American Apparel i göteborg

Tänkte bara tipsa om att Bonnie & Clyde, på Kungsgatan 5 i Göteborg, har American Apparel i butiken om någon inte vågar handla sitt första plagg online, Nelly/Neea. Utan hellre går till en butik och klämmer och känner lite först.


Såg att de har fått in nytt hos American Apparel. Flera klänningar...

Inte som alla andra

76915-476

Jag kan ibland tycka att det är lite stelt och tråkigt med en vanlig skjorta. Men
denna från Nelly fastnade jag snabbt för. Snygg (svart), många detaljer (inte för mycket) t.ex. skärp i midjan, rynk vid brösten, fickor lite högre upp. Det får nog blir ett köp där. Riktigt snygg!

Bild från Nelly

För höga klackar

76915-475
Jag har suktat sååå länge efter dessa skorna. Har funderat på att köpa de trots att jag aldrig skulle använda dem. Men... 10 cm klackar kan jag inte gå i. 8 cm är max för mig. Men de är ju så snygga. Skulle kunna stå som prydnad hemma? Det hade säkert M gillat. Jag köper ett par skor för 400 kronor med vetskapen om att jag ALDRIG kommer att använda de.


Någon som vet om man kan korta klacken på ett par skor?

Bild från Asos

Det nya svarta

76915-475
Denna
klänning såg så skön ut. Jag gillar både modellen och färgen. Även om jag helst hade velat att den var svart. Såklart! Nu är det enda problemet att jag inte har 1625 kronor över som jag bara kan slänga ut så där...


Bild från Asos.com

Min igen

Jag får även tillbaka min väska från H&M idag. Den ligger på posten och väntar på mig... Jag reklamerade min väska och skickade efter en ny. Jag ville så gärna ha den.


Uppdatering: Min basker ligger på posten också!

Mer rum

Idag ska vi flytta alla saker som står i lägenhet som egentligen ska stå i skrubben. Äntligen får vi flytta ner alla lådor och skit, som man inte kan med att slänga. Det kommer att bli så skönt med mer yta! Äntligen får jag tillbaka mitt vardagsrum. Wohoo!

Onsdag

76915-473








Bild kommer senare.



• Lila topp - H&M
• Svart stickad tröja - H&M
• Ljusa jeans - Fornarina
• Svarta stövlar - ViaVai
• Svart kappa - H&M
• Svart sjal - Pieces
• Kulhalsband - Avi&Lena

Nysmörjd

76915-471

Medans jag väntar på att BUS ska torka in ordentligt så sitter jag framför datorn med en hallonsmoothie i ena handen och datorn i den andra...

Mina t-shirtar

76915-442

Jag har en massa
t-shirtar som jag har köpt (både till mig och M) från en sida på nätet. Vill man ha t-shirtar med annorlunda tryck som ingen annan har. Så är denna sidan perfekt för dig! Kostar inte mycket heller. Jag har handlat t-shirtar därifrån i flera år och aldrig haft några problem, så det är säkert att handla därifrån också. Sidan går ut på att vem som helst får skicka in egna illustrationer och sedan får folk rösta på de man tycker är snyggast. och de som får bäst betyg blir tryckta.


Mer förvaring

76915-470
Vi har fått större förvaring i skrubben och vi får lov att flytta in våra saker i slutet på denna veckan. Så jag ska förbereda för att kunna flytta lite kläder som jag inte använder. Funderar på att köpa lite smart förvaring från
IKEA. Vad sägs om denna varianten? Förvaringen heter SKUBB. Så som det ser ut till höger borde väl funka... då har jag plats med både hängandes och vikta kläder och andra saker. Vad ska man tänka på om man vill förvara kläder i skrubben...? Jag menar om man vill slippa jobbiga kryp? Eller behöver man inte oroa sig för det om man har så man kan stänga om det man förvarar. Som den svarta som hänger på stången?


Bilder från IKEA

Idag ska jag bli brun

Ikväll blir det till att dra fram en BUS-servett. Så jag får lite färg på min bleka kropp. Ska se om jag kan ta en före och en efter bild. Om det går...

Fredagkväll

76915-469
















Nu popcorn och film...

• Svart polo - H&M
• Jeans - Fornarina



Måste bara

76915-468
Åhhh it´s a keeper! Slängde på mig klänning så fort jag hämtat paketet. Och denna kommer att få stanna kvar. Den kanske inte kommer att användas innan alla hjärtansdag men den kommer att bli använd. Så länge jag inte växer ur den då...


Nu blir det film och mys hos kompis.

Julfint från Nelly

76915-467
Länge sedan jag var inne hos Nelly och tittade. Men nu tittade jag igenom lite nyheter och hittade dessa då. Snyggt och billigt linne från Koola Anna och en kortärmad polo från modström.



Bilder från Nelly


Fuska mig brun

Comondyes, BUS
Då var det dags att köpa ny förpackning med BUS-servetter(Comodynes). Nu börjar jag känna mig lite blek så idag blir det till att köpa på mig en förpackning. Det blir raka vägen till
Åhlens efter jobbet idag.

Fredag hela veckan

Hela den här veckan har känts helt vriden för mig. Onsdag kändes som fredag igår(torsdag) kändes som fredag... skit jobbigt. Men idag är det ju äntligen fredag på riktigt! Så nu kan jag äntligen njuta av fredags känslan. Ikväll blir det bio. Vi har inte bestämt film än... men jag tror att det är min tur att välja denna gången. M vill helst se Bond. Men det har jag inte lust med idag. Det får bli nästa biobesök.

Äntligen helg!!!
Ha en trevlig dag allihopa!

Väntat för länge

Mitt paket från H&M kom i måndags men jag har fortfarande inte hämtat ut det... jag har glömt av det. Men idag ska jag verkligen försöka hämta ut det. Lovar. Får se hur klänningen sitter på mig. Verkar ju vara väldigt omtyckt av de flesta som har hämtat ut sina... kommer inte ihåg vad det var som jag beställde mer. Det blir en liten överraskning!

NYA Shopaholic - the fashion shop

76915-467
Var inne på Tarus
blogg och såg att hon har fått upp den nya Shopaholic sidan. Så mycket bättre blev den! Lättmanövrerad och snygg. För att fira den nya sidan så får alla medlemmar 100kronor rabatt och 20% rabatt på allt. Jag hittade några favoriter... men bara smycken den här gången. Hjärtörhängena (från Kawaii) för 290kronor blev en favorit. De har ju funnits ett tag men det är först nu som jag har faktiskt fått upp ögonen för dem. Söta! Den guld/svarta medaljongen blev också en stark kandidat.

Bilder från Shopaholic

Samla damm i bokhyllan

76915-463

Jag har börjat och nästan läst ut min första bok som jag beställde från
Adlibris. Jag håller på för fullt med att läsa Ska vi slå vad? (den blå boken i mitten på bilden) Som handlade om Min och Cat och vadet. Har svårt att lägg ifrån mig boken för jag vill veta hur det slutar. Just nu verkar det tyvärr som... eller nej jag ska inte säga något. Är inte bra på att berätta utan att avslöja lite för mycket.

Yes! En till basker...

76915-466
Då har jag köpt mig ytterligare en basker. En helsvart denna gången.
103kronor - 15% rabatt. Hos Asos. I like!


Bild från Asos

Jag försöker...

 ...kolla var mitt paket är, med hjälp av H&Ms hemsida, men den är helknas. Alla priser står med decimaltecknet ett steg för långt åt vänster. Så en BH kostar 14,90... billigt va? Fast det går inte att logga in... personnummrt godkäns inte. Så man kan inte beställa något...

Trevlig hade det varit annars...

Varm om knoppen

Jag är så avis på Christina Augileras underbara mössa. Får se om jag hittar någon som är lika stor och gosig.

Middag hos svärföräldrarna


Svart topp - H&M
Omlottkläning - Harmony, H&M
Svarta strumpbyxor - H&M
Stövlar - Vila

Svar från H&M

Jag fick svar från H&M i förmiddags. Och såhär ligger det till med klänningen.


Hej!

Tack för ditt mail.
Bilden på nätet är rätt. Klänningen är avskuren i midjan med lite rynk. Det var
meningen att den skulle sett ut som bilden i katalogen, men det blev fel hos
leverantören och då var katalogen redan tryckt. Vi går därför ut med rätt bild
på nätet så att man kan se hur den ser ut.

Mvh
Marina
Kundservice H&M


Jaha så så var det med det. Synd att leverantören gjorde fel... fast ändå inte... kunde dem inte gjort båda varianterna.

Vårkatalogen

Då har jag beställt vårkatalogen från La Redoute. Klicka på länken så kommer du direkt till sidan där du kan beställa den. Så kommer den på posten i januari.

Påfyllning i bokhyllan

76915-463

Snabb leverans från
Adlibris. Alla tre böckerna låter lovande så det blir lätt att sätta igång med första boken idag på bussen på väg hem. Dessa böcker var de tre som jag beställde tillslut:

Ska vi slå vad?  "Minerva tror att Cal slagit vad om att han ska få henne i säng, och det gör henne rasande. Det vadet ska han minsann förlora!" Den början gör mig intresserad. Jag är lika envis som hon så jag gissar att Cal kommer få det hett om öronen...
Min legendariska flickvän  "Som en manlig Bridget Jones..." enligt Damernas Värld den kan jag tänka mig att klicka hem. Det låter som att den kan underhålla mig några timmar.
Min stora kärlek  Handlar om Alisons sökande efter kärlek... och dråpliga försök på vägen till att hitta den stora kärleken.


Har H&M gjort fel...?

76915-462   76915-464
Jag fick hem H&Ms julkatalog idag och när jag spanade in siden klänningen i katalogen så såg den inte alls ut som den jag beställt på nätet. Men det är samma artikelnummer på dem. Vilken kommer man få hem på posten?

(Jag har mailat H&M. Får se vad dem svarar... Men vilken vill ni helst ha då?)

Bilder från H&M

titta på svt2

shopping på svt2 19.30. Typ NU.

nått i örat? M925

76915-461
Jag har hittat två nya favoriter hos
M925. Jag är inne på små örhängen just nu. De runda blev jag kär i. Vill ha!!! 225 kronor är inte farligt för ett par handgjorda örhängen. Kul design också. Vet inte om jag har sett det någon annan stans?

Jag är fortfarande ute efter ett par örhängen, som sitter på stift, som är runda kulor (kanske 8 mm) fast lite bankade/ojämna. Ingen som har sett det någonstans?


Bilder från M925

Jag vill bara...

76915-459

Jag vill bara visa min H&M väska som ska åka tillbaka. Jag gillar den sååå mycket. Både färg och storlek. Men men...

Året lider mot sitt slut

76915-458
Nu får man ju faktiskt börja leta efter en ny kalender för 2007. Jag har en just nu som är från
ordning&reda som jag älskar. Jag hade tänkt att köpa mig en likadan till nästa år. Men så trillade jag över dessa (via Roomservice) Vad sägs om en personlig almanacka? För 225 kronor så får du välja utseende och färg och en massa mer...

Väntar på kylan...

 
76915-453

I det väldigt
guldiga paketet från Designsverige.com så låg det en väldigt snygg jacka. Jag har inte kunnat inviga den, för det är för varmt ute fortfarande. Jag väntar på att det ska bli 2 grader eller mindre. (just nu verkar det som att det kommer att vara 10 plus läääänge till) När jag väl fått invigt den så ska ni få se mer bilder på den. Men här är ett smakprov...

Ursäkta mig!

Jag håller på att försöka bestämma mig hur det ska se ut på bloggen... därför kan den ibland ändra lite utseende. Så ursäkta!

Inte min storlek, tyvärr.

76915-457
Detta
fodral fastnade jag för. Snyggt, enkelt och kvinnligt. Endast 162 kronor...

Ett av paketen... ett par.

76915-456
I min påse från
La Redoute så fanns dessa underbara skor med. Det är 8 cm hög klack. Vilket räcker gott och väl för mig. Jag är 173 cm lång utan dem så med dem blir jag 181 cm... M tyckte inte om dem han är 178 han tyckte inte om att jag blev lägre än honom. Skorna är stabila (med den klacken) och sköna. Men är man inte van att gå i så höga klackar så är det lite ansträngande för benen. Jag kommer aldrig köpa ett par skor som är mer än 8 cm höga. Dessa kommer att bli väl använda!


(Jag hade på mig dem hela kvällen igår. Ville inte ta av mig dem.)

Ett paket från Designsverige.com

76915-451

Nu har jag hämtat mina paket!

Trasig väska

Min väska från H&M har gått sönder. Så jag ska reklamera den. Tråkigt! Jag har inte ens haft den i två veckor. Det är nog bara en vecka jag har haft den faktiskt... Så nu måste jag skicka tillbaka den till H&M. Jag vet det är en H&M väska så vad kan man vänta sig. Men ändå... jag vet inte om jag ska beställa en ny likadan. Den kommer väl säkert att gå sönder den med... men jag vill ha en ny. Jag gillar den.

Paket på posten!

Jag har två paket att hämta ut idag. Det ena är från La Redoute det andra...
Jag ska försöka hämta ut dem idag iaf. Får se vilka saker från La Redoute som ska behållas. Jag hoppas dock att allt passar. Men vi får väl se...

Nytt hos H&M!

76915-450
Nu finns det en massa nytt hos
H&M. Vad sägs om den svarta klänningen till nyårsfesten? Jag har beställt den iaf. De har även fått in v-ringade tröjor i 100% kashmir för 698kr.


(Uppdatering: Man blir inte liiite sugen på att skaffa lugg när man ser tjejen på den högra bilden.)

Bilder från H&M

Hotta upp din resväska

76915-449
Passar alldelse
utmärkt till min svarta resväska.



Helt slut

4 timmars sömn sedan upp och jobba. *suck* Varför genomlider man detta? Aja... bättre lycka nästa gång/år. Jag har ett paket från La Redoute som ligger på posten och väntar på mig. Lite tröst är det iaf.

...med ett par söta sandaler till.

Efter den stora förlusten i natt (känns det som). Så har jag börjat fundera på nästa sommar... kanske borde fokusera på nyår som ligger närmst just nu. Men men... Jag började tänka på sommaren när jag var inne hos asos och trillade över denna söta klännning. Den skulle vara så söt tillsammans med ett par nätta sandaler men å andra sidan lika snygg med ett par svarta pumps. (Snygg i grått också)

Denna kan jag tänka mig också.

Tomhänt från V&R...

76915-448
Skit! Det var bara två saker jag ville ha och det blev inget av dem. Blusen sålde slut på två röda. Så den kunde jag glömma så fort jag klickat på den. Sen försökte jag mig på att klicka hem tightsen. Jag lyckades lägga dem i shoppingbagen men när jag efter en stunds väntan kommer jag fram till kassan men då är min shoppingbag tom!!! Så jag får gå tillbaka och börja om... men då är dem slut sålda!! Hatar detta! Suger fett! Godnatt! Ingen ide att sitta uppe mera. Skit! Kunde lika gärna gått och lagt mig vid 10 ikväll samtidigt/tillsammans med M...


Om någon lyckats beställa för många eller inte vill ha tightsen i svart, så säg gärna till! (storlek xs-s)

V&R är ni redo?

Hur många tjejer och killar sitter inte framför sina datorer och hoppas ikväll...? Jag är en av dem. Men jag orkar inte sitta för länge. Går det för trögt så kommer jag att ge upp. Hur gärna vill ni andra ha något?

Dream about Stylein

76915-446
Dessa bilder väckte ett STORT habegär hos mig. Kjolen med hängslen och högmidja och den blå klänningen med fickor är ju rena drömmarna för mig. Märket heter
Stylein och bakom det står Elin Nyström. Så vitt jag vet så håller hon till i Göteborg. Kläderna säljs i butiker lite överallt i sverige. Ta en titt på hemsidan så hittar du både snygga kläder och var du kan leta upp dem om du vill "klämma och känna" lite mer på dem.



Ingen som känner en stark impuls av att skänka något av dessa plagg till mig? Det skulle uppskattas... denna kjolen hade jag kunnat skippa en hel del annat för. Jag måste nog leta upp någon affär och titta lite närmre. Vill ha!
 


Bilder från Stylein


Fiskben i håret?

76915-445

Jag är inne i en fläta period. Jag har flätor i håret var och varannan dag. Mest för att få bort luggen som trillar ner i ögonen hela tiden. Det är en liten fläta i luggen som jag pratar om. Men jag skulle vilja lära mig att göra en fiskbensfläta. Någon som vet hur man gör?


Nu vet jag hur man gör en fiskbensfläta. Jag har även försökt några gånger... men det går inte. Känns helt omöjligt att göra det på sig själv. Testa själv!

Du delar håret i två delar sen så tar du en liten del (ytterst från de två delarna) och bakar in mot mitten (varannan höger/vänster)




(Uppdatering: Jag ska träna i helgen så får vi se om ni kanske får se något bildbevis på måndag.)

Frihetx2

Min halvapriset order från La Redoute är på väg nu. Äntligen! Den har kommit fram till mitt postombud så jag borde få lapp hem vilken dag som helst. Spännande!

Kära Viktor & Rolf...

Okej jag kanske ska trycka ur mig nu vad jag vill/ville ha från Viktor & Rolf kolletionen. Jag har inte skrivit något om det alls på bloggen för jag tycker att det är så sönder tjatat på varenda blogg om vad alla vill ha. Men jag har två saker som jag skulle vilja ha från kollektionen. Egentligen fyra saker men två saker som var prio nummer ett för mig. Det är den rosa blusen med hjärta på bröstet och de svarta pumpsen (i storlek 39... någon?) Tänkte jag skulle lyckas utan att behöva stå och trängas utanför H&M. Men Pumpsen kommer inte säljas på nätet. Tyvärr. Jag ska dock försöka mig på att klicka hem blusen på söndag.

Ingen Viktor & Rolf för mig

76915-444
Det blir inget armbågande för mig idag. Jag sitter på jobbet och är faktiskt glad över att jag inte står utanför någon H&M butik och trängs. Det blir till att sitta uppe extra länge på söndag och hoppas istället.

Men lycka till alla ni som ska! Hoppas ni får tag på det ni siktat in er på.


Bild från H&M


Jag vill ha.

76915-439
Jag har velat ha ett par pärlörhängen. Jag har bara funderat på vita. Men när jag såg den här bilden blev jag sugen på ett par rosa, blå/lila, och ett par svarta. Jag hittade örhängena hos
Kaja design på nätet. 79 kronor/styck. Finns även en mängd snygga halsband av sötvattenspärlor och glaspärlor. Allt går att beställa direkt på nätet.


Bild från Kaja design

Inte så duktig.

Det regnar massor ute. Det är min dåliga ursäkt till att sitta inne och blogga istället. Ska se om jag kan hitta något nytt som jag inte har skrivit om.

Duktig.

I måndags var jag och M ute och tog en 45 minuter rask promenad. Skönt var det. Nu ska jag även försöka att göra det till en vana. Så efter jobbet idag ska jag och M ut och jogga, gå eller springa. Kanske inte blir 45 minuter idag men en liten vända blir det. Man mår så mycket bättre efter att ha rört på kroppen. Piggare och gladare.

FACE & BODY

76915-438
Oliv Body Scrub

En mild mjuk och fuktighetsbevarande exfoliering som kan användas dagligen. Community Trade olivolja från Italien mjukgör och exfolierande malda valnötsskal och olivkärnor peelar. 200 ml, 209:-


Det var ju
dags för mig att köpa mig en ny body scrub. Så jag var inne och klämde och kände på Body Shops olika scrubs. Men denna gången kom jag fram till att jag ville ha en scrub som inte luktar så mycket. Jag har ju redan The Body Shops olive butter så scruben passar bra in där. Jag har inte provat den än... men jag ska. Innan veckan är slut. Jag lovar! Men den känns mycket grövre än den gamla jag hade. Men det kanske bara är bra... blir av med mer gammal hud.


Bild från The Body Shop

Äntligen en vinterjacka!

Nu har jag en snygg, varm vinterjacka på väg hem till mig.

En liten ledtråd: Jenny och Erica


Böcker att läsa...

76915-436
Nu har jag letat upp några böcker som jag kan tänka mig att läsa. 37 kronor per pocketbok, (hos
Adlibris) det är inte mycket det. Hos Pocketshop kostar de ju runt 65 kronor. Jag gillar ju tjejböcker som handlar om kärlek, kläder, livet, problem, jag gillar böcker som får mig att må bra.


Min legendariska flickvän  "Som en manlig Bridget Jones..." enligt Damernas Värld den kan jag tänka mig att klicka hem. Det låter som att den kan underhålla mig några timmar.
Ska vi slå vad?  "Minerva tror att Cal slagit vad om att han ska få henne i säng, och det gör henne rasande. Det vadet ska han minsann förlora!" Den början gör mig intresserad. Jag är lika envis som hon så jag gissar att Cal kommer få det hett om öronen...
Robbie : en superstjärnas väg från botten till toppen  Är du intresserad av popstjärnan vars världsturné 2006 sålde slut alla 1,6 miljoner biljetter inom loppet av bara tre timmar. (den är skriven av en journalist på aftonbladet)
Min stora kärlek  Handlar om Alisons sökande efter kärlek... och dråpliga försök på vägen till att hitta den stora kärleken.
Nymåne  Kärlek.
Inte enklare än så 
Kommer inte ihåg om jag har läst denna boken eller inte...
Trollbunden
 
Lyckligt äktenskap – killen är otrogen – tjejen vill inte ge upp sin stora kärlek...
Att komma hem ska vara en schlager
  Vet inte riktigt vad den handlar om men jag blev sugen på att läsa den iaf...




(Uppdatering: Nu är tre av böckerna på väg hem till mig.)


Bilder från Adlibris

Ny bok?

Jag vill ha en ny bok att läsa. En tjejbok. Sist jag beställde från adlibris så gick det både fort och det var billigare än affärerna i stan. Nu ska jag dra mig till sängs men imorgon blir det allt till att leta runt lite. Någon tjejbok som jag inte har läst måste det finnas?

H&Ms Vårkatalog

H&Ms vårkatalog kom förra veckan. Och jag kan tala om att jag hittade en hel del som jag skulle vilja ha redan nu. 10% rabatt om man beställer innan den 10:e. Men några plagg såg jag redan i butik i helgen. Så vad menar dem med vårkatalog. Om kläderna redan nu har börjat att trilla in i butik?

25% rabatt några dagar till

Nu har Designsverige.com förlängt sin 25% rabatt fram till den 12 november.
Några plagg har börjat att ta slut.

Silverdesign

76915-435
Märket
M925 som jag har skrivit om innan säljer nu inte bara smycken över nätet utan finns på flera Designtorget sverige runt och Tjallamalla i sthlm och malmö bl.a.. Passa på att klämma och känna på dem i verkligheten.


Här hittar du Magdalenas smycken:
Stockholm:
Tjallamalla, Bondegatan 46, Stockholm
Designtorget Kulturhuset, Sergels Torg 1, Stockholm
Designtorget Götgatan, Götgatan 31, Stockholm
Designtorget Nybrogatan, Nybrogatan 16, Stockholm
Designtorget Västermalm, S:t Eriksgatan 45, Stockholm
Designtorget Täby, Stortorget 245, Täby
Designtorget Fältöversten, Karlaplan 13, Stockholm
Designtorget Sickla, Smedjebacken 3, Nacka

Göteborg:
Designtorget Göteborg, Vallgatan 14, Göteborg
30 m2, Godhemsgatan 62, Göteborg
80 m2, Masthuggstorget, Göteborg
Lilla Butiken på Ön, Brovägen 7, Floda

Malmö:

Unik Design, Västra Rönneholmsvägen 59 B, Malmö
Tjallamalla, Davidhallsg. 15, Malmö
Designtorget Malmö, Södra Vallgatan 3, Malmö

Uppsala:
Designtorget Uppsala, Svartbäcksgatan 14, Uppsala

Övertorneå:
Trendia, Matarengivägen 14, Övertorneå.

Webbshop:
www.unikdesign.se

M925 finns även i ett antal butiker i USA, Tyskland och Italien.

Min Smootihes maker

76915-432
Måste ju visa upp min blender som jag och M fick av min mormor. Jag hart velat haft en sådan i flera år. Så i våras så fick vi denna av min kära mormor. Tack, tack! säger vi till det. Den har blivit välanvänd det vill jag då lova! En smootihes med yoghurt, frysta bär (och ibland lite glass). Är så gott när man är lite sugen på något. Det är min vaforit pryl i hemmet. Sen bredvid min så står Ms älskade...

25% rabatt

76915-433
Designsverige.com har just nu 25% rabatt på ALLT fram till den 5 november. Jag har hittat min jacka hos dem. Så ta du en titt bland alla designerkläder dem har.

Bilder från Designsverige.com

Jenny Hellström i göteborg?

Vem säljer Jenny Hellström i göteborg?
Åhlens har gjort det vet jag... men vem mer?

H&M Rowells del: 3 (kanske)

Hämtade ut mitt paket från H&M igår!
Jag är nu en läderväska (som bara blir snyggare med åren) rikare.


uppdatering: och lite saker till...

Var hittar jag det?

Jag hittade inte klänningen/tunikan på Indiska igår. Inte i svart iaf, den fanns kvar i vinrött och lila. Men jag ville ha svart. Hittade inget annat heller. Letade jackor också men det finns inga tjocka varma jackor i år. Jag hittar bara jackor som passar som höstjacka. Idag snöade det ute också, svinkallt! Jag behöver en tjock jacka. Var kan jag hitta det? Någon som vet?