Spring i benen

Precis kommit ut ur duschen efter en lite springrunda med M. Skönt att få springa av sig lite. Det kröp lite i benen. Frisk luft... Ahhh... Nu blir det en smoothie så jag kan kyla ner mig lite. Sen blir det bums i säng. Är ju faktiskt fredag imorgon sista jobbdagen för denna veckan. Woohooo!

Fast det blir inte så mycket fest denna helgen. Vi ska leta kakel till köket och sätta upp tavlor, hyllor och lite fix här och där. Men imorgon blir det Restaurangbesök och en sväng till Liseberg.

American hos Nelly

Klänningarna som Nelly har fått in från American verkar vara rätt tunna och genomskinliga... jag hade nog inte satsat på en vit om jag skulle köpa en. Synd, för en vitklänning med leggings under hade varit väldigt snyggt! Men den finns ju i fler färger så kanske man ska testa någon av de mörkare färgerna, grönt & grått. Svart var tydligen på väg också.

Och enligt Nellys språkrör så verkar det som att Nelly kommer att ta in fler plagg från American... men det återstår att se.

American Apparel

76915-356
Tänkte bara nu när det är en massa prat om American Apparel, vissa upp några modeller som jag har och vad jag tycker om dem.

Linnet till vänster, 2x1 Rib U-Neck Tank är min favorit. Uringningen är lagom och den är lite längre i modellen. Slipper gå och dra i det, den täcker magen gott och väl. Finns inte i lika många färger som Rib Boy Beater Tank men tillräckligt många färger för att jag ska kunna använda dem som baslinnen. (17 olika färger)

Linnet till höger, Rib Boy Beater Tank är lite kortare men väldigt mjuk och bekvämt. 33 olika färger har du att välja mellan. (för övrigt är det detta linne som nu finns hos nelly.se)


Rekomenderar!
Måste även nämna deras Sheer Jersey Racerback Tank som jag använder som pyjamaslinne. Det är så mjukt. Likt inget annat linne jag haft. Så det lämpar sig alldelles utmärkt att sova i.

Som ny...

Babord

Den åkte upp igår! Hatthyllan menar jag. (Tack pappa!) Det blev denna billiga
hatthylla från IKEA. Har inte hittat någon som jag fallit pladask för så det fick bli denna tills jag hittar min stora kärlek. Hallen blev som ny... så mycket mer plats när man får upp allt längs väggarna.  När M kom hem från fotbollen igår kväll blev det en hel del glada tillrop. Har var lika glad som mig över att den äntligen åkte upp. Har legat gömd bakom soffan sen vi köpte den. (för två månader sedan) Nu blev jag sugen på att fixa ännu mera. Vad ska bli nästa sak att fixa tro...

Basic

76915-354
Skrev ju för inte så lände sedan om
American Apparels klänningar men även om deras linnen och kjolar. Nu har Nelly fått in en model av deras linnen. Bra pris har de faktiskt på dem också, 149kr/st. Bara frakten från American Apparel kostar ju nästan så mycket. Nelly har linnena i ljusgrått, svart, vitt, asfalt/grå, cranberry, marinblått, rött. Jag har den i rött sen gammal och den är verkligen röd. Jag gillar egentligen rött som går lite mer åt hallonrött, passar mig bättre. Men den är en rejäl färg klick i garderoben. Väl värd sina pengar. Synd att Nelly inte har fler av deras plagg. Det blir till att fortsätta beställa från American Apparel direkt...


(uppdatering: gå via Nelly-länken så får du 50kr i rabatt också. 128kr/linne om du betalar med kort)



Bilder från American Apparel


Med hjälp av...

...min kära far ska jag försöka få upp våran hatthylla i hallen som vi köpte för ett bra tag sedan men inte fått upp. Jag passar på medans M är på fotbollsmatch med grabbarna. Så får han sig en överraskning när han kommer hem! Önska mig lycka till...

Jag vill hem (vill inte vara kvar på jobbet längre) och äta middag, men vad ska man äta?? Blir bara middag till mig själv ikväll. Känns lite omotiverat då... förslag mottages med tacksamhet?! Får nog bli något fort och lätt.

Söndagsmys

27/8










Idag har jag suttit i en bil i 4 timmar, varit och veckohandlat, sedan hem och laga mat och nu sitter vi och kollar på Beck och slappar. Är jätte trött... vill gå och lägga mig egentligen.


• Grått linne - Pull&bear
• Vitt linne - Topshop
• Röd tröja - Zara
• Svarta mjukisbyxor - H&M





The Wedding

Lite bilder från bröllopet...
bröllop 26/8
bröllop 26/8bröllop 26/8

...jag var på.

Hemma igen

Nu har vi landat i Göteborg igen. Fy vad det regnar här! Hade sol/moln i blekinge när vi åkte där ifrån imorse tråkigt att komma hem till detta. Men lite mysigt måste jag säga att det är. Funderar på att åka iväg och hyra film, krypaupp i soffan och mysa lite sen... men nu ska det lagas mat. Är jätte hungrig! Ska lägga in alla korten i datorn sen... Kan säga redan nu att bruden var sååå vacker. De hade hittat en jätte mysig lokal också, högt i tak med bjälkar och massa tändaljus. Dem var så söta ihop... kärlek... kärlek. Ahh...

Nej nu blir det mat!

Perfekt

76915-346

Väskan från asos kom igår. Tur det, började nästan bli lite orolig där. Snygg och stor var den. Blir nog inga problem med att få plats med nödvändigheterna där inte. Väskan kommer att funka bra både i höst och vinter. Den är svart och kan vara diskret men den glittrar till snyggt och blir perfekt för party!

På väg

Nu åker jag snart hem från jobbet. Det blir nästan raka vägen hem och packa. (ska förbi make up store och inhandla ett rouge och ett läppglans lite snabbt bara) Vi åker till blekinge ikväll. Blir en lååång resa... (gäsp!) får bunkra med musik, godis och några tidningar.

Om jag inte tittar in igen så får ni ha en trevlig helg allihopa!
Syns på måndag eller kanske söndag kväll... vi får se hur slut jag är efter lördagen.

Kram!

Om jag hade...

Om jag hade...

Om det hade varit sommar och hade jag haft pengar så hade jag köpt denna
klänning, från Shopbop. Helt underbart söt och ser väldigt bekväm ut också. Finns i massa fina färger . En fräsch Jade grön, vacker indigo blå och denna melon (även klassisk svart). $379.00 hade svidit på bankkontot.


Bild från Shopbop

Nyklippt!

Klippet
Här är resultatet. Jag har klippt av ca 15 cm. Sved lite efteråt men mitt hår växer så fort så det borde inte göra så mycket. Om två månader har det nog växt en hel del, då är det "långt" igen. Håret blev ganska mycker mer ljusare av slingorna. Blev ett stort lyft för håret. Jag ser brunare ut nu också... haha.. det tackar vi för.

Snart

Mitt risiga jag lockar
Om bara några timmar ska jag till frisören. Har inte helt bestämt mig hur jag ska klippa det än bara... Men det blir nog något liknande. jag har nu men kortare och frächare. Lite mer uppklippt fram ska det nog bli iaf. Synd att jag inte kom ihåg att ta något före kort. Men dessa får väl duga...

Harmony

Jag gick in på H&Ms hemsida idag och gissa vad de har fått in Harmony. Den där klänningen man har sett innan ska jag spana in lite extra iaf. Kliar i fingrarna...

Jag kan inte

Jag har letat efter ett par svarta pumps med rund tå ett bra tag nu men jag lyckas inte hitta några. MNG har ett par fina med lagom klack, men i lack. Men jag vet inte om jag vill ha lack. Jag kör hellre på ett par i skinn som funkar för evigt. Plus att jag har lite svårt för lack. Asos har ju sina snygga, men dem kostar ju 2400kr också... Någon som sett några andra?


Äntligen!

Om det är någon som kommer ihåg så skrev jag någon gång i början av sommaren om Kate Beckinsale tubtopp hon sågs ha på sig en dag på stranden. Jag har letat hela sommaren i varenda affär jag har gått in i, men inte haft någon tur. Men idag så... på Vero Moda hittade jag den. Sommaren är nästan slut men det gör inget för toppen går att använda på party i vinter och nästa sommar finns ju alltid.

76915-343Tubtopp


Extra långa fransar

76915-342

Kanske ska ta och testa lösögonfransar i helgen. Någon som har köpt några bra som funkar? Jag har varit påväg att köpa och prova flera gånger men det har aldrig blivit av. Kanske är dags. Är ju rätt snyggt faktiskt... om man lyckas få till det som Christina här ovan.

Rött och grått är så snyggt tillsammans! Christina verkar få till sina outfits oftare och oftare. Riktigt snygg var hon här. Jag gillar henne mer och mer...

Foley for Foley + Corinna

Foley for Foley + Corinna

Denna skjortklänning råkade jag klicka på när jag var inne på Shopbop. Hade jag hittat den lite tidigare hade jag nog trånat efter den i någon månad och sedan klickat hem den. Men nu känns det som att den tiden är förbi. Söt och kvinnlig i ett. Spetsen nertill på kjolen är en fin detalj och längden är perfekt för mig. Finns hos Shopbop för $363.

Bilder från Shopbop

Bröllopskläder, del 1: Svart och rött.

Okej här har vi första provningen... med min röda topp från Zara, och kjol med faktiskt, väska hade jag egentligen tänkt mig den jag beställt från Asos (men den har inte kommit än) men min svarta i spets med blingbling på passar väldigt bra den med.
 
76915-33776915-338



Lite fler vinklar...

76915-34176915-340


Skor har jag som ni ser inte riktigt bestämt mig för... återkommer!

September resa

76915-339
I september åker jag och M till London och ska stanna i 4 dagar. (torsdag till söndag) Är några vänner som ska flytta hem till Nya Zeeland efter att ha bott i London i några år. Så det blir åka över för att vara med på Hejdå-party. (och lite shopping, såklart!)


Uppdate: Vi flyger över med Ryanair, bokade biljetter igår kväll.

Baslinnen

Jag behöver ett baslinne som inte är ribbat och med tunna axelband. Jag har ett vitt från H&M som jag köpte i somras för 49kr. Men när jag var inne i stan i fredags och hade tänkt mig att gå och köpa ett likadant svart (för de hade varit perfekt att ha under toppen jag tänkte ha på bröllopet) så fanns dem inte kvar(!) Hittade dem inte någonstans. Men jag vara bara i Nordstan. Ska se om jag kan ta mig till kompassen och titta där med innan jag säger för mycket. Nu ångrar jag mig att jag inte köpte fler, för dem var både billiga och håller passformen bra. Jag som trodde att det var baslinnen som skulle finnas kvar lääänge... Åhhh!!

Presentfix

IKEA

Idag efter jobbet åkte jag och M till IKEA för att köpa present till brudparet. Då det dem önskade sig mest var pengar och presentkort hos IKEA. Fina förpackningar kunde man få med presentkortet. Fint turkos förpackning va? Då jag hatar att bara ge bort presentkort eller pengar så ska jag slå in presentkortet lite roligare. Inte bara ett platt kuvert. Hur det blir får ni se på torsdag kanske...


En billig spegel åkte med också. Jag som har klagt så över att jag inte har en spegel där jag kan se hela mig. Så nu är det fixat... ska bara få upp den på väggen också.


Klipp

Då var det dags för mig att säga hejdå till mina slitna toppar. På torsdag kommer jag att styra mina steg till frisören. Då ska hon få klippa mig och lägga i några ljusa slingor. Åhh vad skönt! Längtar efter att få dra fingrarna igenom ett nyklippt hår. Den känslan är så skön!

Okej, bröllopskläder...

Om jag nu inte kan ha helsvart klänning. Kan jag ha svart kjol och röd/rosa överdel? Har faktiskt hittat en underbart söt topp när jag var ute en vända igår på stan. Han faktiskt med en stor vända på Zara innan skyldigheterna tog överhanden. Hittade en kjol på rean, hittade den i svart när jag var i spanien, såg den även i blått men jag trodde svart skulle vara mer användbart... men jag ångrade mig stort när jag väl landat i sverige. Gissa om jag blev glad när jag kom till rea hörnan på Zara och hittade kjolen där! Provade den och den satt lika bra som den svarta. Kostade 399kr från början men på rean 199kr stog det på lappen. Men när jag hade betalat och tittade på kvittot så kostade kjolen bara 59kr!! Lycka. Här har jag gått och ångrat mig för att jag inte köpte den i blått och så hittar jag den på Zara för ynka 59kr... Wohoo!

Vince

Vince

Märket Vince finns hos
Shopbop och hos eluxury. I deras höstkollektion finns det mycket gosiga tröjor som man mer än gärna skulle vilja svepa om sig. Finns en del tunnare tröjor och toppar med riktiga höstfärger. Men kläderna kostar tillräckligt mycket för att det skulle svida i plånboken. Men ack så fina tröjor de har.

Lyxigt Under till budgetpris

I artikeln från Aftonbladet hittade jag massor av snygga underkläder!
Från Ellos, Josefssons, Cubus, Lindex, KappAhl, Abecita.

76915-335
• Lila balconette och hög hipstertrosa med genombruten spets, 179 kr och 79:50 , Ellos. Halsband, H&M, ring från Glitter och kudde från Hemtex. • Vinröd och prickig bygelbehå och hipstertrosa med infälld spets, 179 och 99 kr, Josefssons. Smycken från H&M. Vas från Saga Form och glas från Indiska. • Porslinsmönstrad vadderad bygelbehå och trosa med vit spets och svarta sammetsband, 99 och 79 kr, Cubus. Mugg från Mio och strassörhängen från Glitter.

Lyxigt Under till budgetpris
Brunt prickigt linne och stringtrosa med spetskant, 149 och 79 kr, Lindex.


Text och bilder från Aftonbladet.


Aldrig Cubus

CubusJag har aldrig haft mycket till övers för Cubus. Har varit väldigt negativ enda sedan de öppnade i Göteborg. Tycker att butiken har varit rörig och tråkig och inte sett ut att ha så sygga kläder, så jag har alltid vänt tre meter in i butiken. Men nu på Aftonbladet så såg jag att de hade en artikel "Lyxigt under till budgetpris" och visade några söta bh-set som var både söta och snygga. (den längst till höger är från cubus) Så jag var tvungen att gå in på deras hemsida och titta lite. Hittade den här grå tröjan/klänningen som jag faktiskt blev lite intresserad av. Så jag får väl ge Cubus en andra chans. Jag kanske kommer längre än tre meter in i butiken den här hösten... iaf till underklädesavdelningen. Har de någon?


Bild från Cubus


Tips! Underklänning.

Alla har vi nog någon klänning som är lite för genomskinlig och man skulle vilja ha en underklänning som gör att man slipper visa alla kanter, konturer eller skuggor efter underkläder. Jag vet att jag har haft problem med det iaf. Jag har letat och letat efter snygga och diskreta underklänningar i stan men bara hittat med spets och annat krims krams på som syns igenom. (tant stil) Jag vill ha släta underklänningar som inte syns under. Jag har iaf löst det så att jag har köpt klänningar från American Apparel, dom är perfekta som underklänningar. Alla deras kläder är "bas modeller". Så de är enkla och finns i MÅNGA färger och är väldigt sköna i materialet. (inga skavsår här inte) De har modeller som är axelbandslösa, med tunna axelband, breda axelband, korta, långa... någon av modellerna kanske passar just din klänning som du har.

Jag har många toppar och kjolar bl.a. från American Apparel och de är några av favvoriterna i garderoben. Jag har faktiskt köpt en av deras kjolar i tre färger. Samma modell tre färger. Men de är så sköna! Funkar att dra på sig när du ska till stan på sommaren, till stranden, med tights under, som mjukis hemma, partytopp när du ska ut... Mjuka, hållbara och är bra kvalité. Måste påpeka att färgerna håller väldigt bra i tvätten också. Har haft mina kjolar i två eller tre år och använt dem mycket! och färgerna håller än.


Bild från American Apparel


Renovering på bloggen

Tror att det är dags att hitta på något med bloggen... någon förändring behövs göras.  Någon färg eller stil, något måste hända iaf. Så håll ögonen öppna!

Siden från La Redoute

La Redoute La Redoute
Dessa linnen från La Redoute finns i 5 olika färger. Bara snygga färger! Skulle gärna klicka hem några stycken. Att dem sedan bara kostar 79kr styck. Gör ju inte suget mindre. Snyggt att ha under en v-ringad tröja eller under en cardigan i höst. Funkar både till vardags och fest.

Bröllopskläder

Jag tror jag har fått en idé till vad jag ska ha på mig men jag har inte testat det än. Så jag återkommer... Men nu har jag iaf beställt en svart clutch från Asos som jag kommer att matcha upp det hela med i så fall.

Shopping i Sthlm

Jag ska till Stockholm på lördag (är bara där lördag, söndag) och jag skulle vilja ha några tips på vart jag ska shoppa någonstans? Vilka affärer jag inte får missa. Jag har max 2 timmar på mig att shoppa. Lite kort om tid kanske men men...

Bröllop

Om två veckor ska jag på bröllop och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har funderat på min svarta klänning. Den är rätt festlig eller uppklädd men jag är rädd för att det ska bli för mörkt. Vet inte riktigt vad jag ska ha till den för att liva upp det hela... måste ju kompensera upp det med lite färg, eller? Åhh jag vet inte...!

The Sweaterdress

Jag har inte fastnat för några tröjklänningar förrens nu. Jag såg att Amanda hade hittat en snygg från Topshop som föll mig verkligen i smaken. Jag tror jag blev kär! Får bli en vända in på topshop och kolla läget tror jag.

Ella Moss

Ella Moss

Eftersom solen faktiskt spricker fram mellan molnen och värmer så behövs det fortfarande sommarkläder. Märket
Ella Moss som finns hos Bubbleroom, Shopbop och Revolve clothing har många söta toppar med söta detaljer. Rosetter och band, lite skrynkel här och där, runda uringningar och v-ringningar. Vet att detta inte är färgerna som gäller just nu men jag gillar färgerna och de funkar alldeles utmärkt under sommaren... Spana in!

Spets

Linne H&M
149kr för detta ursöta linne med spets, små knappar och snörning med satinband.
Kanske finns med i min nästa beställning från H&M.


Bild från H&M.

Nu så...

Åhh så snygg Cardigan! Nu börjar Asos få in lite nytt och snyggt igen. Har varit lite dött där ifrån ett tag. Men nu kommer det lite snygga klänningar, toppar, ursöta sandaler och de har fått in en väldigt snygg klocka från Guess. Då får man börja hålla ögonen på Asos igen. Det måste man ju... allt försvinner så fort där.

Klänningen från Ellos!

Ellos klänningVita ellos klänningen
Här är
länken till klänningen från Ellos. Som jag har i svart och vitt.

H&M Katalogen, del 4: Höstbeställning

H&M Katalogen, del 4: Höstbeställning
 
Nu har jag beställt! Min höst verkar inte gå så mycket åt grått. Snarare åt det beige bruna hållet. Men jag köpte faktiskt en del grått när jag var i Spanien. Så jag har nog inhandlat det grå för hösten ändå. Jag ville beställa den randiga halsduken och baskern i grå/svart, men baskern var slut. Så jag struntade i halsduken också. Var ju baskern jag helst ville åt. Jag har ju min narturvita basker från förra året (från Åhlens). Men jag hade gärna haft en mörk också. Får väl ta en titt på Åhlens i höst och se om de har fått in en likadan i svart, grått eller brunt. Kostade inte mycket kommer jag ihåg. Oj, just det ja. Jag beställde 2 bäddset också. De var ju så snygga.

My order:
• Svart cardigan
• Beigemelerad cardigan
• Brunmelerad omlottmodell
• 2 bäddset

Det var ju tröjor jag var ute efter. Det blev några stycken. Synd på baskern bara.

Ellos klänningen

Vita ellos klänningen

M var och hämtade ett paket som kommit från ellos här om dagen. I det låg en vit klänning, likadan som den svarta. Men jag tror att den får åka tillbaka. Om jag skulle gifta mig och inte haft en "riktig" bröllopsklänning så hade jag kanske sparat den. (ett tips för någon kanske? Passar för ett sommarbröllop...) M gillade den... Men jag vet inte den är nog lite för brudig. Vad tycker ni? Spara eller skicka tillbaks?

Dagens sjukoutfit

Sjuk outfit  Svea linne

Idag är det mjukiskläder som gäller. Jag mår bättre idag men jag har nog lite feber kvar och så snuvar jag och hostar som tusan. Så idag fick det bli det här...

• Randigt linne - Svea
• Svart v-ringad tröja - från Pull&Bear (ännu ett av mina köp från Spanien)
• Svarta mjukisbyxor - från H&M logg



Eftersom jag faktiskt är på landet och inte i stan. Så tänkte jag bjuda på lite annan bakgrund än bara en vägg så här får ni en lada och lite gräs i bakgrunden...


Sjuk

Jag ligger hemma,däckad av febern. Håller på att dö av värmen. Jag gillar inte att få feber, det ömmar överallt. Jobbigt. Blir lite tyst från mig idag och kanske imorgon. Hmm... men jag kanske kan skriva ihop något tills imorgon bitti... det ska jag nog lyckas med!

Hej så länge! Krya på mig.

Såg precis MQs reklam på tv. Snygga kläder i reklamen. Kolla in det!

H&M katalogen, del 3: Tröjor

H&M tröjor

Här har ni tröjorna jag pratade om. Det är de två första tröjorna som jag menar när jag skrev "kasta upp på axeln". Men det är den tjockare tröjan jag vill åt tror jag. Den tunna är fin men jag vill ha en varm hösttröja. Den sista tröjan påminner om en tröja jag köpte förra året och nu har använt sönder. Har använt den jämt! Så jag hade mer än gärna köpte en ny likadan. Men denna skulle kunna funka, den är snarlik.

Sen har vi ju denna
tröjan som jag gillar modellen på. Den finns i fler färger och det är någon annan färg jag skulle välja isf. Men det är ju en modell som passar till allt.


Bilder från H&M


Sjuk på semestern

M har lyckats smitta mig. Åhh jag som ville vara frisk på min semester. Nu när han börjar bli frisk så åker jag på hans ont i halsen och febern börjar komma känner jag. Känner att körtlarna börjar öma. Stackars mig! Jaja... det är bara att krypa upp i soffan och sätta på någon film att somna till och hoppas på att kroppen börjar mota bort alla bakterier. Mår jag värre imorgon så får jag ringa till jobbet och sjukskriva mig. Vill ju inte slösa min resterande semester på att ligga till sängs och snörvla. Skit också!

H&M Katalogen, del 2: Bäddset

H&M Bäddset
Jag hittade faktiskt inte så mycket i H&M katalogen som jag ville ha/behöver. Jag hittade inget nytt i katalogen, inget som jag inte har liknande redan. Men några tröjor hittade jag liknande sådana som jag köpt tidigare i år från H&M. Dem som är långa fram och du kan kasta upp på axeln så den värmer så där gott. Dem jag har köpt innan har varit rätt tunna. Men nu hade de några stickade... så en eller två sådana åker med i beställningen. Färger har jag inte bestämt mig för än. Jag ska visa er vad jag menar sen. Men det jag mest av allt ville ha i år är Bäddsetet av annie B. Det var skitsnyggt! Gillar mönstret och ljusa grå/vita färgen.


Bild från H&M


Natti natti!

Nu är det sängdags. Gästerna har precis gått och diskmaskinen går för fullt. (Tack den som uppfann diskmaskinen! Det är den bästa uppfinning som någonsin gjorts tror jag.) Efterätten blev perfa! Så god och lätt att göra också. Man kunde förbereda allt innan så det var bara att vispa grädde lägga på jordgubbar och lite riven choklad, sen vips så var det klart. Och den blev mycket omtyckt. Men det blev så mycket... vi åt inte ens upp hälften. Proppmätt och trött (och myggbiten) men glad går jag nu sakta mot sängen...

God natt på er!


H&M katalogen

Okej då var det dags nu då. Att ta tag i H&M katalogen. Jag är säkert jätte sent ute. Alla har väl redan beställt det dem ska ha. Men nu är det min tur. Har ju varit bortrest och lovade M att jag inte skulle köpa något mer innan vi åkte till Spanien. För vi båda visste att jag defenitivt skulle hitta/slösa en hel del där nere. Men nu är jag hemma igen(!) Så då ska det beställas allt sådant som jag ville ha men inte hittade där nere. Så tjocka gosiga tröjor står högt i kurs. Vad har ni hittat för några godbitar i katalogen?

Shopping from spain

Linne X  Linne X

Jag köpte två underbara linnen från
Pull&Bear också. De är väldigt lösa i passformen, tunna axelband med X i ryggen. Jag köpte ett i ljusgrått (melerad) och detta mörkgråa. På axelbanden där de sitter fast i toppen frampå så är det virad guldtråd som en extra detalj.

Jag kommer att använda dem mycket känner jag på mig. De är sååå svala och sköna! Skulle passa bra med ett brett skärp i midjan också...

Bakdag

M har gått och blivit sjuk. Han hade feber i förrgår och nu har det över gått till en underbar förkylning. Så igår kväll blev det till att sitta inne och blogga och titta på TV. Vad ska man göra när man är fast på landet och inte "bara" kan åka in till stan medans han ligger och sover. Tur att det är sol ute! Det blir till att pressa lite. Senare idag ska en tjejkompis och hennes kille komma förbi och äta middag. Så dagen går väl lite ut på att förbereda för det. Jag ska baka tårta eller en Pavlova heter det. Så god är den! om jag lyckas dvs...

Höstkappor att drömma om

Höstkappor

I höst är det knälånga kappor som gäller för mig. Dessa från
La Redoute är ju två drömmar. Den ena snygg, chic, naturvitt, väldigt stilsäker och den andra kaxigt röda som definitivt syns. Jag är rätt duktig på att köpa en jacka varje höst/vinter och vår. Har hur många jackor som helst hemma. Kan nästan säga att jag har mer jackor än skor. Hälften används bara 1 gång om året om ens det. Men dessa kappor hade helt klart, absolut blivit använda mer än 1 gång om året. Men det är bara leta på efter någon snygg lite billigare variant. Det kanske får bli en från H&M iår. Min budget är inte så stor för tillfället. Men man kan ju drömma om dessa och hoppas...


Bilder från La Redoute

Farfars tröjor

Farfars tröjor

De gamla farfarströjorna som alltid finns kvar från år till år men aldrig får någon framträdande roll i folks garderober är kanske för att det är ett så bra basplagg att ha i garderoben. Ingen tänker på den men de flesta har den i garderoben. (Någon variant på den.) Den är lätt och matcha med alla kläder du har, bra till lager-på-lager, kostar inte mycket, finns i många färger och är väldigt bekväma. Man kan ha den till jobbet, skolan, mysa i hemma, när du tar en fika på stan. Den är perfekt att matcha upp gubbstilen med i höst. Dessa två är från H&M och La Redoute. Den från
H&M kostar 149kr och den från La Redoute 199kr. Båda modellerna finns i flera färger.


Bilder från H&M & La Redoute

Höstens garderob

La Redoute CreationsLa Redoute Creations

Nu när man har legat och bläddrat i
La Redoutes katalog ännu en gång så hittar jag bara mer och mer gobitar. Deras egna ryskinspirerade kollektion med massor av färgglada brodyrer och applikationer . Men grunderna består av Brunt, grönt och svart. Något av plaggen i La Redoute Créations skulle jag gärna ha på mig i höst. Kanske inte beställa hem alla allternativen men ett av dem skulle räcka för att pigga upp den tristaste höstdag eller hela min höstgarderob.


Bilder från La Redoute

Fashionlunch

Har precis ätit hemma gjorda hamburgare till lunch. Sååå gott! Nu bär det av ut i solen igen en stund. Sen får vi se vad jag kan hitta på för intressant till er läsare. Ut i solen med er! Men kom tillbaka om en stund då ska jag ha plitat ner något nytt.

kram kram!

Jag hittade den!

Paul Smith
Jag hittade min älskade parfym i Gibraltar. Jag köpte den i 100 ml flaska. Var lika bra när jag åndå hittade den. Så nu kommer jag lukta Paul Smith ett bra tag till. Ahhh... vad skönt!

Semester på landet

Semester på landet

Jag älskar landet! Tänk när man var liten, då var det värsta jag visste att tvingas åka med ut till landet varje helg. Jag ville ju vara kvar i stan med alla kompisarna. Men nu är det tvärtom. Nu åker jag hellre ut till landet så fort jag får möjlighet och tar gärna med mig kompisarna ut hit och de njuter lika mycket som jag av lugnet och stämningen här ute...

Men sommaren börjar gå mot sitt slut. I alla fall om man tittar på blommorna... dem börjar ge efter. Eller så har de inte fått vatten på länge. Haha...

24 grader i skuggan

lördag










Idag är det sol, sol och sol som gäller.

• Svart linne - från Topshop.
• Cirkelmönstrad bikini - från H&M.
• Gul strandkjol - från H&M.

Pennkjol

PennkjolPennkjol

Jag införskaffade mig en pennkjol i jeans, från Zara i spanien. Den sitter som en smäck på mig och den är mjuk och riktigt skön. Den har slits mitt på bak så den är inte allt för svår att gå i. Tur det annars vet jag inte om jag hade orkat med att gå i den. Hade sett ut som en liten pingvin som gunga fram. Sen att den inte kostade så mycket heller gör ju inte saken sämre direkt. Under 200kr fick jag den för. Jiiiee!

La Redoute har snygga pennkjolar de med. Flera svarta från bl.a.
TREND A PORTER. En snygg med spänne i midjan, som är värd att slänga ett extra öga på.

korta krav

I spanien så letade jag bl.a. efter korta jeanskjolar. Hittade inga som passade in på min bild jag hade i huvudet. Men nu när jag slank in på Nelly.se så hittade jag en ursöt jeanskjol. Jag vill egentligen ha en som är lite ljusare blå. Som är lite mer sommrig. Lite mer lika färgen som fröken Engla har. Men modellen hos Nelly var ursöt. Jag får fundera lite på färgen... men den var ju så snygg så jag kanske kan klicka hem den ändå...?

God Morgon

Fattar inte varför jag vaknar så tidigt... jag kan inte somna om iaf. Så nu blir det frukost sen ska jag blogga lite om mina inköp i Spanien.
Kramkram!

Gyllene vingar

Vingar i brevlådan
Dessa vingar som jag har i silver finns nu i guldfärg hos asos.com. Men jag måste nog säga att jag gillar mina i silver bättre. Men för dig som hellre vill ha guldfärgat så klicka på. Du kommer älska dem lika mycket som jag gör!

Mera

Ska försöka få fram lite bilder imorgon på några av mina inköp. Det blev några kjolar, tröjor och linnen. Jag åker till landet imorgon men jag ska försöka fixa det innan vi åker.

En snabbis till London

väskaväska

Sista dagen i Spanien så åkte vi till Gibraltar. Vi var upp i bergen och tittade på de vilda aporna som finns där och spatserade runt i grottorna. Passade på att köpa på oss lite parfym och lite sprit. Det är  ju skattefri zon där nere. Så man kan få allt sådant lite billigare. Det är verkligen ett litet mini England där nere, Engelska pubar och alla priser i engelska pund. Bara engelsmän som var där också, nästan i alla fall. Jag sprang in på Accessorize och hittade (massor egentligen) denna underbara väska. Den är lila/mörklila/svart . Perfekt till jeans och en basic enfärgad topp eller någon LBD. Hade velat hittat ett par svarta pumps med rund tå bara. (till rimligt pris) Men jag verkar inte ha någon större lycka där. Men jag älskar väskan. Den kommer att bli väl använd...


Hemma igen!

Ahhh... då var man hemma igen. Lämnade spanien imorse då var det 28 grader (klockan 9 på morgonen!) Skönt att få sova i sin egna svala säng inatt. Jag har saknat den, mycket! Borta bra men hemma bäst... eller vad säger ni?