Ett par till

Det blev ett till par ballerinas idag. Ett par silvriga från Indiska. Väldigt mjuka och sköna. De kommer med största sannorlikhet att bli ett av favoritparen.

Nya REA-fynd!

Idag har det shoppats. Hittade ett par skor på Nilson och en billig topp på BikBok plus lite annat smått. Ska se om jag kan fixa lite bilder strax.

3 stenar rikare

image608
Jag har fösökt få tag på dessa stenar med texterna jag vill ha. Tycker de är såå söta. Finns massor med olika texter/ord. De har varit slut ett bra tag men nu har
Syster Lycklig fått in nya.

Sommarförkylning+lägenhetsdrömmar

Japp då var den underbara sommarförkylningen här då. Ont i huvudet, snuvig som tusan, nyses konstant, fryser... *pust* Jag har ingen lust att bli sjuk nu. Det är ju midsommar snart också. Det är iofs bättre att vara sjuk nu än när helgen är här. Orkar inte jobba. Det går så trögt...

Angående lägenheten... det står mellan oss och en ensamstående mamma med två barn. Vem får den tror ni? Vad ska man göra för att få den? Nu skulle vi tydligen återkomma/ringa i mitten av juli. Jag blir så nervös över att de andra ska hinna få lägenheten medans vi sitter och väntar på att det ska bli mitten av juli så vi kan ringa. Tycker inte om att bli hållen på halster... Åhhhh jag blir tokig!

På måndag så...

...så få vi veta hur det blir med lägenheten. Åhh jobbigt! Jag vill så gärna ha den. Vi är ju inte ensamna om att vilja ha en lägenhet... så vi får väl se hur det går. Är rädd att vi inte kommer få den. Men man hoppas ju alltid. Det verkade så lätt i början. Vi trodde vi hade fått den men sedan så verkade hyresvärden ta det tillbaka. Så nu vet vi inte alls hur det kommer att blir. (jag ser min walk-in-closet försvinna) JAG VILL HA DEN.

Jag skiter just nu i hur den ser ut inuti. Jag vill bara ha den. Jobbigt, jag hatar att gå och vänta. Kan dem inte bara säga om vi fått den eller inte. Så länge jag är oviss om hur det ska bli så går jag bara och drömmer och oroar mig för den. Hade varit lättare om jag visste att vi inte skulle få den. För då kan jag släppa den. Men nu går inte det. Ahhhhhhhhhhhhhh!! Jag blir tokig. Jag funderar på den HELA tiden.

Tre dagar kvar tills vi ska ringa och kolla igen... bara helgen kvar. Sen får vi se.
Håll tummarna!

Har ni shoppat på REAN än?

image607

Är det någon som har hittat något på Nellys rea? Klockan 12 idag öppnar nelly sin rea för alla. Men redan nu kan du börja smygshoppa. Klicka på bilden ovan & skriv in

REAKODEN: vipshoppa12juni

så kan du börja shoppa före alla andra. (klicka på bilden så får du 50:- rabatt extra)

Paket på väg från H&M

Tänkte bara säga att självklart har jag paket från H&M påväg hem till mig med klänning, bikini, mjukisbyxor, linne (kan inte hitta bild på den) och något mer... kommer inte på vad just nu bara...

Den här klänningen fick jag med min förra beställning och den har redan blivit en favorit. Speciellt nu när det är så varmt.

Nätet har varit paj i över en vecka

Har inget nät hemma det har pajat vet inte vad som har hänt. Det vet inte Comhem heller tydligen men de jobbar på det. Vad handikappad man känner sig när man inte har kunnat använda internet hemma på över en och en halv vecka. Vi har ju ingen TV heller så man känner sig helt avskärmad. Så om ni undrar varför det är mer dött än vanligt här så vet ni varför... hoppas jag är tillbaka snart.
(just nu är jag hemma och snyltar på mamma och pappas nät)

Upp upp och iväg...

Nu dra jag ut till landet!!! Sol och bad och massa god mat.
Ha en trevlig helg allihopa!

Flytta kanske...

Vi håller på att försöka få tag på en lägenhet. En större. Vi har en liten tvåa nu men en trea eller fyra hade inte varit helt fel. Jag är lite stirrig nu. Vi kanske har fått tag på en bra... men vet inte riktigt än. Jag vill, jag vill, jag vill flytta!