Semstern inom räckhåll

Nu är semester NÄRA. Jag jobbar bara imorgon sen är det semester i fem veckor. Fattar ni fem hela veckor! Det blir en tur till sthlm sen lite landet sedan hem, packa och tvätta för vi åker till Grekland i 10 dagar. Den perfekta avslutningen på semestern. Hoppas att den inte går för fort bara...

Hämtat paket på posten

Från Victoria Secret. Hade beställt två par mjukis byxor ett par cerisa och ett par röda. Så snygga, så mjuka och så sköna!
Men bild kommer imorgon! Så ni får hålla er. Hehe...

Några span


Jag skulle ju spana på lite nya underkläder och hittade dessa som jag fastnade lite extra för. De två översta är från
VictoriasSecret och de två undre från Asos.com. Victorias Secret har ju REA nu också. SlutREA. Har redan beställt ett par velourbyxor därifrån som är på väg hem till mig men man kan ju alltid lägga en till beställning. Brukar ta ett tag innan man får det man beställt. Brukar ta tre nästan fyra veckor innan man får hem paketet. Förr så kom DHL med paketet men nu för tiden så får man hämta det på posten. Synd... var trevligt att få paketet enda fram till dörren.

Nya under

Jag vill ha lite nya underkläder. När hade på mig ett par hotpants häromdagen som det är ett hål på i linningen eller linningen har börjat släppa helt.


Älsklingen säger: Vi måste köpa nya trosor till dig.
Jag säger: Mmmm... (och skäms inte för 5 öre de är ju så bekväma...)


Japp där var den ursäkten jag behövde. Ikväll blir det till att surfa in på
victoriassecret.com.
Är det någon som vet någon bra affär som säljer snygga underkläder?

Ut i solen

Nu ska jag ut en stund i solen. Det är första gången jag lämnar lägenheten sedan i måndags. Eller nja... nu ljög jag. Jag var ute  lite i torsdagskväll jag och älsklingen gick ut och satte oss på gården i en 20 min bara för att jag skulle få lite luft...

Detta kan inte vara rätt, Cola Light?


CocaCola har jag haft ett craving efter i två dagar nu. Jag har inte pallat att gå ut och köpa och jag har glömt att be älsklingen köpa med sig hem också. Men vi har haft en Cola Light i kylen som jag fick när jag köpte en meny på McDonalds för typ tre månader sedan vet inte varför jag sa ja. Antagligen för att man fick den på köpet om man köpte en meny. (gratis är gott) Jag gillar inte Cola Light det smakar inte riktig Cola och fejk socker har aldrig varit min grej. Men nu i ett svagt ögonblick så var jag så sugen att jag öppnade den och tog en stor klunk. Men blääää vad äkligt det är. Jag hade glömt hur äckligt JAG TYCKER det är. Lägg märke till att jag skrev JAG tycker. Jag vill inte förnärma någon... Men hur sjutton kan ni dricka det?!

Finns det något värre?

Jag hatar att var hemma sjuk. Jag har varit hemma i 4 dagar nu och inte tittat på tv en endaste gång. Det finns inget att se på tv. Förutom Våra bästa år och Glamour. Men jag total vägrar att se på dem serierna. Det kan gå ett år sedan du såg ett avsnitt senast och ändå har Bridget inte kommit längre än att precis slutat prata högt med sig själv och är påväg ut ur rummer hon har varit i de senaste månaderna och smidit sina planer på hur hon ska förstöra för eller döda någon. Eller vad sägs om att  Bo dör men återuppstår från de döda på begravningen. Varav frugan hans (som det har hänt exakt samma sak med för typ 503 avsnitt tidigare) försöker lista ut vem som har mördat honom genom att även hon pratar högt med sig själv.

Men nu är jag så otroligt utråkad av internet att jag bara måste gå och sätta på TVn. Men tro inte att det blir Glamour eller Våra bästa år... nej, nej, nej. Jag får hålla mig till alla amerikanska husmödrars favorit... Martha Stewart, mina damer och herrar!

Cravings!

Efter att ha varit hemma sjuk i tre dagar har jag fet cravings efter en kebabtallrik med pommes och cola. Mmmmm... Jag väntar på att älsklingen ska komma hem med den vita påsen med den vita folieförpackningen i.

Puts väck!


Jag var på hagabadet för typ två månader sedan. Fick en ansiktsbehandling med ögonfransfärgning och brynplock. Jag har haft lite problem om man nu ens kan kalla det problem. Små pormaskar på näsan som jag inte blivit av med även om jag stått framför spegeln i timmar. Inget som jag brytt mig om innan men tjejen gav mig tips på hur jag skulle bli av med dem. Jag har alltid gjort rent ansiket med vanlig flytande tvål. Har testat flera olika ansiktsrengöringar men ingen av dem har tagit bort allt smink. Jag vill inte ha en rengöring för ögonen och en för resten av ansiktet, inte till vardags iaf (eller aldrig förresten). Nu har jag testat en från
Kerstin Florian i två månader.

Clarifying – Normal hy, blandhy och fet hy. För hy som är fet, men ändå torr, för hy som drabbas av pormaskar samt för känslig och överaktiv hy. Ger en friskare hudton, minskar porerna och skapar balans i huden med Moor Mud, grön lera, alger, spirulina, lavendel och hallon.

Vet ni vad?! Den funkar! Den gör rent ansiktet från allt smink även maskaran. Får kanske iofs gnugga två gånger extra. Men den funkar! Då var mina problem lösta. Gött. Den kostar ju lite extra men det får det nog vara värt. Tror jag betalade 260 kronor eller något för den. Men den är väldigt dryg så det är bra. Blir nog inte så dyrt i längden.

Shopping i grekland


Kom på att jag inte har visat några av mina inköp från grekland. Jag shoppade klänningar, toppar, linnen, en luvtröja, armband... men jag börjar med en av klänningarna. Den definitivt kortaste av dem. Den är perfekt att vara party fin i nu på sommaren när det är lite varmare med bara ben men lika bra med ett par leggings under.

Läskande i värmen


Jag har lite vattenmelon kvar i kylen sen i måndags. Tror att det är dags att äta upp den strax. Där kan den ju inte ligga och läska mig.

Jag längtar tillbaka


Denna utsikten hade jag första dagen när vi var i grekland i maj. Längtar tillbaka så mycket!

Blomster från Karen Millen


Jag vill ha! Så fina, så somriga. Ringen hade varit så snygg på min hand.

Feberyra


"Feber är när du känner dig varm. Feber hos vuxna räknas över 37.2 grader på morgonen
eller över 37.7 grader på kvällen." -
www.vardguiden.se

Jag har officiellt feber.

Mer bra bloggar?

Man hade kunnat tro att när man ligger hemma sjuk så har man ju inget bättre för sig än att kasta ur sig inlägg. Vet massor jag kan skriva om. Men jag är helt apatisk. Jag har ont i varenda körtel i hela kroppen och ligger jag inte under mitt tjocka vintertäcke hela tiden så gör det ännu ondare och jag får frossa och däckar, blir yr när jag reser mig upp, det rinner ur näsan när jag lägger mig ner, jag har lock för öronen så jag hör inget... det enda jag orkar med är att läsa andras bloggar knappt det för jag somnar medans jag läser igenom dem... men det är ett roligare tidsfördriv än att torka näsan hela tiden.

Någon som har förslag på bra bloggar?