Brun utan sol: mina favoriter

Då var det dags igen. Nu är det ju den tiden på året då man gärna vill vara brun när man går på party men sommaren är alldelles för långt borta för att det ska kunan vara en verkligehet. Då är ju brun utan sol perfekt. Om man inte vill lägga sig i cancersängen. Jag försöker undvika det men jag har faktiskt gjort det en gång i år. Men jag vill nog inte göra om det. Har börjat bli lite nojig.

Så här gör jag/detta använder jag.

Dove Summer Glow

Dove Summer Glow Body Lotion, Fair to Normal Skin - Jag använder den på nederdelen av kroppen alltså benen och fötterna. Jag använder den ljusa varianten. Mycket bättre att göra så och bygga på färgen långsamt och resultatet blir mycket jämnare då. 250 ml, cirka 60kr. (du hittar den på ICA, Coop, H&M m.m. med andra ord typ överallt.)


Comondyes, BUS

Comodynes BUS-servetter. Natural & uniform color – Detta är det bästa jag har provat hittills. Lätt och smidigt inte en massa klet. Bara att "torka" av sig och färdigt. 8-pack för 120kr eller 1 för 17kr. (finns på Åhlens)


Men när jag smörjer in mig med BUS så brukar jag göra såhär:
Jag går uppifrån och ner, lättast så. För att inte glömma var man har smörjt in sig och var man inte har smörjt in sig. När man smörjer in ansiktet är det även viktigt att man kommer ihåg att smörja in hårfästet runt hela ansiktet (gnugga lite i hårfästet så att det hamnar mellan hårstråna) och på och bakom öronen och ner på hela halsen och nacken. (Jag vet många som bara har smörjt in ansiktet men inte ner på halsen och då fått en inte så smickrande linje mellan brunt ansikte och vit hals. Och fått gå med halsduk/sjal i tre dagar.)

Jag brukar smörja in mig en stund innan jag går och lägger mig. Så man är brun när man vaknar morgonen efter. Se till att du har torkat innan du går och lägger dig bara så att du inte får bruna sängkläder. 10-20 min. (Aldrig hänt mig men det kan vara för att jag brukar vänta lite.)

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback