Middag

76915-513












Oj, nu är jag sen....




• Svart A-linjeformad tunika
• Svarta leggings
• Ring-örhängen - M925
• Pingla - Avi&Lena


Hemma igen

Nu är vi hemma och slappar lite. Men snart blir det till att byta om från mjukiskläderna och sedan i väg på sen lunch/tidig middag.

Shopping

76915-512






Det blir bekväm klädsel under
lunchshoppingen.




• Svart bomullstopp - H&M
• Jeans - &denim
• Ring-örhängen - M925
• Pingla - Avi&Lena
• Stövlar - MNG
• Stor mönstrad väska

V&R Brudklänning?

Om det nu fortfarande skulle vara någon som var lite sugen på att gifta sig i en V&R brudklänning eller bara ha den i sin garderob så finns det fortfarande EN kvar på H&M i Nordstan, i Göteborg.

Sängliggade

Ligger kvar i sängen fortfarande... har varit uppe och ätit frukost men vi gick och la oss igen. Men nu är det dags att gå upp. Ska iväg och handla lite saker som vi glömde/inte kunde köpa igår. Ska slå in presenten i eftermiddag också. Får väl se vad han säger om den... Ikväll blir det party. Men NU duschen nästa!
(jag och M var och shoppade lite igår också. Hittade en klänning ni kanske kan komma att känna igen...)

Hur går det med era förberedelser?

Mys hemma

Jag och älsklingen köpte hem indiskt att äta och nu ligger vi och tittar på vänner. Är sååå trött. Kände inte av det förrens vi kom hem och hade ätit och varvat ner lite. Snart blir det film och underbart god blåbärspaj med vaniljvisp! Mmmm... mums! Vad har ni för er ikväll?

SuperREA

Asos har massa kul på sin rea. De har sänkt prisena ännu mera nu. Finns både väskor, skor, toppar klänningar m.m. Jag shoppade loss lite förrut så det är bara sätta sig ner och vänta på det paketet. Har ju redan ett som är på väg hem till mig.

Shopping...

Nu ska jag träffa M i stan efter att han har tränat klart, sedan blir det matshopping inför helgen. Ska ha middag imorgon och sen är säkert det flesta affärer stängda på söndag så vi får handla för hela helgen. Vet inte vad vi ska göra ikväll dock... bio kanske? Har ingen lust att bara sitta hemma ikväll... kanske ska äta mat ute idag? Får se vad M tycker. Men jag ska nog kunna övertala honom.

Prestent till en kille

Vad köper man till en kille i inflyttningpresent? Inte vill jag köpa sprit... boooring.


(Uppdatering: En växt? och något mera kanske... Jag tror inte han har några växter alls hemma.)

Nyårsdrink!

76915-511Vill du att ditt nyår ska glittra
som aldrig någonsin. Då har du här den PERFEKTA drinken till nyår!


GRAND ROYAL

1 del ABSOLUT VODKA
4 skvättar Goldschlager Liqueur
Champagne

På systemet finns det just nu en special utgåva av ABSOLUTS vodka som heter ABSOLUT BLING-BLING VODKA (som du ser på bilden), finns bara att köpas under en viss period. Det är den vanliga vodkan
i men i en blingad förpackning. Lite kul tycker jag...  sen har du likören GOLDSCHLAGER som innehåller små guldflarn som med hjälp av bubblorna i CHAMPAGNEN kommer att flyta omkring i glaset.

Nästa party jag ska ha så blir det definitivt detta som välkomstdrink!


Bild från Absolut

Badvänligt

76915-510
Jag kommer att vara några bikinis rikare någon gång i januari. Som om att jag egentligen behöver
fler bikinis... Men det verkar som att jag kommer att vara både randig och prickig i sommar. Jag tror att jag klickade hem iaf 6 bikinis ffrån H&M för att prova och se om de är något att ha. Jag ska ju åka till spanien i början av maj så då kan det hända att jag kommer att komma att behöva en bikini.


Bilder från H&M

Gratis frakt

76915-509
Jag tror att det blir den
här modellen från Christina Ribel. Jag har en topp med liknande ringning från MNG, fast med 3/4 ärmar. En långärmad hade jag gärna haft. Jag tänkte passa på medans det är fri frakt. (december ut)

Torsdag

76915-500













• T-shirt - Topshop
• Jeans - Fornarina
• Vit skärp med strass - H&M
• Blingbling armband - H&M
• Ring-örhängen - M925


Vårkänslor

H&M har bytt ut alla kläder på sin hemsida till vårkläderna. Så nu blir det till att klicka hem några bikinis...

Nelly börjar sin rea

76915-508
Nelly börjar sin mellandagsrea idag för medlemmar (och imorgon för alla andra) klockan 20.00. 40–75% rabatt. Jag vet några saker som jag skulle vilja klicka hem. Blir det bra rea på American Apparel kläderna så blir det nog ett eller annat plagg som kommer få komma hem till mig. Jag kommer inte att köpa något onödigt iår. Har gjort det många gånger innan. Iår blir det saker jag jag behöver eller som man faktiskt har nytta av. (Typ klassiska cardigans i bra material, kanske några baslinnen också)

Bilder från Nelly

Nyårs planer

Planer för nyår? Nja... vi ska på middag hos en kompis men jag vet inte hur seriöst det kommer att bli. Han ringde mig och fråga om jag ville hjälpa till att styra ihop något och jag som inte har planerat något sa självklart ja. Så planer på vad jag ska ha på mig får vänta några dagar tills vi har bestämt vilken sorts middag vi ska ha. Fin eller bara lite mys-midddag... jag skulle faktiskt vilja använda H&M klänningen. Så jag kanske ska försöka styra det hela åt det hållet...

What to wear?

Idag är det party hemma hos en kompis. Sen om det blir utgång eller inte det får vi se... Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det blir något att klura på under dagen...

Snabb leverans från Nelly

76915-508

Jag fick AA
tröjan från Nelly torsdags och den var så skön! Dock tyckte jag att den var lite för stor för mig. Någon som har small passar XS nog perfekt. Väldigt strechig och mjuk. Synd att den inte fanns i XXS. Hade passat mig perfekt!

Beställning från Asos

Det blir nog en beställning för mig från Asos iaf... inget stort men... jag kan nog inte hålla mig.

Min första fot...

76915-497

Nu har jag varit inne på
Cubus för andra gången i mitt liv och tror det eller ej men denna gången hittade jag något. Jag har varit lite på jakt efter ett svart glansigt diadem och på Cubus hittade jag ett som var precis lagom brett. Fanns ett bredare också men det var för brett för mig och mitt huvud. Perfekt!

Torsdag

76915-503• Linne - Sisley
• V-ringad topp - Pull & Bear
• Röd cardigan - Zara
• Jeans - Fornarina
• Örhängen - M925
• Halsband - Åhlens

76915-504


75% rea!

Asos har kanon rea nu, 75% på massor! Jag har hittat MASSOR men jag har inte riktigt råd just nu... tur att lönen är på väg snart.

Onsdag

76915-498• T-shirt - threadless
• Svart cardigan - La redoute
• Jeans - Fornarina
• Svarta stövlar - MNG
• Ring-örhängen - M925
• Sjal - Pieces
• Jacka - Jenny Hellström

76915-499


Ny nätshop

76915-497

På sidan under senaste inlägget så ser man reklam för
Stella Kei Store gick in där och tittade vad det var för något. Verkar vara en nätshop med potential. Just nu har de nästan bara Koola Anna. Men den lär nog växa...

Extreme Makeover

76915-496
Vad sägs om en klänning utan axelband? Jag är inte alls förtjust i axelbanden på H&M klänningen. Tycker den skulle vara mycket snyggare utan dem. Sen skulle jag lägga till ett sidenband i midjan. Tror ni det skulle funka? (jag väntar fortfarande på att få tag på ett rosa/svart ex... någon hade skickat tillbaka en 34 till H&M idag. Men jag var uppe  alldelles för sent för att få den. Den var slut igen när jag klickade...)


Bild från H&M

Christina Ribel?

Jag ska ta och köpa mig en topp från Christina Ribel men jag vet inte vilken jag ska välja... får beslutsångest! Men jag vill ha en långärmad. Har du någon favorit? Vilken ska jag välja?

Beställning till MIG

76915-495
Nu har jag lagt en beställning på en Cardigan från American Apparel. De finns på MAN avdelningen hos nelly. De ska vara unisex så jag beställde en XS till mig. Fattar inte varför de har lagt tröjorna bara under MAN? De ska ju passa alla...


Bild från Nelly

Måndag

76915-495








• Vitt linne - H&M
• Naturvit stickad tröja - H&M
• Jeans - Fornarina
• Svarta stövlar - ViaVai
• Kulhalsband - Avi&Lena
• Ring-örhängen - M925
• Sjal - Pieces
• Svart Jacka - Jenny Hellström

Gratis förhandsvisning av The Departed

Cafe forhandsvisning
Gratis förhandsvisning av The Departed - med Café
Café bjuder på bio. Du är välkommen till förhandsvisningen den 21/12 kl 21.00 i Stockholm. Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala och Sundsvall. Biljetter finns att hämta från den 18/12 (IDAG!) mot inlämnandet av inbjudan som finns att skriva ut på hemsidan. (kicka på länken så kommer du dit direkt)

Kanske lite nya toppar

76915-483

Jag har hört talas om Christina Ribels toppar och de verkar få väldigt gott betyg av de flesta som har köpt dem. Så nu har jag börjat fundera på om man ska ta och beställa en eller två... Det är FRI FRAKT hela december. Snygga modeller är det gott om. Jag tror att alla kan kan hitta sin favorit. Jag skulle vilja ha ALLA som är på bilderna. Jobbigt! Men man kanske får börja med en... eller två.
76915-484
Någon som skulle vilja ge mig en present? Du behöver knappt packa in den... Förpackningen de kommer i är perfekt om man ska ge bort den till någon. Kanske något för er killar/tjejer som inte är så förtjusta i att slå in paket. Förpackningen är snyggt i sig så du behöver inte slå in den i massa jobbigt papper. Kanske bara nått snöre eller band runt den.

Tröjorna verkar täcka magen också så man slipper att gå omkring och dra ner tröjan heeela tiden. Plus för det! Hatar tröjor som är för korta, jag är inte 15 längre och tycker att det är snyggt när magen sticker ut. (inget illa menat mot 15 åringar men det är oftast då de flesta tycker att det är snyggt. Jag säger inte alla...)


Bilder från Christina Ribel

Tillökning i garderoben

76915-486
Nelly har fått in lite nya linnen från American Apparel. Detta ljusblåa fastnade jag för. Jag har kommit fram till att jag behöver mer blått i min garderob och detta skulle vara en liten bit på vägen.


Bild från Nelly

Sköna söndag...

76915-487












Igår blev det bara mys hemma. Strosade runt
hemma och plockade lite och läste, drack te
och mös av sista lediga söndagen på länge.

Close-Up

76915-483

Här kommer en bild med örhängena på. Kanske inte syns så bra men jag gjorde ett försök. Halsbandet är också från
M925. Det köpte jag för ett eller två år sedan.

Gift of the Day regrets

H&M klänningen som var Gift of the Day var jag väldigt anti till när jag bara sett den på bild i datorn. Men imorse så såg jag en större bild i metro på den och blev kär. Så det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att logga in på H&Ms sida för att se om den kanske kanske kanske möjligtvis fanns kvar i något ex. Men inte då... så nu är det bara att hoppas på att någon som har storlek 34 inser att de inte vill ha den och skickar tillbaka den till H&M. Snälla!

Inbjudande lipgloss

Lipgloss body shop

Jag har skaffat mig en ny favorit. Köpte detta läppglans från
the Body Shop förra veckan.. eller var det förrförra? Man får den perfekta party-munnen av dem. (jag försökte ta kort på det igår men det gick inte att göra det rättvisa... så jag struntade i det.) Jag har fått min kompis som jobbar på Body Shop att lova att förvarna mig om de börjar ta slut. Så jag kan köpa på mig några... eller ett till iaf.
Sen luktar det gott också! Cranberry... Mmmm... smakar lite sött också. Sen så klibbar det inte så där äckligt som vissa läppglans gör. I like!


Sheer Cranberry Lip Duo
Två läpprodukter i en. Applicera först den mer täckande nyansen och därefter det glansiga och skimrande glosset. Innehåller avokadoolja, jojobaolja samt Community Trade producerad marulaolja från Namibia och bivax från Zambia. Finns i nyanserna Sunrise Aurora och Sunset Aurora.
Pris: 179:-


M925 örhängen

M925 örhängen

Dem är mina!
Har använt dem varje dag sedan jag fick dem. Jag gillar dem för att de är lite annorlunda och inte många andra som har dem och jag som typ aldrig brukar ha örhängen på mig. Jag har fått massor med kommentarer och frågor om var jag har fått tag på dem. Svaret är att det är Magdalena, M925, som har designat och gjort dem. (fick en ursöt vinröd påse till dem med)


Marie-Antoinette

Marie-Antoinette

Jag var och såg Marie-Antoinette i helgen. Usch! så besviken jag blev... jag hade förberett mig på en historiefilm. Men det blev lite historia och massa slöseri med tid. Men det var ju fina kostymer iaf...


Bild från SonyPictures

Fast hellre stickad

Hittade en till klänning hos Asos. Fast jag hade hellre velat haft den som stickad.

Inte utan

Har du inget att ha på dig till nyår... vad för sorts fest ska du gå på? Party party! eller är det en riktig klä upp dig till öronen fest. Till ett Party party! hade jag kunnat tänka mig denna "klänning" från asos men jag hade inte gått utan ett par leggings på mig. Inte riktig jag då... kallt hade det varit också. Jag gillar mönstret och färgerna på den. Finns hos Asos.

Ordning & reda 2007

Någon som har koll på om det finns några snygga färger på ORDNING & REDAs kalendrar för 2007? Har inte hunnit kolla upp dem än. Det är ju faktiskt dags för ny kalender... jag börjar boka upp saker för 2007 nu. (inte mycket saker... men några saker har jag att fylla i)

En Shopaholics bekännelser
På bilden kan du skymta min kalender 2006 (till höger)


Ursäkt.

Jag har så mycket att göra. Förlåt men jag hinner inte riktigt med bloggen. Ska försöka bättra mig. Har egentligen massor med nytt att visa er... med den som väntar på nått gott!

Gratis med lite ansträngning

Måste ju testa alla dessa gratis grejer. Jag blev medlem igår i GratisGenerationen, vilket innebär att jag får ett presentkort på 500 kr hos Vero Moda när jag värvat 7 andra, och fullföljt ett erbjudanden värt 1 poäng. Så det försöker jag göra nu.

Det kostar inget att bli medlem men sedan väljer du erbjudanden från olika "leverantörer". För mig blev det hyra film gratis i två veckor från lovefilm.se. Har hört talas om det innan från flera kompisar som hyr film på det sättet. Det verkar bekvämt och bra... testa kan man ju alltid!

Bli medlem och välj vad du vill ha för present!


(man kan även välja presentkort 500kr på MQ eller Desperate Housewives 1&2, Beckfilmerna 1-8, m.m.)

Äntligen

Igår blev det promenad istället. Gött! Jag kom ut på min promenad till slut.

10% rabatt hos Nelly & Noel

Mellan den 7/12 och 9/12 så får du 10% rabatt hos Nelly & Noel på ALLT!
Med rabattkod: td1048

Klicka på länken här
Nelly & Noel så får du 50kr rabatt plus 10% med rabattkoden.

Bonnie and Clyde på nätet!

76915-478
Åhhh! Vad säg om dessa två sötnosar?
Bonnie & Clyde i Göteborg har nu också öppnat en webbshop. Med MASSOR av underbara kläder. Flera klänningar, till exempel dessa två... Den rödvita hade jag älskat att ha i min garderob. Så vacker! Så snygg siluett. Och för den klänningen så tycker jag att priset är rätt lågt också, runt 1000-lappen? Den prickiga var ju bara för underbar den med. Den skapar en väldigt snygg midja.


Bilder från Bonnie and Clyde.


Tror ni?

Tror ni det blev någon promenad för mig igår? Jag är så svag!! M ville hellre hyra film och efter lite om och men. (Krävdes inte mycket för att övertala mig om att hyra film istället och bara slappa i sängen.) Så jag gav med mig rätt fort och det blev kanellbullar och film i sängen.


Hämtade ut några paket som låg på posten och väntade på mig igår också...

Tror ni?

Tror ni det blev någon promenad för mig igår? Jag är så svag!! M ville hellre hyra film och efter lite om och men. Krävdes inte mycket för att övertala mig om att hyra film istället och bara slappa i sängen. Så det jag gav med mig och det blev kanellbullar och film i sängen.


Hämtade ut några paket som låg på posten och väntade på mig igår också...

Försöka vara duktig

Vi har ju ingen TV längre. Den pajade i helgen... å jag måste säga att jag saknar den inte ett dugg. Helt plötsligt har man massa tid över. Så idag ska jag försöka ta mig ut och ta en rask promenad efter jobbet. Känner att jag behöver det. Så det blir matshopping och promenad idag efter jobbet.


Sött upptill

Nelly har fåt ett till plagg från American Apparel. En söt topp med puffärmar. Jag provade den i när jag inne på American Apparel i London. Jag provade bara ut rätt storlek för de hade den inte i någon färg jag ville ha. Men nu vet jag vilken storlek jag ska betälla iaf. Måste bara varna för den vita toppen. Den är genomskinlig/ väldigt tunn. Det blir nog till att beställa en från nelly nu när den finns inne. En klar favorit hos mig.

ZzzzzZzz...

Jag är såååå trött! Vill bara hem och sova... men måste jobba lite till. Har massor att göra!

Cute as a button

Cute as a button
Cute as a button halsbandet som jag har skrivit om
innan finns nu hos Asos för 880kr.

Bergakungen

Jag var och såg Bond igår och vad snygg han är! Snyggaste Bond hittills. Gillar filmen också såklart. Första gången som man fick se Bond visa känslor. Det blev jag lite förvånad över. Jag hade ju inte läst så mycket om filmen innan... så jag hade inte några förväntningar på den förutom de som alltid finns där när det gäller Bond.

Gå och se den!

Shopping helg

I lördags hade jag lite ångest över vad jag skulle ha på mig på festen. Så efter lite övertalning fick jag med mig M ut på lite shopping. (Tog bara någon timma. Så han behövde inte lida länge. Letade lite till honom med.) Hittade efter flera vändor, här och där, en topp till slut som kändes klockren! Kul att träffa alla kompisar och och några till... skön stämning hela kvällen. Sen blev det en lååång promenad hem... somnade som en stock!

I söndags morse/lunch blev det IKEA och köpa hyllor, spegel och ett presentkort till en kompis. Som ska få det på en liten överraskning partaj ikväll.

Murarskjorta

76915-477

Till ett par stuprörsjeans... vad sägs om denna
skjorta från Jane Wikström? Jag tycker den ser så härligt slapp ut.


Bild från Jane Wikström

God morgon!

Äntligen fredag idag då! Nu är det nästan helg. Bara några timmar kvar på jobbet. I helgen blir det till att skruva ihop IKEA möbler, tills händerna blöder, till vårat förtillfället väldigt TOMMA vardagsrum. Kul, kul! Sen blir det fest på lördag också.

Ha en trevlig fredag allihopa!