Mina fast dyrare

76915-564

Mina
stövlar jag köpte på Nilsons tidigare i år. Finns hos LaRedoute fast inte för samma pris som jag lyckades haffa dem för. Jag hittade mina på REAN efter att ha väntat ut dem till super-rean. Hos LaRedoute kan du nu köpa dem för 1399:-. Jag fick tag på mina för...

Hemma kväll

Idag blev en hemma kväll. M är ute med sina polare och dricker lite öl. Själv ligger jag hemma och myser framför en massa serier. Känner mig lite trött och grinig. Jag var ute igår så det är därför jag är lite degig. Har dock varit ute och gått en halv mil i eftermiddags. Fick släpa mig ut. Hade ingen lust alls. Men det gick ändå. Man känner sig alltid lite bättre efteråt.

Jag vet, nördigt, men ändå....

Jag är helt fast i den här serien. Jag vet inte varför men jag bara måste följa vad som händer dessa dramatiska tjejer. Nu har säsong 3 böjat igen, äntligen! Haha, vad löjlig jag är. Fattar egenligen inte varför det är så kul att titta på en serie om 4 tjejer som har catfights hela tiden. Eller jo...

Semestern är slut

Imorgon är det dags att jobba igen. Det har varit så skönt med lite ledighet. Men det ska faktiskt bli lite kul att jobba igen. Jag har fått gjort en hel del under den här semestern, med lägenheten. Jag har gjort om hallen totalt. Målat om och satt upp hyllor, tagit bort kapphängaren och skohyllan. Satt upp en spegel på väggen och köpt ett nytt skåp att ställa skor i, köpt en ny matta också. Jag är sååå nöjd! Jag har några små detaljer kvar men i det stora hela så är den klar.


Ska se om jag kan hitta kameran och ta kort.


Till lagret

Idag blir det en tripp till Lager 157. Jag har inga pengar kvar att shoppa för den här månadern så det blir nog inte så många köp för mig. Men om jag hittar något jag verkligen vill ha så kan det blir ETT köp. Jag har aldrig varit på Lager 157 innan... spännande. Vi får väl se om det är något för mig.


(var precis inne på deras
hemsida och tittade lite... ahhh jag kommer att slösa pengar idag!!! Shit!!)

Mer rymd

Hyllorna är på plats! Blev riktigt bra. Nu känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Tjejer kan! Men nu vill jag har en större spegel nu när det finns mer plats.

Steg 1: klart

Nu är hallen färdig målad. Vill att den ska kännas luftig och större så då fick den bli vitt. Nu ska jag försöka få upp lite hyllor. Jag och en stor betongborr ska försöka göra hål i väggen... önska mig lycka till. Vi får väl se hur rakt det blir....

Ny hall

Idag blev det IKEA med älsklingen. Jag har bestämt mig för att göra vår hall lite mer praktiskt vi ha inga väggar för att ställa skåp eller liknande har en liten hall med bara dörrar åt alla håll. Men jag ska måla om den vit så den känns större och sätta hyllor högt upp så de inte tar plats och rymd. Började måla ikväll och ska fortsätta imorgon.

Nu: Sova! Blir till att gå upp tidigt imorgon.

Sugen på Gina tricot

Jag är sugen på att köpa mig en typisk färgglad gina tricot topp.
Får nog bli en sväng dit också.

Ännu en klänning

Jag hittade en grön klänning(mycket söt en) på H&M igår. Men det var alldeles för lång kö till provrummet för att jag skulle orka stå där och vänta. Men idag så önskar jag att jag hade gjort det. Men den finns nog kvar ett tag till. Jag får väl ta en sväng in till stan idag eller imorgon. Ni ska få se... känns faktiskt som en väldigt perfekt höstklänning. Vet inte riktigt om den var höst/vinter grön eller om den var sommar grön. Den är nog lite mitt i mellan gräsgrön och mossgrönt. Åhhh jag måste ner och prova den!

Grått är det nya

image614
En klänning jag blev såld på direkt. Den följer kroppen lagom mycket den är inte supper tajt men den följer kroppens konturer. Sen har den resår längst ner så det händer lite där med. Blir lite puffeffekt. Sen är den party med paljetterna också. Men det är bara att välja klä upp den eller klä ner den med en kofta över.

Jag har börjat köpa på mig väldigt mycket grått. Linnen, klännigar, skor... Jag gillar färgen mer och mer. Jag har aldrig varit så mycket för grått men nu börjar jag bli lite tokig i grått. Hittar jag något plagg så tittar jag alltid efter om det finns i fler färger och just nu ska det helst vara i grått.

Nu har jag......SEMESTER!!