Fejka det

image606

Jag blir så sugen på att skaffa mig en fejk-gräsmatta när jag ser den bilden.
Den ser så härlig ut.

Slottsträdgården Ulriksdal

76915-604
Vi var och åt lunch på Trädgårdscafét på
Ulriksdal. Jättegod(!) vegetarisk buffé. Och så mysigt sen... Jag han ta mig en snabb titt i Trädgårdsbutiken också. Hittade massor med söta krukor, bord, hyllor, blommor... åhh massor! Jag vill ha allt typ. Jag ska upp en sväng till STHLM i sommar så då måste jag ta mig en sväng förbi där igen. Han inte köpa något igår tyvärr. Så det blir definitivt ett besök där i sommar.

Sthlm nästa

God morgon! Då var det bara att pallra sig upp nu då... flyget går om två timmar. Jag är så trött. Det är omänskligt att gå upp såhär tidigt. (gäsp) Jag ska bara vara borta över dagen. Tur det, jag lär ju däcka på planet hem i eftermiddag. Måste skynda mig nu.

Snygga till på landet

76915-603
Idag blev det en liten runda på stan efter jobbet. Mitt mål med dagens shoppingtur var att köpa saker till landet. Hittade massor! Indiska hittade jag en lykta. (billig om man jämför med andra ställen. Snyggaste och billigaste jag hittat hittills.) Sen köpte jag en hylla på rea. Det är precis en sådan som jag letat efter. (den typen iaf) Perfekt att ställa krukor och lite sådant i. Sist men inte minst så blev det två stycken blomsterpinnar med texten Rosemary/Oregano på. Jag vet att den har funnits i Basilika också men den var slut. Så jag tänkte ta mig en titt på den andra indiska i stan. Allt är från Indiska. Jag köpte lite annat också men det får ni se någon annan gång. Nu ska jag kolla vidare på Ugly Betty.

Lindex öppnat nätshop

Nu har även Lindex öppnat en nätshop. Deras BH utbud måste jag säga är väldigt stort.

Det blev inte mycket

Jag var väldigt besviken på shoppingen i grekland... inte som jag hade tänkt mig. Så jag har inte så mycket shoppingfynd att visa upp. Tyvärr!

Nya skor...

Tänkte passa på att visa upp några andra skor som jag har köpt. Ballerinaskor är ju en stor favorit under vår/sommar månaderna. Så att hitta billiga och snygga ballerinas är höjden av lycka. Här är tre nyförvärv till garderoben...

image601

image602

image600
De sista paret är de nya som är köpta på ICA Maxi.

Ballerina

Jag har spanat här i göteborg efter ett par skor som jag hittade när jag var i STHLM men de var slut i just min storlek. Idag hittade jag dem och de satt perfekt på min fossingar. Gissa var jag hittade dem? ICA Maxi. Billiga, såååå sköna och snygga! Det trodde jag aldrig. Jag är så nöjd!

Hem och iväg igen

Då var man hemma igen. Vi landade i göteborg klockan 3 inatt. Så jag har sovit hela förmidagen, fram till lunch iaf. Sen har jag gått och plockat och packat upp min väska. Nu ska vi dra till landet på en gång och jobba lite med verandan som vi ska försöka få klart innan juni.

Vi hade det JÄTTE bra i grekland! Jag fär berätta mer när jag kommer hem efter helgen. Nu ska jag ta och packa nästa väska.

Jag fick den igår

H&M katalogen kom igår. Jag bläddrade igenom den lite fort och oj vad besviken jag blev. Ganska mycket kläder och modeller som jag kände igen från sommarkatalogen och förra höstkatalogen. Men jag ska titta igenom den en gång till och lite långsammare. Då lär jag nog hitta några fler gobitar. Såg att det fanns snygga skor iaf... så skor blir det för min del iaf.

Paket från H&M

image598

Japp då har man ännu ett paket påväg från
H&M. Det ska hämtas idag eller imorgon. I paketet ligger bland annat linnebyxorna på första bilden, de gråa på andra och den vita cardiganen på sista. Alla tre plaggen skulle passa utmärkt att ha med sig till grekland. Så hoppas de passar alla tre!

Åhh så söt

Jag är helt såld på rosa just nu. Denna söta rosa klänning skulle vara så snygg på någon fest i sommar.

H&M Katalogen: Höstkatalogen

Fick mail från H&M idag om att jag skulle fått höstkatalogen i brevlådan här i dagarna. Men det har inte kommit något än... vet att jag beställde den tidigare. Men den verkar vara lite försenad till mig...

Dags att börja tänka på refrängen

image597

Idag är det klädtvätt och skriva packlista som är på agendan. Om tre dagar åker vi! Åhh det ska bli så skönt!! Det är inte så jätte varmt i grekland just nu 22 grader(bara). Så det blir nog till att packa med långbyxor, för kvällarna iaf. Men jag får klura på listan medans jag tittar på
Employee of the month med fröken Simpson.


Jag låter bilden tala

76915-596

På torsdag åker jag på semester. Gissa vart?



Idag

Vad har jag gjort idag... städat lite hemma, hittade lite räkrester(inget som luktade dock) från vår myskväll igår. Vi hade över en kompis/granne igår. Vi åt färska räkor med vitt vin och tillbehör. Det var en mysig och skön avslutning på veckan. Idag hade jag tänkt att jag skulle plantera om mina örter till större krukor men det har inte blivit av än... jag har börjat lite försiktigt kan man väl säga. Jag har lagt terrakotta krukorna i en hink med vatten för att dem ska bli genomblöta. Men nu känns det lite sen att sätta igång. Jag vet inte om jag ska plantera om dem idag eller imorgon... jag tror att det får bli imorgon faktiskt. Ska se klart filmen nu som jag håller på att titta på innan M kommer hem. För när han kommer måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Vi ska hem till en kompis kväll och laga lite mat och tjöta. Kul!

kram på er!

Nu kommer sommaren till Asos!

Jag tycker att Asos har mest roliga kläder under sommaren. Det är då som jag brukar handla mest iaf. Nu börjar det komma in färgglada klänningar, väskor, snygga sandaler. Denna klänningen hade jag velat ha i rosa. (samma rosa som på eva longorias klänning)


Grillsäsongen är här. Ut och grilla med er!

76915-595
Jag älskar kokböcker. Men bara de riktigt bra och inspererande, och det finns det faktiskt inte så många av. Men jag har lyckats samla på mig ett par nu. Leila är ju min STORA favorit, sen har vi mannerströms senaste också. Trodde inte jag skulle gilla den först, för den heter ju Husmanskonst. (husmanskost är INTE min favorit mat) Men jag har lyckats hitta några mumsiga recept i boken som funkar för oss som inte gillar rotmos eller blodpudding... Hos
Adlibris hittade jag en till bok som verkar passa perfekt nu när grillsuget börjar sätta in.

Grillning och picknick i det fria : ät sunt året runt
"En landgång med läckerheter framdukad på en gräsplätt i skuggan under ett träd. Samosas* med grönsaksfyllning på stranden eller grillad chilikyckling på altanen när solen går ner. På sommaren njuter vi av att kunna äta utomhus. I den här boken har vi satt grillen i centrum. Du får tips på passande läckra marinader att låta kött, fisk, grönsaker eller frukt ta smak av innan de tillagas. Läcker och enkel utflyktsmat behandlas i ett eget inspirerande kapitel."

64 kronor var billigt. Det blir en beställning för mig!