativt sätt för det är super bra då kan man byta frisyr oftare för det växer ändå ut så fort. Just nu vill jag nog bara ha någon enkel frisyr som jag inte behöver göra så mycket med. Har titta väldigt mycket på vänner det senaste och jag gillar Jennifer annistons frisyr i hela  säsong 9 väldigt mycket. Så jag tror att det får bli min inspiration när jag ska förklara för frisören hur jag vill ha det.

Vit, vit, vit

Det snöar ute!! För första gången sedan alla var tvugna att sätt på sina vinterdäck. När var det... oktober, november?

Get a cut!

Imorgon klockan 10.00 sitter jag hos frisören. Jag ska göra slingor och toppa det lite. Inte sååå stor förändring bara lite uppfräsching egentligen. Ska bli så skönt att få lite mer liv i det. Jag behöver få upp volymen lite i håret. Känns så platt och livlöst just nu.

Gratisprov! Parfym...

Erbjudandet går snart ut! Tänkte bara ifall att du inte har beställt ett provex.
Alltid kul med prover tycker jag!


Britney Spears - Gratisprov av parfymen Curious

(klicka på bilden så kommer du dit direkt)
76915-519
Fyll bara i dina adressuppgifter och så får du ett gratis varuprov av Britney Spears parfym Curious hemskickat till dig.

Nytt hos H&M!

76915-535
Åhh älskar allt nytt som trillar in överallt! Nu har
H&M fått in lite nya söta klänningar under temat Beauty and the geek. Tre klänningar, en kjol och en cardigan fick åka med i min beställning.

Jag och mina vänner

M är och tränar så jag är ensam hemma. Jag har precis blandat till mig en smothie och stoppat in två kanelbullar i ugnen så nu blir det mys för mig tillsammans med några vänner-avsnitt. Det blir bara till att krypa ner under täcket och njuta... Mmmm...

Onsdag

76915-534











• Svart linne - Topshop
• Svart topp - H&M
• Jeans - &denim
• Pingla - Avi&Lena
• Jacka - Jenny Hellström

Shopping på Indiska

76915-531  76915-532
Idag var jag inne på Indiska och provade många klänningar och tunikor. Hittade hur mycket som helst! Vilket känns lovande nu när det bara kommer att trilla in mer och mer vårkläder. Jag provade mest klänningar idag. Jag hittade en halvlång svart klänning med STORA knappar framtill och fickor på sidorna, lite annorlunda var den. Men den satt inte perfekt på mig så det blev inget. Men den ligger kvar i mitt bakhuvud och gnager lite ändå... Indiska har verkligen ryckt upp sig. Jag har nog aldrig hittar något plagg på Indiska som fallit mig i smaken, kanske ett eller två plagg i mitt liv. Men idag fick jag med mig minst 10 plagg in i provrummet. Jag kom bara till kassan med ett plagg dock. Kanske var det lite att det var januari månad och man inte har så mycket pengar just nu som styrde lite också.

Men det blev denna klänning, med knyt i midjan och rynk upp och nertill, som fick följa med mig hem. Sitter som gjuten! (stavas det så?)


Hyrfilm i brevlådan

76915-530
Jag har varit medlem hos LoveFilm i snart två månader och tycker att det är super. Jag och M är väldigt bra på att se/hyra flera filmer varje vecka. Vi får nog två kanske tre filmer i veckan. Det är lagom. Fler filmer hade vi nog inte hunnit med. Jag tycker det är så bekvämt! Man går in på nätet och gör en lista över filmer man vill se. Man kan lägga till eller ta bort filmer när man vill. Sen får du dem direkt i brevlådan i ett litet kuvert samma som du sedan skickar tillbaka filmen i med portot redan betalt och klart. Så det är bara att lägga det på brevlådan. Sen får du nästa film på din lista inom två dagar.

Nu kan du få prova två veckor gratis!

Tisdag

76915-529













• Brun topp - MNG
• Omlottröja - H&M
• Byxor - Zara
• Halsband - köpt i London
• Jacka - Jenny Hellström



Paket på posten! Christina...

Fick en avi hem igår och jag tror att det är min topp från Christina Ribel. Kul! Nu hoppas jag bara att den är så snygg och skön som alla säger.

Ny kampanj från Buzzador

Nu har jag fått ett mail från Buzzadore (var ett tag sedan nu) där jag får möjligheten att vara med i nästa kampanj. Självklart svarade jag ja. Det passade mig så why not!



Är du inte redan medlem så kan du bli det här. (då framgår det attt du blivit värvad av mig.)

Beställningar. Skickade!

I helgen har jag skickat iväg flera beställningar både på bikinis från Ellos och lite toppar, linnen, kjolar och skjortor från La Redoute.

Måndag

76915-528








• Svart linne - Topshop
• Vit skjorta - Xdye
• Konjacsfärgat skärp - H&M
• Jeans - Fornarina
• Mönstrad sjal
• Jacka - Jenny Hellström

Var lite blåsigt och kallt idag så
det blev i sista minuten...

• Svart tjock tröja - H&M

Gratisprov! Parfym Hugo Boss...

Hugo Boss - Gratisprov av kill eller tjejparfym
(klicka på bilden så kommer du dit direkt)
76915-527

Via Free Sample uppe i menyn kan du gratis beställa hem flera vykort med doftprover av de senaste parfymerna från Hugo Boss.

Stormvarning!

Det är blå himmel ute och solen skiner. Åhh underbart! MEN vi får inte gå ut.

"SMHI har utfärdat en
klass 3-varning, den allvarligaste man har, för Syd- och Västsverige. Vinden har kulminerat i orkanbyar i västra Götaland med hastigheter på 33 m/s"


De håller på att renovera fasaden på vårt hus och byggställningarna har börjat att rasa på ena sidan huset (fyra våningshus).Vinden är så stark! det gnisslar och slår utanför fönstret. Våran gata har blivit avspärrad av polisen och vi har fått telefonsamtal om att vi inte får gå ut. Jag är rätt glad att jag sitter inne idag iaf... trots den blåa himlen som lockar. Hur har ni andra det?

Nya bikinis!

Nu har jag uppdaterat garderoben med 3 nya bikinis.

Lördag=slappdag

76915-522






Nu håller jag på och provar innehållet i mitt H&M paket. Dessa byxor som man fick med om man handlar för mer än 400 koronor (tror jag det var), är helt underbara. Så mjuka och sköna! Över delen är jag inte lika förtjust i den känns verkligen som att den är gjort för att passa ALLA. Men mig passar den dock inte. Lite fööör stor iaf med bara ett linne under. Men den var rätt söt. Jag gillar puffärmar.



• Vit bomullstopp - H&M
• Gråa mjukisbyxor - H&M
• Barfota

H&M Rowells, del 2: Paketet är hemma!

76915-521
Nu ska det provas kläder!

Lite nytt...

Jag är trött på min garderob.

Jag behöver nog ta och rensa och sortera upp garderoben lite. Det kanske hjälper mot min icke befintliga inspiration jag har på mornarna när man ska klä på sig. Jag är verkligen helt oinspirerad. Allt är tråkigt och gammalt. Jag vill köpa på mig lite nytt... i mitt H&M paket som ska komma idag är det bara bikinis med i princip. (en trench också) Å det kan jag inte använda än... vad ska jag göra?! Pengar har man inte så mycket nu heller...

Planer för helgen?

Ikväll blir det tacos hemma hos R, kanske film och några öl till det. Lugn kväll tror jag nog att det blir iaf. Sen imorgon blir det til latt montera ihop IKEA skåp som vi köpt och fått hemkört i veckan. Skönt att kunna få in allt som bara har legat och drält här och var ett tag nu. Har inte haft skåp och lådor för alla våra prylar. Men nu ska det bli ändring på det. Gött!


(Ska hämta mitt paket från H&M idag också. Hoppas att det har kommit nu bara...)

H&M Rowells, del 1: Posten nästa!

Nu ska jag hämta mina bikinis på posten!

(Uppdatering: Dem har inte kommit än... på avin stod det att det skulle kommit idag vid lunch. Men inte då... tråkigt! Men imorgon, då blir det till att prova bikinis!)

Min favorit

Läste precis på aftonbladet om sjalens alla användningsområden. Så jag tänkte visa en av mina favoriter i sjal-lådan. Den kan pigga upp den mest gråa dagen. Antingen bär jag den runt huvudet eller som skärp.

76915-502

Sol och bad!

76915-520
Jaaaa! Nu börjar bikinin trilla in lite här och var (hos alla nätshopper iaf). Jag som är bikini tokig älskar detta. Nu kan man börja titta runt och jag har redan beställt från
H&M 6 stycken bikinis som jag ska testa(några får säkerligen åka tillbaka), och nu är jag påväg att beställa några från Ellos (kliar i fingrarna), såg även igår att La Redoute hade några intressanta också. Nelly har lite också men det verkar vara bikinis på rea från förra året. Nu blir det till att spana runt lite...


Bilder från Ellos

Gratisprov! Parfym...

Britney Spears - Gratisprov av parfymen Curious
(klicka på bilden så kommer du dit direkt)
76915-519
Fyll bara i dina adressuppgifter och så får du ett gratis varuprov av Britney Spears parfym Curious hemskickat till dig.

Nu har jag också fått den

Idag damp La Redoutes vårkatalog ner i min brevlåda. Så nu blir det till att lusläsa den...

Tröst shopping...

Nu har jag tröstshoppat. Är man sjuk så får man ju faktiskt försöka muntra upp sig själv på något sätt. Tråkigt att bara gå hemma ensam. A iaf det blev en Chocolate topp från Christina Ribel, i denna modellen. Den första toppen jag beställer därifrån. Var sååå nära att beställa en i december men det blev inte av. Men nu så. Man kan ju passa på nu när det är rea och testa.

Christina Ribel har 50% REA!

Nu har Christina Ribel 50% REA på alla bruna toppar. (och ett svart ärmlös topp)

Och köper du två toppar (vilka som helst) så får du GRATIS FRAKT.

Varm om halsen

Jag tänkte passa på nu när jag är hemma sjuk och går omkring med något värmande om halsen hela tiden. Visa upp min sjalar och halsdukar som är mina favoriter iår. Har några till men dem ligger just nu och samlar damm i en låda tills jag blir sugen på dem igen.

• Den rosa är från Medero Smyckekonst, i göteborg.
• Halsduken från H&M
• Vit sjal från Pieces
• Svart sjal från Pieces

76915-50876915-50776915-50676915-505

Mera drinkar åt folket

76915-518
Efter alla helger och fester som nu varit inser jag att jag behöver en bok med många recept på olika drinkar. Vad sägs om denna boken... 1001 COCKTAILS. Den kostar 235kr. (Om man går in på presentkuriren så kan man få massa tips på vad man kan köpa till vänner men även tips på roliga saker till sig själv.)


(Uppdatering: Typiskt man ska alltid kolla upp sådanthär innan... men boken finns hos Bokus för 150kr)

Ska du bli förälder?

76915-517
Jag snubblade över en sååå söt sida för föräldrar, MinBebis.com. Där du som är eller ska bli förälder kan bli medlem och läsa om andras historier om graviditeten, förlossningen m.m och skriva själv. och Självklart finns det lite shopping på sidan också! Massor med söta prylar och kläder för småttingar.

Prickig sommar

76915-516

Jag vill ha den här
klänningen. Tyvärr så fanns den bara i 38 som minsta storlek. (whats up with that?!  Vad har hänt med storlek 34,36?) Vilket är alldeles för stor för mig. Inte ens någon idé att skicka efter den för att testa. Men för er som kan ha 38 och uppåt Go for it! Den är så söt, snygg, sexig...


Bild från Ellos

Fortfarande

Jag är fortfarande hemma sjuk. Hostar så jag håller på att bli galen. Har en vattenflaska med mig vart jag än förflyttar mig. Dock är det skönast i sängen... hoppas på att må bättre imorgon men man vet aldrig. Går ju upp och ner hela tiden.

Sjuk, sjuk, sjuk....

jag måste va sjuk.... japp det är jag. Lite dött på bloggen därför. Sen ska jag resa iväg över hlegen så ni kommer nog inte höra så mycket från mig. Kanske jag kan smita iväg och posta några inlägg då och då...

Men kram på er alla!

Prima ballerina

76915-514






Detta är vad jag har ränt omkring i här hemma idag. Jag ser ut som en dansare men det är såå bekvämt med leggings och benvärmare. Var inte meningen men det blev en balett inspirerad pose...




• Mullvadsgrått linne - H&M
• Leggings - H&M
• Benvärmare - H&M





Rosa pantern

76915-515

Här har ni gårdagens klänning. Jag satt härom dagen och försökte klicka hem den på nätet men den han ta slut innan jag han komma till kassan. Så sprang jag på den när vi var på
H&M i lördags och den åkte med utan minsta tvivel. Älskar när det är kärlek vid första ögonkastet. Sådana impulsköp blir man såååå nöjd med. Iaf jag. Jag hade den med svarta strumpbyxor och svart sidenband knutet runt midjan igår. Den är sååå skön. Kommer att bli väl använd. Till våren... sommaren... utomlands... forever! I love it!


(när den bara hänger på galjen så ser den lite ut som en gospelkörsdress....)

Det blev party också

Min kväll igår slutade inte bara med en middag det blev även ett party igår. Han inte lägga in något kort på outfiten innan vi var tvugna att dra igår. Men kul hade jag och fick några komplimanger för min nya klänning... Jag stack ut kan jag tala om för er. Var inte många som hade färgglada kläder igår. Svart, svart och svart. Jag brukar också vara en av dem som väljer svart när jag... (typ jämt) ...eller vart jag än ska. Funkar alltid.