Ingen stor lägenhet

Men en lägenhet ska vi titta på iaf. Blev inget med lägenheten vi var och tittade på förra veckan. Men idag så ska vi få se en annan lägenhet. Som är större/fler kvadratmetrar än den vi har idag iaf. Så lite större kanske det blir... Men jag har ju lärt mig nu att man inte ska ropa hej förtidigt. Men hoppas gör man ju alltid. Jag återkommer med mer när jag vet mer...


*hoppas*

Make Up Store

image616
Jag var på
Make Up Store, i förra veckan, på en entimmes kurs. Hade några saker som var slut hemma och eftersom sakerna jag skulle köpa ändå skulle kostat strax under 500 kronor så tänkte jag att då kan jag ju lika gärna ta en kurs och få lite tips samtidigt som jag får handla för 500 kronor. Perfekt! Kul med en kurs. Man får sig alltid några nya tips, och idéer på nya sätt att sminka sig. Jag köpte till slut en ny Mascara, hilighter, läppglans, ny concealer och ny foundation. Läppglanset är riktigt nice. Den blir snyggt/somrigt rosa på läpparna.

Turkost i sommar?

image617
Jag fick tag på en söt klänning på MQ förra veckan. Den är så somrig och har en härlig turkos färg. Jag fick leta igenom några MQ innan jag hittade den i rätt storlek men till slut så. Jag har blivit helt såld på alla
klänningar och kjolar med puff nedtill. Det är inte så att jag letar efter det. Men de senaste klänningar och kjolar jag hittat så har flera av dem haft puff nedtill.

Väntan på svar

Jag och älsklingen var och tittade på en lägenhet i början av förra veckan. En hyresrätt. Så nu väntar vi bara på svar från hyresvärden. Hon skulle visa den för ett par till. Jag hoppas de inte ville ha den, för då får vi den! Inflytt är nästa vecka... lite tätt inpå va? Kommer att bli lite stressigt om vi får den... vi måste ju komma på vad vi ska göra med våran egen lägenhet. Sälja eller hyra ut i andrahand? Lite stressigt att hitta någon på en vecka typ. Ahhh... lite nervig är jag också. Tänk om vi får den. Då måste vi flytta från vår kära lägenhet. Har ändå bott här i någa år nu och lite fäst blir man ju. Man har ju en del minnen här...

Solen skiner då åker klänningen fram

image617
Idag är det varmt (någorlunda varmt iaf) då blir det klänning. Jag ska åka till landet snart, gött! Jag ska sola, bada och bara lata mig. Köpa massa tidningar och Smirnoff Ice sen är jag nöjd. Ha en trevlig helg allihopa!

Då växte beställningen på kläder lite till då

Japp då har man lagt till ännu mer kläder från H&M på min redan befintliga beställning (fick förtur att beställa i början av sommaren). Jobbigt när höstkläderna kommer in redan... vet att det var flera plagg jag inte fick med i min första beställning. Men nu är dem med på listan! Jag som ska flytta och behöver spara lite pengar...

Var ska jag göra av mina guldmynt?

image615

Har ju inte skaffat fram ett kort på min plånbok jag köpte på
Ordning & Reda för ett tag sedan. Men nu så...

Klänning från H&M: rowells

image613
Denna har jag haft hemma ett tag men inte visat upp så jag börjar med den. En favorit och ett kap. H&Ms sommar/surf kollektion kommer den från. Sååå bekväm sen då!

Nyshoppat!

Ikväll ska jag lägga in lite bilder på mina nya fynd. En turkos klänning, en gul cardigan m.m...

Alla flickors öma punkt

Idag blev det shopping. Hittade en riktigt skön klänning på H&M. Gråmelerad med paljetter på ska se om jag kan hitta kameran och ta ett kort på den. Det blev även en väska som jag spanat på ett tag nu.
image611
En svart lite större kuvertväska från Bianco. Billig, snygg och rymlig. Perfekt!

Jag har även spanat in en annan väska hos Bianco. Men den har nog inte kommit i i butik än eller så har den redan sålt slut för läääänge sedan. Men lite sugen blev jag när jag såg den på deras hemsida. Guld, guld, guld...
image612


En riktig mjukis

Jag har köpt ett par gråa mjukisbyxor från H&M. Så sköna! Jag beställde ett par bruna för ett bra tag sedan men de var inte snygga (på mig) i den färgen. Men de gråa fick stanna. Riktigt skön mjuk trikå. Jag kan rekommendera dem!

Spade och en hink jord

image610
Jag har även fått ner lite örter i jorden. Lådorna som örterna står i är från Coop. Tyckte dem passade in på vad jag ville ha därute. Ska köpa några till att plantera i. Har några saker jag skulle vilja plantera till. Måste ju ha fler jordgubbsplantor t.ex. De snygga namnskyltarna är köpta på Indiska för tio spänn. Det är ju ingenting!

Det kommer mera...

Nu så

image609

Nu börjar det likna något ute på landet. Verandan är klar och nu kan jag äntligen börja småpyssla... nu börjar det roliga.


(i bakgrunden kan man se två av våra nya, ny oljade, IKEA stolar)