Packa upp

Hämtade mitt H&M paket igår. Det var nog det största paket jag någonsin beställt hittills... det var gigantiskt! Men jag orkade inte öppna och prova alla sakerna igår så det får bli ett litet fredags nöje istället. Jag kommer knappt ihåg alla saker jag hade beställt... ska bli spännande å se.


Uppdatering: Har man beställt för mycket då? Om man inte minns vad man har beställt....

I brevlådan

Igår fick jag mitt varuprov från o.b. hem i brevlådan. Blåa och gula var det bara. Men det räcker för mig och det är jag glad för. usch! Jag är glad att jag inte har så mycket/jobbigt som vissa har. Stackare. Lagom är bäst! Eller i detta fallet helst inget alls...
 

På posten och väntar

Jag har ett paket på 6,9 kg, från H&M, som ligger på mitt utlämningsställe och väntar på mig. Ett stort paket!

Madonna ETT enda måste

76915-586
Det var en sak jag ville ha från Madonnas kollektion hos H&M och det var den här
Scarfen. Scarfs kan man inte ha för mycket. Resten av kollektionen var väl lite så där... inte riktigt jag. Hade jag varit några år äldre och jobbat någonstans där man MÅSTE se lite mer uppklädd ut så kanske jag hade införskaffat mig någon kavaj/byxa/dress. Men nu. Nej tack!


(Jag har faktiskt beställt en jacka. En sidenjacka som kanske skulle kunna vara något... men jag ändrar inte uppfattning, resten av plaggen är INTE jag.)

Tidningar som bara samlas på hög

76915-585

Ett riktigt snyggt
tidningsställ som väldigt gärna får flytta hem till mig. Hur många hemsak tidningshögar har man inte hemma utspritt lite överallt? Jag har massor med högar i sovrummet, i vardagsrummet(denär så hög att den jämt välter och sprider ut sig över halva vardagsrumsgolvet) köket finns en hög med... Skönt att bli av med någon hög lite snyggt. Jag hittade det hos Favoritsaker.se för 295 kr.

Gyllene

Jag var inne på ordning&reda här om dagen och införskaffade mig en liten guldplånbok. Jag har haft liknande innan fast i andra färger. Perfekt när man har en lite mindre väska och bara behöver ha med sig det nödvändigaste.

(jag hittar ingen bild på ordning&redas hemsida. ska se om jag kan fixa ett kort på den. Jag älskar den iaf!)

Uppdatering: Jag hittade den på bild hos
mathilda)

Vänta och se

Jag har skickat iväg en beställning till H&M i veckan. (en STOR beställning) Men det är ett par byxor som jag har fastnat för men jag kan inte hitta dem i katalogen eller på nätet... antagligen så kommer dem att släppas senare. Kanske... jag blev kär i dem iaf. Jag får väl försöka hålla ögonen öppna.

För jag har svårt att släppa tanken på dem. Jag vill ha dem i vår/sommar.

(Uppdatering: s.36. De gråa.)

Gör om gör nytt

76915-583
Åhh när jag såg dessa bilder på Aftonbladet blev jag sååå sugen på att bygga nytt ute på landet. Bygga mycket större! Jag gillar högt i tak, mycket föster och ljust (mycket vitt).

Våren är på väg...

76915-582
...trots att det haglade igår och imorse. Nu när våren snart är här så längtar jag ut till vårat lantställe ute i skärgården. Jag vill äta frukost barfota ute på terassen och titta ut över havet... åhh jag saknar det sååååå! Sommar NU! Jag vill köpa nya
utemöbler och lite annat krafs till denna sommaren. Blommor, krukor, en solsäng vill jag ha att ligga och lata mig i...

Zara till Kungsbacka

Imorgon den 15 mars öppnar Zara i Kungsmässan, i Kungsbacka. Vem ska dit?

Inatt jag drömde något som...

Hade en dröm inatt om ett plagg jag skulle köpa, i drömmen. Jag kommer inte ihåg exakt hur det såg ut men det var rött, vitt och med spett på. Så jag får hålla ögonen öppna efter det. Hmmm... undra vad det är för något jag snappat upp/sett någonstans. Som min hjärna sedan har hakat upp sig på....? Låter ju lite sisådär.

Jag har fallit precis som alla andra

76915-581
Minimarkets blommiga jacka är ju bara sååå snygg! Den har blivit en riktig hangup för mig. Ett plagg jag inte kan få ut ur huvudet nu. Jag kommer antagligen att gå och köpa den nu. Jag vet den är dyr... men det blev ju ingen spanienresa för oss i maj och jag har pengar på sparkontot nu som bara sitter där och väntar på mig och att jag ska slösa upp dem. Men... hmm... jag ska se om jag kan gå och prova den någon gång den här veckan. Har hört att de säljer den på Victoria Arena i göteborg. Hoppas att den är jätteful på mig.

Lite shopping i brist på annat å göra

76915-580
Dessa två tröjor vill jag ha! Iaf få hem och prova. fast då lär dem väl få stanna. Den beiga tröjan med
silvriga paljetter skulle kunna vara så snygg till en enkel outfit. Bara ett par jeans och en vitskjorta under eller ett vitt baslinne/topp. Den gråa hade jag nog haft på samma sätt, ett par slitna jeans och ett baslinne. Skulle nog vara fin över min svarta H&M klänning också.

Perfekta tröjor nu till våren!

Jag vill men orkar inte

Jag får skavsår av att ligga i sängen så här mycket... men jag har ingen ork att göra något heller.

Tråkigt att vara hemma sjuk

Jag bara sover, sover, sover... men nu är det dags att ta sig ut i köket och äta något. Synd att jag inte fått mitt te från Lipton än. Varmt ska man ju dricka när man är sjuk.

UTMANING

Jag har blivit utmanad av Tesan och Beatrice Jag brukar inte göra utmaningar men... Jag blev utmanad att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Detta kommer att bli svårt...

  1. Jag borstar typ aldrig håret. (usch vad äckligt det lät... ser jag nu när jag läser det.)Mitt hår är spikrakt så när jag tvättat det och det får torka så lägger det sig som det ska. Jag får aldrig tovigt hår. Eller jo, ibland, när man har halsduk på sig så kan håret i nacken tova ihop sig till en klump... men det var ett bra tag sedan det hände. Har nog inte hänt under denna vintern iaf...
  2. Jag kan inte äta clementiner efter att en tjej på jobbet hittade en liten larv i sin. Det jobbiga var larven hade exakt samma orange färg som clementinen så det var rena turen att hon upptäckte den. Uhhh!!! och detta var ett bra tag sedan... Jag älskar clementiner men jag kan inte förmå mig själv att äta dem.
  3. Jag är kass på att komma på sådana här saker... Vanligtvis på min blogg burkar jag bara skriva det jag tänker på. Har svårt att... Jag hade väldigt svårt i skolan när man skulle skriva långa uppsatser. Mina blev bara på en sida, max två typ. Men man skulle skriva 5. Jag är inte född till att bli en copy... om man säger så.
  4. Jag vill ha kontroll. Jag avskyr att inte ha koll på saker och ting.
  5. När jag blir trött så blir jag väldigt flummig och fnissig. Jag påminner nog lite om en diabetiker som behöver ta sin insulinspruta.
  6. Jag är alltid glad. (nästan) Jag tror att folk brukar säga att jag är en glad och sprallig tjej som mycket sällan blir arg. Men när jag väl blir det så vill ingen vara den som jag är arg på.

Så, det gick ju rätt bra ändå... nu utmanar jag alla er som läser detta att sätta er ner och fundera ut vad ni har för underliga/egendomliga saker för er. Helst 6 exempel på saker...

Influensan

Jag är hemmma sjuk... host, snörvel, nysningar och feber om vartannat. Just nu är jag däckad i feber.

Gillar du te?

76915-579
Nu kan du bli en Te ambassadör hos Lipton. Som ambassadör får du naturligtvis dricka te, alldeles kostnadsfritt. Till att börja med får du ett startpaket te, så att du kan provsmaka sortiment hemma, i lugn och ro. Så svara på frågorna och börja berätta för dina vänner om hur nyttigt och gott te är.

Ange gärna min mailadress ([email protected]) som tipsare. Då blir jag glad iaf... te gillar vi.

Myspys...

76915-578

Denna
tunikan fastnade mina ögon på också. Jag gillar urringningen, fickorna och armarna (de är samma som på min gråa H&M klänning och den gillar jag ju). Den är av viscos. Men jag har börjat gilla det, iaf på löst sittande kläder och klänningar. Så den stora frågan nu är inte om jag ska beställa den utan vilken färg jag ska ta?!

Ja eller nej...

76915-577

Dessa örhängen från
Asos tycker jag var sååå söta. Lagom storlek var de också. Diskreta men ändå lite roliga. I like!

Presentshopping

Jag älskar att köpa presenter. Tycker det är så kul. Både att komma på dem och se minen på de som får den. Jag ska in till stan efter jobbet idag och köpa present till M. Visserligen ska han inte få den än på ett tag... men det är skönt att ha det avklarat. Om jag nu redan vet vad det ska bli så är det lika bra. Sen var jag ska gömma den så länge det får bli nästa problem.

City Lights

76915-576
Jag äger en vit Manhattan Portage väska sedan några år. (Den är inte så vit längre, trots att jag har tvättat den...) Den är perfekt att ha när man är utomlands eller när man ska någon stans och bara behöver få med sig det viktigaste. Den rymmer: plånbok, nycklar, kamera, Försvarets hudsalva, solglasögon och lite smink. Med andra ord, det viktigaste. Jag köpte min på Global, i göteborg, för 350 kr tror jag. Jag vill ha en till eller två till. En svart och en... någon annan snygg färg. Jag fundera på om jag ska köpa en i sverige eller om jag kan lyckas hitta en affär i New York som säljer dem.

Den finns att beställa på nätet.

o.b. gratis varuprov

o.b. - Gratis varuprov med deras produkter
(klicka på bilden så kommer du dit direkt)
76915-575

Fyll i adress och få ett gratis varuprov med o.b.-produkter hemskickat till dig.


FlyMe jag hatar er!

76915-574

Min resa till
spanien i maj var bokad med FlyMe. Åhh vad jag blev besviken när jag läste det på text-tv i fredags. Hur många tusen är det inte som har köpt biljetter med dem. Men som nu bara sitter hemma och är besvikna för att det inte blir någon resa och inte kommer att få tillbaka pengarna. (inte stor chans till det iaf...) Vi bokade resan i november förra året. Så jag har gått och drömt om resan i 4 månader nu... men så bara PANG nej blir inget och inga pengar får man tillbaka heller.

Nu sitter jag och fyller i en massa papper som ska skickas in till konkursförvaltaren och till banken. I hopp om att kanske få tillbaka pengarna. Jag vet att FlyMe annonserade senast en vecka innan de gick i konken om billiga flyg/erbjudanden. De visste ju men ändå så annonserade de in i sista stund. Dåligt!