Idag är jag seg

Jag har gått och lagt mig senast klockan 22.00 tre dagar i rad nu. Men det hjälper inte. Jag är as trött ändå. Hur tidigt ska jag behöva gå och lägga mig för att orka upp på morgnarna? Blää gillar inte att vara trött.

Nästa vecka är det min tur

image600

Nästa vecka ska tre få in "min" telefon. Jag vill ju ha den i helsvart. Och just nu finns den bara i svart/silver/blå. Åhh den är så snygg! Men frågan är om man klarar av de otroligt små knapparna. Har hört att man vänjer sig. Men vi får väl se. Annars får jag väl nöja mig med att bara ta en massa kort med den. Haha.. ne så illa ska det väl inte vara.

Vi har vunnit segern...

image593

...är vår! Segern är vår! Så här såg det ut innan IFK göteborg tog hem hela allsvenskan. Och så här såg det ut efter!

image594


Några bilder till...
image596
image597
image598
image599

Jorden i verkligheten

image630

Här är halsbandet som jag betällde. Tror inte jag har visat upp det... Alla pengar från varje sålt halsband går direkt till den humanitära organisationen
Läkare Utan Gränser som står för läkemedel och sjukvård i krisländer runt om i världen.

För varje smycke som säljs så kan MSF (Läkare Utan Gränser) uträtta något av följande:
  • Skaffa rent vatten till 700 människor i en vecka
  • Skaffa medicin för basal läkarhjälp till 50 människor i en hel månad
  • Behandla 43 människor mot hjärnhinneinflammation
  • Ge medicin till ett aids-sjukt barn i nästan 3 månader
  • Rädda 27 personer från att dö av kolera genom att ge dem salt och sockerhaltig vätska
  • Bota 27 personer från malaria

Jag köpte mitt halsband hos LeShop.

Nytt hår

image591

Jag vill också har så långt fint fake hår! Lite sugen på att shoppa loss på lite
löshår blev jag allt. Men det är aldrig så snyggt i verkligheten. Varför är löshår alltid FÖR glansigt? Plastglansigt hår har väl ingen människa? Varför kan dem inte bara matta ner det lite så att det inte lyser så mycket. 1000 kronor för lite löshår som man inte ens vet om det är rätt färg på är ltie mycket hade det kostat runt 600 så hade nog inte tvekat. Är lite svag för sånt här. Det är ju så lätt att klicka hem det också. Farligt farligt!

Dags för vårmodet

Fick hem H&Ms katalog för våren igår. Hallå hösten är inte här än?! Ska man börja titta på vårmodet så smått nu då... men lite kul är det att få se fram emot våren och alla tunna toppar och söta ballerinas. Kanske hittar en bikini eller två.

Paket från H&M

Hämtade det igår och ska prova lite ikväll eller imorgon. Fick med en väska som jag väntat på lääääänge. Men lite förvånad jag blev när den jag fick se den live. Den var lite större än jag trodde. Den känns halvt som en weekendbag eller över natten väska. Men jag ska nog kunna fylla den på vardagarna också. På något konstigt sätt så brukar man ju alltid lyckas med att fylla väskan överfull vare sig man försöker eller inte. Hur lyckas vi?

Sista dagen på H&Ms rabatt 10%

Kom ihåg att det är sista dagen idag på 10% rabatt på H&M online.

7814 är koden


Dagen efter

 Lite seg i skallen idag. Blev både vin och drinkar igår. Idag känns det inte lika bra som igår. Men kul hade vi! Kyckling blev helt okej igår. Men jag behöver nog salta och peppra mycket mer nästa gång. Jag kommer nog definitivt att prova igen. För det var verkligen så lätt att göra. Det var bara att ställa in i ugnen och sedan vänta. Perfekt för då behöver man inte stå i köket när gästerna kommer utan kan umgås. Idag blir det IKEA, Bauhaus och senare squash.

Gäster ikväll

Snart kommer några vänner hit och ska äta middag. Jag har ställt in en hel kyckling i ugnen för en stund sedan. Första gången jag provar att göra en hel kyckling. Ska bli kul att se hur det blir. Än så länge har det inte varit så svårt.Hoppas det blir bra! Ni får väl se imorgon...

Ny telefon

image646
Var inne idag och tittade på telefonen jag
skrev om igår. Men den var alldeles för bräcklig och knappsatsen var svår tryckt. Knapparna var för små. Jag blev däremot tipsad om en annan som jag har tittat på också (på nätet) men som jag då trodde skulle bli för dyr. Men det visade sig att de ligger på samma pris. Så nu är det Sony Ericson K850i som gäller. Den har en 5 megapixel-kamera(!!!). Det är ju i närheten av vad min riktiga kamera har. Så den ligger bäst till. Men jag skulle vilja ha den i helsvart. Såg på nätet att den ska finnas i det... jag visste inte det när jag var i butik så jag kunde inte fråga när den skulle komma. Får ta en sväng förbi imorgon också.


Allt i ett

image645

En klänning precis i min smak, från
Asos. Jag är fortfarande såld på det mesta som har fickor och rosetter som detaljer. Tycker det är så sött. Så denna klänningen har allt i mina ögon.

Dags för en ny

image644Första telefonen som jag har fastnat för. Jag har letat och letat men inte hittat någon som jag tycker är snygg eller passar mig. Egentligen vill jag ha en RIKTIGT liten men det finns ingen just nu som är så liten som jag vill ha den. Men denna var rätt tunn och lagom i storleken. Så jag ska ge den en chans, det lär dröja innan jag kan få tag på en liten telefon. Alla telefoner anpassas bara för att det ska vara stora skärmar. Vad sjutton det är en telefon ingen tv?!!!!! Måste gå in i någon butik och känna på den bara. Vågar inte beställa den utan att ha känt på den.


Fixa & trixa

image643

Jag älskar Roomservice



Pornstar

image642

Jag har inte läst Jenna Jamesons bok än. Har funderat på den länge men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Kanske är dags att beställa den från
bokus eller adlibris.

My new shoes

image641

Så. Äntligen är de mina. Jag har funderat och varit och provat dem jag vet inte hur många gånger. Men idag sa blev dem mina. Jag har varit på alla Nilson i göteborg idag, skorna har börjat ta slut i min storlek. Så jag var tvungen att springa runt för alla hade bara provskorna kvar. Dem funkade ju inte. Hur snyggt är det med en sko jätte sliten och uttöjd och den andra oanvänd och fin. Nej tack. Ska jag köpa ett par skor till fullt pris så vill jag ha ett par nya, hela och snygga. Köper man ett par nya skor så vill ma nju ha ett par NYA. Eller vad säger ni?

Fyra glas senare

Nja inte riktigt... Men fyra Nilson senare så har jag äntligen ett par nya skor.

Tjuvar till grannar

Jag vet inte om jag är ledsen eller arg. Eller arg på mig eller mina grannar. Vi tvättade i måndagseftermiddag. Hade 4 handdukar som sista grej kvar i tvättstugan. Vi lade in dem i torktumlaren för att de skulle torka. Sen skulle vi ju in till stan och träffa kompisen från England. Glömde av att hämta tvätten när vi kom hem och glömde även av det igår. Kom på det i panik imorse att vi hade glömt kvar dem i tvättstugan. M fick springa ner och hämta dem direkt nu på morgonen. Men när han kommer tillbaka så har han inga handukar med sig. Han kunde inte hitta dem där nere någonstans... Vem snor mina handdukar! Tyvärr så är den här världen sådan att man inte kan lämna något utan uppsikt. Det är helt sjukt att det är så... helt fel att det är så. Jag ska skriva en lapp och sätta upp där nere. Så får man väl hoppas på att någon lämnar tillbaka dem. Men det är väl bara att glömma.

Jag vet ju en som kommer att syna alla sina grannars tvätt i framtiden. I hopp om att få syn på mina handdukar...


Halvdag

Jätte bra dag idag, verkligen. Jag var tvungen att gå hem tidigare pga en helt underbar mensverk som kom under eftermiddagen. Det var bara att tacka för sig och krypa hem. Underbart! Kul att allt kommer på samma dag. Sovit för lite, bakis och mensverk... väl tajmat av mig måste jag säga. Nu har jag tagit igen sömnen iaf. Däckade i soffan när jag kom hem. Och det känns mycket bättre, både i magen och i skallen. Hur har er dag varit?

En drink för mycket

Tror ni jag klarade av att gå hem i tid igår? Svar: Nej. Hade jag inte tagit den där sista drinken så hade jag nog klarat det. Jag var hemma strax innan tolv. Sååå trött. Det blev bort med sminket, borsta tänderna, kissa och bumms i säng. Men det hjälpte ju inte, jag kunde inte somna när jag väl lagt huvudet på kudden. Jag var ju gör trött men dumma alkohol gjorde väl att jag inte kunde somna direkt. Sista gången jag tittade på klockan igår (som jag minns) var efter ett någon gång. Sen fick jag panik för att jag MÅSTE somna. Ångest! Tror ni det gick bättre att somna när jag insåg det?


Jag måste lägga mig tidigare!

Från London

Idag ska jag in till stan och träffa en kompis som är här och hälsar på i två dagar. Han bor vanligtvis i London, har bott där i tre år (kanske lite mer... kommer inte ihåg riktigt). Ska bli kul! Var länge sedan jag träffade honom. Ska träffas halv 6. Men jag kommer att vara inne i stan en halvtimma innan... Vad ska jag göra med en halvtimma till övers.. i stan... jo, SHOPPA!! Jag hinner med några affärer innan vi ska träffas. Ska se om jag kan hitta några byxor idag tror jag.

Men det ska inte bli en lång kväll för mig förresten. Jag skulle vilja vara hemma tidigt, tio kanske. Som om att jag kommer lyckas då eller. Jag var så trött när jag skulle gå upp imorse. Jag BEHÖVER lägga mig tidigt idag. Jag ska göra mitt bästa.

Mer H&M Oktober den 26

image638

Jag vill se mer från Roberto Cavalli at H&M. Nu!

(läste precis på H&Ms hemsida att man kan se bilder på kollektionen från den 26 oktober)




Väska värd pengarna

image637
Vad säg om denna väskan. Jag har nog aldrig köpt en väska som kostat över 1000 kr. Ska man köap en väska för det priset eller mer så måste det vara väl genomtänkt. Iaf för någon med begränsad plånbok. Väskan på bilden från
Fifibags är väldigt snygg men den kostar 1695kr. (De har även en snygg i svart läder som nog skulle hålla längre. Utan att man tröttnade.) Det vet jag inte om jag skulle slänga ut för den. Hade det varit en LV väska så hade jag nog tänkt både en och två gånger extra... och först då kanske jag hade slagit till. Jag har ju spanat in LV väskor ett bra tag men jag vet inte om det någonsin kommer att bli något köp för mig. Men en flicka drömmer ju...

Plattång rikare

Köpte plattången idag. Har inte testat den än, det får bli imorgon. Någort annat jag spanade efter i stan är höstskor. Jag springer fortfarande omkring med ballerinas på mig vissa dagar. Men efter idag får det nog bli ändring på det. För idag var det KALLT. Nu är hösten här... löven blåser omkring, det regnar och blåser. Har ju spanat på ett par från Nilson. Var inne och provade dem idag igen... men jag tvekade lite så jag sa till tjejen i kassan att jag skulle fundera. Men nu har jag bestämt mig. Jag vill ha dem. Jag behöver dem.

Köpa plattång OBH nordica

image636
Idag tänkte jag köpa mig en plattång. Har två locktänger i OBH nordicas serie och dem tycker jag är jätte bra. Vet inte riktigt hur det är med deras plattång. Den ska ju ha vunnit i något test som smartson gjort. Så den kan ju inte vara helt kass iaf.
Är det någon som har erfarenhet av den?


BaByliss har en
rosa plattång där 10 kronor går till Rosa Bandet.

Provat och ratat

image635

Jag provade denna klänningen på H&M i förra elelr förrförra veckan. Jag älskar färgen! Men tyget var så där stelt och grovt. Tror den var av viscose, men den var inge mjuk och go som viscose kan vara. Så jag hängde tillbaka den... men färgen Åhhh! Toppen jag köpte igår är i samma kalla blå färg (kanske lite mer lila). Men jag vill ha mer! Det är min färg i höst. Senapsgult funkar INTE på mig, så det får bli blått för mig i höst.

Roberto Cavalli at H&M

image634

Nu är det snart dags, 8 november. På H&Ms hemsida idag så kan man se några få bilder, dem har även en blogg där man ska kunna läsa lite om hur det kom sig att det blev Roberti Cavalli och om kollektionen. Kollektionen består av 20 herrplagg, 25 damplagg med matchande accessoarer och underkläder. Jag kommer inte att stå utanför någon butik den 8 november. Men bänkad framför datorn kommer jag att sitta när den väl släpps där. Det ska ju släppas ett urval av kläder där med. Passar mig bättre. Jobbar ju inte i stan så det blir krångligt för mig att ta mig dit. Men det blir en sväng efter jobbet, brukar finnas lite kvar. Finaste sakerna är ju borta men kanske hittar man något. Jag gillar Cavalli så jag är lite i extas... nyfiken är jag också! Kan vi få se lite mer bilder snart?!!!

Blåaste blått i höst

Jag hittade en halsduk/luva och en härlig blå/lila tröja (skit snygg!) Ska se om jag kan fixa en bild strax. Nu börjar Roomservice, så det får bli efter det. Jag var påväg att köpa en röd jacka på H&M också men jag hängde tillbaka den i sista sekunden. Har inte råd med den just nu.

Idag är en...

...riktigt seg dag. Jag gillar onsdagar. Man har halva arbetsveckan avklarad... så skönt. Men idag är jag så seg, arbetsuppgifterna på jobbet är lite enformiga just idag. Men när jag kommer hem så ska jag titta på roomservice, har längtat så... (Vi har ju en tv nu igen. Älskligen fick en gammal tv av en arbetskollega. Den stod bara och samlade damm i deras källare.) Ska även ta en sväng i stan innan jag åker hem. Ska se om jag kan hitta några snygga halsdukar. Sen är jag sugen på att möblera om lite i vardagsrummet. Nu fick jag energi... oj hur ska jag hinna allt. Sen ska jag även lägga mig tidigt hade jag tänkt. Kan man göra allt på en dag? Kanske får gå tidigare från jobbet isf...

Krönika/kokbok/chick-litt

image629

En bok som är riktigt farlig att läsa på bussen på väg hem efter jobbet. Efter varje kapitel så presenteras ett antal utvalda recept. Flera av dem är riktigt mumsiga... låter mumsiga iaf. Men jag ska prova flera av dem. Lovar att skriva om dem här när jag gör det.

Matskribenten Amanda lever ett liv där det mesta handlar om mat. Hon rör sig hemvant mellan New Yorks finkrogar och privata middagar med vänner, gör en resa till Rom med italienskt hemlagat på menyn, samt ett besök till den bästa tapasbaren i Barcelona. När hon träffar mr Latte är det mycket som måste stämma ? han måste dela hennes kärlek till mat, älska att gå på restaurang, gilla sushi såväl som inälvsmat och absolut kunna öppna en flaska champagne.

 

Boken uppstod efter en serie krönikor som Amanda Hesser skrev för New York Times. Hon beskriver med mycket humor hur hon i New York träffar sin blivande make och hur deras förhållande utvecklas under ett par års tid.


Finns att köpa hos
Bokus.

Indisk babushka

Jag provade halsduken med luva på Indiska idag. Men den var väldigt stor. Jag provade med en tunn jacka så det såg lite lustigt ut. Men jag såg en annan snygg halsduk på indiska som jag inte hann prova. Men jag tänkte ta en sväng förbi i morgon igen och prova igen när jag har lite mer tid.

Indiskt idag?

Idag blir det en sväng förbi Indiska för att se om den där halsduken med luva som man kan se på alla bloggar finns kvar. Vill prova den iaf... hoppas jag passar i den.

Bästa Vänner

image627
Nu har vi börjat att beta av Vänner boxen från början. Den kom i fredags (beställde den från
CDON) och i helgen så såg vi de första avsnitten. Nu är det bara cirka 246 avsnitt kvar. Vintern är räddad! Haha... tur att både jag och älsklingen är sålda på Vänner. Man har ju sett alla avsnitten 500 gånger men jag kan inte få nog. Jag kan se dem hur många gånger som helst bara det går ett tag emellan så man glömmer lite mellan varven.

Slut på tandkräm

image628

När vi var och handlade på ICA Maxi passade jag även på att köpa ny tandkräm, som var slut hemma. Har aldrig testat Vademecum men efter som den har så snygg förpackning så fick den förlja med hem på prov. Hoppas att den smakar gott. Annars var det första och sista gången den fick följa med mig hem...

Fet träningsvärk

Spelade squash igår i två timmar minst. Nu har jag världens träningsvärk! Och det blir bara värre. Har suttit still i soffan ett tag nu och när jag skulle resa mig så kände jag hur stel jag börjar bli. Hjälp(!) hur ska jag kunna röra mig imorgon...

Rosa dasspapper

image626

Vad betalar man inte för att få ha rosa toapapper hemma. Köpte Lambis Rosa bandet papper på ICA Maxi. Man stöder rosa bandet samtidigt som man får en bra ursäkt till älsklingen att köpa toapper i den manligaste av färger.

Lite av dagen inköp

image625
Tre av mina grymma inköp, som kom idag.

Hämtade mitt H&M paket

Allt, förutom ett par byxor i organic cotton, ska behållas. Tack för att allt passar. Plånboken kanske gnäller lite men ähhh vad sjutton! Det var bara snygga träningskläder som åkte med i detta paketet. Två toppar (jätte sköna), långa byxor och ett par trekvarts byxor. Väldigt sköna! Jag kan rekomendera dem på hur dem känns innan jag blivit svettig och dann iaf. H&Ms sport-bh är inget jag rekomenderar om man ska ut och springa eller så, för den känns inte så stadig och håller inte allt stenhårt på plats. (jag blev förvarnad innan) Den funkar men jag kommer nog inte köpa två av den. Uringad var den också, iaf om man jämför med min andra. Men snygg var den! Om det gör någon glad.

Idag igen

Jag är ap trött idag med. Ska försöka gå och lägga mig ännu tidigare än igår. Nu blir det Ugly Betty och sedan blir det nog till att borsta tänderna och bädda ner sig i sängen. Måste bli pigg!

Svenska mässan

image624

Jag hade missat totalt att Bokmässan var denna helgen. Jag tycker alltid det är kul att gå på mässor (även om det är JÄTTE mycket folk). Bok-, Tur- och Hushållsmässan går jag på varje år och någon gång då och då båtmässan. I år vill jag även gå på Hem & Villa.

Jag har försökt kolla upp lite när de olika mässorna är. Jag skriver ner dem här så jag kommer ihåg dem.

Hem & Villa/hem 2007 är den 25-28 Oktober 2007
Båtmässan är den 2-10 februari 2008
TUR 2008 är den 13-16 mars 2008

Hushållmässan hittar jag inte... finns inte den längre?

Vad har hänt med Vero Moda?! - Rut m.fl

En sak bara. Vad är Rut m.fl? Vero Moda butikerna är borta och har ersatts med Rut m.fl. Vad har hänt? Vad har jag missat? Någon som vet...


Uppdatering: "Det är Etapp Konfektion AB som ligger bakom Rut m.fl. Etapp Konfektion AB var med och öppnade de flesta Vero Moda-butikerna i Sverige tillsammans med danska Bestseller och äger idag tre butiker i Göteborg och en i Uppsala."

Dålig dag

Idag är jag trött orkar inte skriva. Ska lägga mig och kolla på Vänner nu. Kram på er!

Ha en trevlig kväll!

Så mycket jag vill ha

image622
Bara för att jag inte har råd den här månadern så hittar jag hur mycket snyggt som helst! Jag har hittat två par skor (bla skorna på bilden från Asos), två väskor, en klänning... skulle vilja ha en massa små prylar till också men det går ju inte det heller. Vi får väl se om jag kanske kan köpa ett av plaggen iaf... men vilket? Vilka problem man har va.

Jag skulle behöva höst/vinterskor så skorna från Nilson ligger högst upp på behöver-listan. De andra sakerna behöver jag inte. Men...

Rosa, rosa, rosa!

image624
Ikväll är det fotboll som gäller. Blå/rosa fotboll. IFK möter Hammarby idag. Blåvitt behöver vinna idag om de ska ha någon chans att få guldet. Så vi håller tummarna för det. Vill ju ha ett Göteborgslag som tar hem det inte Sthlm.


(TJEJER går in gratis på vissa sektioner idag. Om det är någon som vill se fotboll gratis.)

Spanat ett bra tag nu

image619
Armbandet från CC Skye har man ju sett lite överallt ett bra tag. Jag har inte varit så överförtjust i det innan men nu har jag ändrat uppfattning. Jag vill ha det! (lite sen är jag. Jag vet!) Men min budget denna månaden är ju inte den bästa. Men jag såg att
Kyss Johanna har en billigare variant på den. Man kan få den för 175 kr och inte lika bra kvalité men som budgetvariant så ser den helt okej ut.