Sommaren är snart här

image618
Jag bara måste visa denna underbara bukett som står hemma hos mig. Jag längtar till sommaren nu!

Gratis är gott!

Måste ju testa alla dessa gratis grejer. Har du inte blivit medlem i Gratisbio än så måste du bli det!

Det kostar inget att gå med men sedan väljer du erbjudanden från olika "leverantörer". För mig blev det hyra film gratis i två veckor från lovefilm.se och det funkar skit bra! Kan rekomendera lovefilm.se. Lätt och smidigt.

Testa själv!


(blir du värvad får du 25 poäng extra i välkomspresent. Så klicka på länken ovan.)

Tjäna på att svara på frågor

Jag gick precis med i Din Åsikt - Delta i marknadsundersökningar och få belöningar
Din Åsikt är ett företag som samlar konsumentåsikter via undersökningar. Genom att tycka till om nya produkter och tjänster får du bonuspoäng som du sedan kan byta in mot värdecheckar till Stadium, SF Bio, McDonalds eller Coop. Värt att testa, kostar ju inget!

Få till vardagen

image617

Idag blir det äta ute för mig och älsklingen. Har gått bra på jobbet idag och älsklingen har lite tid över nu så vi ska passa på att gå ut och mysa. Behöver lite tid för varandra. Båda har haft mycket att göra på jobbet det senaste och man har märkt på oss att vi inte har haft så mycket tid över till varandra. Men nu börjar det lugna ner sig så nu har man tid att ringa korta samtal på dagarna (ringde älsklingen en gång idag och pratade i ca 3 min...) och kolla av hur den andre mår iaf. Det är så lätt att tiden bara rinner iväg för en på jobbet och helt plötsligt är klockan sex och det är dags att gå hem. Sen när jag kommer hem sitter älsklingen och jobbar fram till 10-11... så när han slutar jobba så går jag och lägger mig eller har gått och lagt mig redan. Så slutar det med att man bara säger godnatt till varandra på hela dagen... Helt sjukt egentligen hur stressad och pressad man kan vara. Att man inte ens har tid för den man älskar mest i hela världen!

Pigg och freesch... (en ledtråd)

image615
Nu är vi hemma igen efter en helg i sthlm. Ja,
resan blev till sthlm. Jag har fått i mig hotellfrukost! Jag ÄLSKAR hotellfrukost. Det är höjden av lycka att få gå och välja och vraka bland allt gott som finns uppdukat och bara ta för sig av det man är sugen på för stunden. Mmmm mums! Har bara vilat och slappat i helgen. Det har varit så skönt! Både jag och älsklingen behövde detta. Vi bodde på hotell Anglais precis vid stureplan. Så vi hade nära till shopping, gamla stan och solen var med oss hela helgen. Så skönt att sitta i solen och dricka kaffe och bara mysa. Känns som att man kan göra en favorit i repris nästa år. Myspys!

Vill fixa alla naglarna

Jag skulle vilja fixa alla mina naglar ikväll men jag orkar inte. Pust! Jag är så trött idag. Jag var helt utvilad när jag gick till jobbet imorse och hela förmiddagen men sen dog jag. Pladask! När jag kom hem efter jobbet så satte jag igång att städa lite hemma för det behövdes(!). Fick damsugit, dammat och torkat av allt och alla... skönt att ha varit lite duktig också men jag är så trött nu. Blir till att sova innan halv 11, iaf lägga mig i sängen sen kanske jag ser något Vänner avsnitt innan jag somnar. Hoppas att älsklingen kan sluta jobba i någorlunda tid idag. Han jobbar fortfarande och klockan är nu 21.42. Stackarn han har så mycket att göra..

Större nagelkit

image614


Jag tycker nageln jag gjorde igår blev riktigt snygg. Lite sne kanske men det var mitt första försök. Finns ett ännu större kit för att göra naglarna hemma själv som innehåller mer än än det lilla provkitet som jag kallar det för nu... Jag har habegär!


20 ml Geleaktivator
2 x 6 g Skulpteringsgele
5 ml Rengöringsprimer med pensel
3 g Rosa nagellim med pensel
9 ml Nagelbandspeeling
2 st olika nagelfilar
72 st nageltippar (varav 24 st french look-tippar)

Åtgärd vid borttagning: Använd
Depend Lösnagelremover.

 

1. Rengör Dina naglar med Depends Nagellackremover.
2. Fila ner dina naglar till fingertoppslängd och form.
3. Rengör dina nagelband och nagelplatta med Depends Nagelbandspeeling.
4. ?Rugga? försiktigt upp nagelytan med den rosa sidan på poleringsfilen.
5. Pensla på ett lager av Rengöringsprimern på hela nagelplattan för att rengöra på djupet.
6. Hitta därefter rätt tipp till din nagel. För att jämna till övergången från tipp till nagel; fila bakkant på tippen före applicering. Applicera därefter tipparna med pensellim. Var noga med att inga luftfickor bildas under tippen.
7. Klipp av tippen till önskad längd med Depend Nagelklippare för lösnaglar. Matta ner tippens yta med den fina sidan på nagelfilen. Forma tippen till önskad längd och form.
8. Applicera ett mycket tunt lager Depends Skulpteringsgele över nagel och tipp, lämna ett mellanrum på ca 1 mm mellan nagelband och gelen. Spraya endast en sprayning med Depends Aktivator med ca 10 cm avstånd. När gelen är torr upprepa minst tre gånger.
9. Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen.


Åtgärd vid utväxt:
Gör om punkt 6-7. OBS! Hur många lager Du behöver applicera beror på hur mycket som ska fyllas i nere vid utväxten. Detta känner man bäst själv.

Testar gelénaglar hemma

image613
Jag har testat Depends "Gele kit" ikväll. Bara på ena lillfinger nageln till att börja med. Kände för att prova det först och se hur den håller och om det är värt att göra alla andra. Sen försökte jag kolla på nätet hur man ska ta bort dem sedan. För det är så hemskt när man har sju långa naglar och resten har trillat bort. Hittade på en sida hur man kan ta bort dem. Ska testa det om någon/några dagar, om inte den har trillat av först...

Jag sparar hur man kunde ta bort dem här.

köpa Depend Lösnagelremover


För borttagning av lösnaglar eller byggda naglar av akryl, gelé eller fiber.
  1. Häll upp vätskan i en glasskål eller motsvarande.
  2. Doppa samtliga fem fingrar i vätskan och vänta i 10-20 minuter eller tills naglarna har lösts upp.
  3. Skrapa av nagelresterna med manikyrpinnen.
  4. För att avlägsna limmet som finns kvar på nageln, doppa fingrarna i vätskan under ytterligare 3-5 minuter och skrapa om det behövs bort de sista resterna med manikyrpinnen.
  5. Tvätta händerna med tvål och skölj i ljummet vatten.

Tips! Avsluta gärna med att applicera Depend nagelolja på nageln och Depend nagelbandscreme på nagelbanden. Förvara alltid gelén väl försluten då innehållet är snabbavdunstande.

Vet inte hur bra det är med den där Lösnagelremover. (antar att det är som aceton typ... det verkar vara det andra alternativet)