Vad ska man packa?

Det är vad jag funderar på nu. Vilka linnen ska jag ha med mig, vilka kjolar, klänningar, några byxor kanske(?), någon tröja att ha om det blir lite kyligt någon kväll, vilka bikinis ska få följa med i år?

Resväska

Resväska

Jag har funderat länge på vad jag skulle köpa mig för resväska. Har ju sett alla dessa
rosa resväskor som alla bloggare har gått och köpt. Snygga men jag är inte så förtjust i de hårda resväskorna. Har varit och klämt och kännt på dem men jag tycker de känns så plastiga. Don´t like that. Jag vill hellre ha någon i något slitstarkt tyg istället. Med massa fack. Där man kan stoppa ner pocketböcker,  eller i sista minuten slänga ner pincetten som man har glömt att ta ur handbagaget. Någon som känner igen det? Jag ochM var ute en sväng och hittade denna väska på Wedins. 599kr. Perfekt storlek och verkar tålig. 3 års garanti är det på den också. Så händer det något är det bara att gå tillbaka.

Jag köpte mig en väska i Spanien förra året men när den kom rullandes på bandet på Landvetter så var den helt paj. Sömmar hade gått upp och kläder hade trillat ur. Kul! Hittade min bikini och ett linne på bandet några meter efter väskan. Aldrig mer att jag köper väska där nere. Även om jag antagligen hade ren otur... men nu har jag nog hittat den perfekta väskan för mig.

Ett fint försök med locktången

lockar

Är ju så trött på mitt långa raka hår. Men i helgen försökte jag mig iaf på att locka det lite. Men det är för långt nu. Långt och tungt. Lockarna håller inte så bra då. Men så här såg det ut efter en hel dags slit och släng. Inte lika lockigt som på morgonen... men lite fall är det kvar iaf.

Dress for Spain

En klänning jag gärna hade haft med mig till Spanien. Hade gillat att glida omkring i den. Synd att man komemr på sådana saker försent...

Avi&Lena

Kulan

I helgen fick jag köpt en ny kedja till mitt kulhänge, från Avi&Lena. Detta har varit mitt absoluta favorit halsband. Det har blivit använt jämt. (iaf tills kedjan gick sönder) Men nu är det dags att damma av det igen. Jag har haft på mig det hela helgen som kompensation. Hihi.. I love it!

Beställning från bokus

Nu när jag var inne och tittade såg jag att de flesta av böckerna inte fanns. Så som jag vill ha dem iaf. Blir inte mycket till beställning...

-
Att älska som en porrstjärna, Jenna Jameson. (slut för tillfället)
- Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Magdalena Graaf.
- Truth About Diamonds, Nicole Richie. (kommer den att komma ut på svenska?)

- Bergdorfblondiner, Plum Sykes. (kommer säkert att komma ut på pocket snart)
- Confessions of an Heiress, Paris Hilton. (knappt någon text, bara bilder. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig.)

Dagens böcker

Bokinköp

Det här var böckerna jag fick tag på idag. Resten hittade jag inte. Får bli en beställning från
Bokus så har jag böckerna lagom till när jag är hemma från Spanien.


Ursäkta den kassa bilden. Vad då mörk?

Body butter

Body butter
Mitt kära Body butter, från Body Shop, är/var på väg att ta slut så idag när vi var i stan så passade jag på att springa in på Body Shop och köpa nytt. Måste ju återfukta huden mellan alla dop i poolen och havet, så att min bränna håller längre. Två dagar kvar till Spanien!! Yes!

Bok-shopping

Nu ska jag och M in till stan och leta efter böcker att ha på resan. Vi får se hur många det blir. Har inte ätit frukost än... gick nästan precis upp. Det blir frukost på stan. Outfit bild ska jag se om jag kan fixa när jag kommer hem. Men solen har gått och gömt sig idag och regnet hänger i luften så det får bli (för första gången på länge) en långärmad tröja på idag.

Kramkram!

Invigning

Jag invigde min nya svarta klänning i helgen. Jag har inga kort på det men jag fick massa komplimanger för min snygga klänning. Alltid kul att höra. Känns som ett ännu bättre köp då. Hoppas att den vita klänningen kommer innan jag åker till spanien bara. Hade varit skönt med en sval vit klänning. Svart kan ju bli lite varmt så länge solen är uppe.

Les Essentiels

Les Essentiels

Märket Les Essentiels som finns hos
La Redoute har många sköna tröjor och toppar. Mycket mjuka och gosiga kläder verkar det som. Jag kommer nog att beställa både en och två toppar/linnen/tröjor där ifrån i höst. Mycket snyggt hittade jag när jag letade igenom vad de hade både i deras färgval och modeller. Jag hittade en tröja jag definitivt kommer att beställa så fort jag får pengar.

Borta över helgen

Nu åker jag bort över helgen, men är tillbaka på söndag. Ska plita ner ett till inlägg innan jag åker sen kommer det nog vara tyst från mig i två dar. Kanske får möjlighet att smita iväg imorgon en stund. Så håll ögonen öppna!

Kramkram

Klä dig varmt

                     
 
Jag köpte en basker liknande dessa fast helvit på Åhlens förra året. I loved it! (M tyckte jag såg töntig ut i den... men vad gör det så länge jag tycker det var snyggt... hihi) Nu såg jag att H&M har fått in baskrar och matchande halsdukar till. En av dem kommer att åka med i min första höstbeställning. Men frågan är: Vilken färg? Den rosa/bruna är väldigt snygg i färgerna. Men jag vet inte hur de skulle se ut på mig. Lite för sött hade det nog blivit. Den grå/svarta skulle vara väldigt stilsäker till en svart trenchcoat i höst/vinter. Sist men inte minst. Den vit/beiga skulle vara så snygg i början av hösten(till min tjocka stickade naturvita tröja) när det  fortfarande inte är så kallt utan precis när löven börjar falla och solen fortfarande värmer. Det blir svårt att välja... vad tycker ni? Vilken passar er bäst?

Titta!!

Spetsballerina

Kolla in den här
ballerinaskon, så söt. Den är rosa med svart spets över. Den kostar 203kr hos Asos. Jag gillar den väldigt mycket... Men jag ska ju resa iväg nu. Kan inte köpa nytt då jag ska ju handla när jag kommer ner. Får hoppas på att den finns kvar i min storlek när jag kommer hem. (och att jag har några pengar kvar då med...)
Visst är den underbar?

Dessa söta ballerinas fanns också inne.

Pocket till stranden

Pocket till stranden             

Jag behöver köpa på mig några böcker för min utomlandsresa och till semestern i största allmänhet. Är ju så skönt att bara ligga i solen och läsa på sin bok som man aldrig vill lägga ifrån sig. Det här är böcker jag inte har läst men funderat på. (Ego Girl har jag läst men den fick följa med ändå bara för att jag läste den på förra semestern och den var så lättläst. Kommer inte ihåg mycket från den men den var ett bra tidsfördriv.) Har du läst någon av dessa böckerna?

Paul Smith

Paul Smith

Min älskade parfym. Jag har haft denna sen den kom för typ 6 år sedan tror jag. Jag har köpt några andra parfymer men jag faller alltid tillbaka till denna. Den luktar så gott. Tyvärr så finns den inte överallt. Finns knappt alls. Hittade den på ett ställe i Spanien för några år sedan och köpte två på en gång. Men sedan dess har jag inte sett till den. Letar efter den så fort jag är i en parfymaffär, Taxfreen eller när jag är utomlands... Har sett att den lilla flaskan finns hos
Asos. Så när min tar slut så får jag väl ta och beställa därifrån om jag inte hittar någon när jag är nere i Spanien nästa vecka.

SEMESTER

Idag är sista dagen på jobbet! Sen har jag semester i 4 veckor. Ska bara stå ut denna dagen sen är jag ledig och kan sola bada och slappa. Om exakt en vecka åker jag till Spanien också. Åhh vad skönt! Kommer nog att bli lite mindre boggande under semestern men det kanske ni kan ha överseende med... ska försöka med lite inlägg lite då och då. Beror kanske lite på vad det blir för väder dessa veckorna också. Men jag hoppas på sol som alla andra. I helgen åker jag iväg så jag ska försöka blogga lite extra innan jag åker så ni har något att läsa.

KramKram!

La Redoute

Vad låg innan för dörren när jag kom hem idag, om inte LaRedoute Katalogen. Nu ska jag sätta mig och titta lite så återkommer jag med förhoppningsvis med en inköpslista eller ett förslag iaf... hoppas det finns massor. Vad har ni hittat för godbitar i katalogen?


La Redoute katalogen, Allsång på Skansen i bakgrunden och lite jordgubbar till...

Mot stan

Nu lämnar jag jobbet och drar in till stan och slösar lite pengar. Ska se om jag hittar det där diademet från H&M. Sen ska jag köpa lite annat smått och gott.

Hej så länge!

Rebecca Taylor

Rebecca Taylor

Märket
Rebecca Taylor, som finns hos Shopbop och Revolve clothing, kollektioner innehåller lyxiga och feminina kläder. Många söta klänningar och toppar i tunna skira tyger och behagliga färger. Helt klart plagg som jag gärna skulle vilja gå omkring i i sommar. Gå in och titta på hemsidan det finns mycket gott för ögat...

Bilder från RebeccaTaylor.com.

Bort med håret ifrån ansiktet

Väck med håret
Jag var på
H&M i helgen och hittade ett bra snyggt svart brett diadem. Men jag köpte det inte. Jag la tillbaka det(?!) Nu ångrar jag mig... det hade varit perfekt att ha med mig när jag åker till Spanien. Så skönt att slippa håret i ansiktet när man ligger och solar och det blåser. En scarf knyter man ju i nacken och då skymmer den solen. Men ett diadem går inte bak i nacken så det hade varit perfekt. Jag ska se om jag kan få tag på ett diadem ändå. Jag får ta en runda idag. Diademen på bilden hade varit perfekta att ha med sig. Men det är lite sent att tänka på det nu. Hinner nog inte få dem innan jag åker.

Bilder från Asos.com

Senapsgult i höst

Senapsgult i höst

Enligt Sofi Fahrman så ska den somrigt gula (grymt snygg till brännan du lyckats skaffa dig) leva vidare i höst i form av Senapsgult. Vad passar inte bättre än       denna
topp till ett par mörkblå jeans då? Jag gillar halsbandet med, färgerna på det är snygga till.

Bild från Ellos.

Mycket nytt hos La Redoute

Mycket hos La Redoute

Hos
La Redoute har höstnyheterna börjat att trilla in så smått. Finns mycket blandat. Skjortan från Kiliwatch hade jag gärna haft så jag kunnat matcha den med ett par blåjeans men någon snygg slitning. Halsduken och mössan från Claudie Pierlot hade jag gärna dragit på mig när det blåser lite extra mycket senare i höst. (den lila färgen är väldigt snygg och är en färg jag kommer att leta efter i nått eller några plagg) Linnet från Tara Jarmon är ju att dö för. Jag har några linnen som jag har köpt från H&Ms underklädesavdelning som jag använt som toppar. Ta dig en titt hos La Redoute om du vågar börja titta på höstkläder redan nu...

Balansgång 12 cm över marken

asos
Balansgång på hög nivå. Försök att ballansera på
dessa vackra skapelser. 12 cm klack. Ser iofs rätt stadiga ut. Hade jag haft något tillfälle att motivera varför eller när jag skulle använda sandalerna hade jag klickat hem dem på en gång. Men jag är rädd att dem skulle stå i garderoben och se snygga ut väääldigt länge... Hade klacken varit runt 8 cm så hade jag iaf kunnat gå i dem.

 Bild från Asos.

MY dress!

Ellos klänningEllos klänning

Nu äntligen(!) har jag fixat fram bilder på klänningen. Den ena bilden blev lite suddig men det får gå ändå man ser ju klänningen iaf. (det är det svarta på bilden) På den andra så ser man mönstret lite mer och någon plajett som blinkar till. Jag är 1,73 lång och på mig så slutar klänningen 2 cm från golvet. Så är du kortare än så blir det nog svårt att gå i den. Om du inte har klackar på dig iofs. Jag kommer nog köra med platta sandaler med lite glitter på eller ett par i guld till.

Funderar på att ha den på bröllopet jag ska på... men då får jag nog ta och liva upp det lite granna med
Accessoarer, ett halsband i guld från Madebyme kanske. Man får ju inte ha svart på bröllop sägs det ju men jag tycker många går med svart på sig på bröllop och jag tror inte att bruden i detta läget skulle klaga på om jag hade det. Lite trist om alla tänkte så dock och de flesta kom i svart. Mörkt bröllop. Accessoarerna får vara mina färgklickar i så fall. Har inte bestämt mig om jag ska ha den, men nu vet jag att jag har ett alternativ iaf. Det är alltid bra att ha ett tag innan om jag nu skulle stå där dagen innan och inte hittat något annat.

RED

Asos Röd klännig                             
Den här klänningen tycker jag är så snygg. Men helrött vet jag inte om jag är tillräckligt modig för att bära. Den finns ju i svart också men ska jag köpa den så får det bli i rött. Även denna på rean.

Classy Dress

Denna klänningen, från Asos, tycker jag klassiskt snygg. Den var enkel men inte tråkig. Kommer ju att funka nästa sommar också. 203kr på rean.

Fortfarande kluven

Blev inte klippning idag. Min frisör hade precis börjat sin semester och skulle ha det i 4 veckor. Tråkigt! Så jag vet inte hur jag ska göra nu. Klippa mig hos någon annan eller vänta i 4 veckor. Jag vill ju bli klippt nu. Men jag blir alltid nöjd när jag har klippt mig hos henne. Oftast brukar jag bara bli missnöjd när jag går till någon annan. Hmmm...

IFK-HALMSTAD

Tylösand IFK-Halmstad

Jag och M var lite spontana idag. Så.. guess what? Vi drog ner till Halmstad vid ett och åkte ut och la oss på Tylösand någon timma och sen drog vi in till stan och åt lite Sushi på torget och tog oss sedan vidare till Örjansvall för att se matchen mellan IFK Göteborg-Halmstad. Med en kille som älskar fotboll och IFK så var detta höjden av lycka. Att dessutom se IFK vinna med 4-1. Oj, oj, oj...


Det var så skönt att få doppa tårna i sanden...
 
  
     

Kluven

Mitt risiga jag

En bild på mitt hår som behöver klippas. Jag har kollat med M och vi ska åka in en sväng till stan och kolla om min kära underbara frisör jobbar idag. Så kanske ni kan få se en efterbild lite senare idag.

Clean cut

Måste verkligen städa här hemma idag. Men det är ju så fint väder. Så man har ju ingen lust att springa omkring här inne och svettas när man kan vara ute i det fina vädret och få lite färg på min nordiska halvbruna hy. Sen känner jag ett stort behov av att klippa mig. NU. Skulle vilja göra det idag också men jag har ju inte bokat någon tid. Men å andra sidan så kanske ingen vill klippa sig idag. Alla vill väl vara ute vid havet... kanske ska försöka. Vad tror ni? Finns det några lediga frisörer idag?

Dagens mysigaste stund

Hamnen 15/7

Idag vaknade jag och åt en god frukost med jordgubbar till. (Mmmm... gott!) Sen drog jag och M ut till havet eller vi försökte hitta iaf... men efter lite velande om vart vi skulle så åkte vi ut till en av småbåtshamnarna och la oss på en av bryggorna där ute och så här mysigt var det.


           


Sovamiddag

Idag efter jobbet gick jag hem och la mig och sov. Bloggade lite och sen somnade jag som en stock på soffan. Sov i 2 timmar innan jag vaknade av mig själv. M hade varit inne och tittat till mig några gånger men inte vågat väcka mig. Jag sov så sött tydligen. Skönt var det iaf. Men nu är man inte så sugen på att gå ut eller hitta på något jätte energikrävande. Jag vill hellre krypa upp i soffan bredvid M och mysa lite. Kolla på tv trots att det är så fint väder ute... men det blir mer liv imorgon det lovar jag!

Kram och ha en fortsatt trevlig kväll på er!



SOFT GREY

Soft Grey

Märket Soft Grey, som finns hos
La Redoute, har jag fått upp ögonen för. De har sköna snygga kläder som passar alla och plaggen finns i flera färger. Ganska mycket grått bland annat, som passar bra nu i höst. Här är några kläder ur deras kollektion som jag skulle vilja få förflyttade till min garderob. Även tröjorna på bilderna ovan.

Soft grey

Bilder från La Redoute.

Vingar i brevlådan

Vingar i brevlådan
Mitt halsband kom idag. Jag har haft på mig det i en timma nu och jag älskar det redan! Jiiieee! 130kr kostade det att få hem det och det var det värt helt klart.


Fredag

Fredag






Idag var det svalt halv varm så det fick
bli ett par sköna linnebyxor.

• Bruna linnebyxor - H&M. (grymt sköna!)
• Vitt Linne - Topshop.
• Vitt linne -  H&M.
• Prickiga Flipflops - H&M.
• Silverhalsband med vingar-  Asos.

• Naturvit tröja - från MNG


Grått

Grått
Det ska ju vara grått/svart/vit i höst. Lika bra att börja inhandla det redan nu. Denna topp är något jag gärna skulle vilja ha i min garderob eller ha på mig nu. Väldigt söt med rosetterna och pärlbandet på axeln. Händer lite på toppen... skrynklad i uringningen också. Vill ha!


Weekendbag

Väska Ellos              

Väska man ser i bakgrunden, ser ut att vara en stor weekendväska i skinn. Det är en av de sakerna som jag ska titta efter på marknaderna i Spanien. Ska se om jag hittar någon billig... eller om jag kan pruta till mig ett bra pris. Försöka ska jag iaf.

My black dress

Min klänning som jag köpte från Ellos tog jag kort på igår men la aldrig in dem och nu när jag skulle lägga in dem så har jag glömt kabeln. Så bilderna får ni vänta på tills imorgon istället. Åhh jag älskar min klänning! Jag funderar faktiskt på att köpa en vit också. Visst det är samma klänning... men jag tror inte att det upplevs så. Den svarta känns nog mer som långklänning och den vita som mer sommarklänning... så jag ska nog testa iaf.

Min svarta

Min svarta                        
Min fina svarta kuvertväska. I like a lot!

Run around in

American Apparel, Satin Shorts     
Dessa 70-tals inspirerade shorts kan jag tänka mig att springa omkring i hemma eller på landet. (eller ha till stranden i Spanien) Finns i fler färger bland annat marinblått/peach och vinrött/Peach. Men jag gillar
dessa allra mest. Passar bäst nu under sommaren iaf. Men de marinblåa skulle jag också kunna klicka hem lite senare i sommar/höst. Kostar runt 200 kr. Inte så farligt pris alls tycker jag.

Bild från American Apparel.

Halsband med vingar

Halsband, vingar, Asos
Jag gillar silverhalsband med stora eller tydliga hängen. (Gillar det i guld också men det kostar ju mer)
Detta halsband med två vingar på kan jag lätt klicka hem. För 81kr så är det ännu lättare! Med rabatten på 15% så blir det 70kr. Klick klick!


Peeptoe

Peeptoe, Asos         
Hade jag vetat när jag skulle använda skorna så hade jag köpt de på en gång... Tycker de var ursöta. Men de skulle ju faktiskt vara perfekta till mina mörk mörkblå stuprör. För 474kr så kan de vara mina.

De finns i en snygg lila färg också.

Bild från Asos.

Sommarsvalt

Detta linnet blev jag lite förtjust i. Så sött med spetsen på axelbanden och hur den följer ner på ryggen. Det ser så härligt slappt ut men ändå snyggt.

Från Nelly.

Dagen efter

Fråga inte hur jag ser ut idag. Jag kommer direkt från landet (till jobbet) där det inte finns så stora möjligheter till att duscha utan där får man ta till havet. Man är lite salt och ofräsch. Men vad gör det... någon gång ibland får man se ut så här. Otvättat hår och lånat kläder från M. Lite för stor tröja på mig... men det ska ju vara oversize så det funkar ju ändå. Blir inte så mycket bloggande idag har massor att göra på jobbet... ska se om jag får någon tid till det ikväll. Hoppas ni har haft en trevlig helg?

Kram på er!

Ny stilikon på väg

Ny stilikon på väg         

Har vi en ny stilikon på väg? För jag kan inte säga att fröken Paris Hilton har varit det för mig någonsin tidigare. Men fortsätter hon så här så är hon på god väg att bli. För snygg är hon här. Jag är stum...

Under

Under      

Det här är min stil! Jag älskar den här stilen på underkläder. Kan inte säga att jag har så jätte mycket underkläder i satin men en del och jag tycker det är så fint. Lyxigt, sexigt...  och sött. Det här
setet från Asos sammanfattar väldigt bra vad jag gillar och brukar spana efter.

Vilket kap!

Klänningar jag köpt från Ellos har kommit. Den Korallfärgade kom i fredags förra veckan och den svarta kom igår. Den korallfärgade var alldelles för stor när jag provade den i helgen. Så jag blev lite rädd att den inte skulle kunna gå att räddas (jag är inte så duktig på att sy). Men när jag provade den Svarta igår så satt den perfekt! Den korallfärgade åker tillbaka. Var nog inte riktigt min färg ändå, så det gör inte så mycket. Skönt att slipap sy. Men den svarta... jag älskar den redan! Hade inte kameran hemma igår så jag får fixa fram ett kort efter helgen. För dit jag ska ska inte mina dator följa med.

Kilklack

Kilklack                                

Åhhh... så snygga skor!
Dessa skor från Nelly vill jag ha.

På stranden

På stranden        

Detta är några av de saker som nästan är nödvändiga för att klara en dag på stranden. Ett par Flipflops för att klara av att gå i den heta sanden eller i vattnet för att klara sig undan vassa snäckor (behövs i Sverige iaf). Solglasögon för att klara av solen hela dagen utan att få röda ögon. Vatten lägg en eller flera flaskor i frysen några timmar innan det bär av till stranden så har du välkylt vatten som håller sig kallt länge. Solskydd. Viktigt att komma ihåg! Behöver inte köpa solskyddsfaktor 40 men skydda huden. Välj den som passar din hudtyp. En Sjal är bra att ha om du är en av oss som lätt bränner hårbotten eller vill ha något att knyta runt midjan när du går och köper glass. En stor Badring eller en luftmadrass är alltid kul att ha när man är ute och plumsar i vattnet. Bikinin är inte att förglömma, det viktigaste!


Sakerna här ovan är från
Apoteket, ICA, Granit, Asos, Nelly, Ellos.

Jordgubbar

Det blev jordgubbar till efterrätt på lunchen idag med. Mmmm... så gott! Lyx som inte kostar så mycket. Så spring och köp jordgubbar nu!

Jag vill ha mer...

My Clutches

River Island, clutchClutch, mammasClutch, cream

Mina tre clutches (har en gammal LV Multicolore kopia men den används inte längre)

Den svarta spetsclutchen med blingbling på köpte jag förra året när jag var i London, på River Island. Så billig! Tror den kostade runt 150kr. Ska se om jag kan få till en nämre bild på den.. jättefin med den svarta spetsen som den är täckt med.

Den silvriga (från 80-talet) räddade jag (när jag var typ 14) när mamma skulle rensa hemma i garderoben. Min syster skrattade åt mig och undrade vad jag skulle med den till. Men jag sa att den funkar visst att använda. Och den har blivit använd minnsan. Min syster ringde och ville lånade den förresten. Hon skulle på bröllop för några månader sedan och den skulle vara perfekt till hennes kläder. Då var hon glad att jag hade sparat den. Lillsyrran har lite koll... haha.

Den champagnefärgade är köpt på Åhlens, Fancy Fanny.


Jag behöver en i någon färg ser jag nu... eller en som är lite mer vardags. Det saknar jag faktiskt.

Hjärtberlock

Asos, hjärtberlock
Jag har ett halsband som jag älskar som är en rund silverkula som hänger i en lång kedja. Den är köpt hos Avi & Lena, i göteborg. Men jag är på jakt efter ett till hänge... gärna ett hjärta. Och i dag så såg jag att
Asos har fått in ett hjärta precis som jag vill att det ska se ut!

NYTT!

Hittade en snygg omlottklänning hos Asos. Jag gillar färgerna. Hittade även ett par väldigt bekväma skor. (ser det ut som) Svart funkar alltid. 162kr för ett par skor känns inte som ett särskillt stort hål i plånboken heller.

Bling-bling!

Silk Glow Body Lotion        
Doves Silk Glow Body Lotion – Nu är den inhandlad och testad. Jag gillar det knappt synliga glittret som blir. Men jag är inte så förtjust i lukten... jag tycker personligen att den luktar lite för mycket parfym. Jag tycker att lotion ska vara neutral. Så mitt tycke om den är: Jag gillar glittret men vill ha bort parfymdoften. Använda, använda inte... nja den får stå kvar i skåpet men kommer inte användas varje dag direkt. Får se hur mycket jag vill åt glitter effekten. Vill ju kunna använda min egna parfym också utan att lukta som en tant som inte har något luktsinne och stinker parfym.

olydig

Nu har jag varit inne en vända till hos olydig och tittat om dem har något jag vill ha (har varit inne med två veckors mellanrum). Men det är slutsålt! På just de sakerna jag vill ha. Men den här nyckelringen finns kvar. Den här tyckte jag var söt men den är såld. Jag gillar detta tyget, så snyggt (på något litet). Kul med tanken att du köper den du ser. Då kan man inte gnälla. Du väljer ju själv vilken du ska köpa. Har du inte varit inne så kolla in!

Sommar och sol

Var på ICA MAXI i går efter jobbet och handlade och på vägen ut sålde dem jordgubbar för 20kr liter. Jag var tvungen att slå till, köpte två liter. Jag och M delade på den ena lådan igår. Men jag åt inte upp hela min halva så jag sparade och tog med mig till jobbet idag. Det fick bli en fin avslutning på dagens lunch. Satt i solen (30° där ute idag) och mumsade jordgubbar på terassen. Mmmm... härligt med sommar!

SPA för händer och fötter

Spa, hand&fot       

AFRICA SPA HANDS & FEET HONEY BUTTER, The Body Shop – Smöret med honung som ger hårt arbetande händer och fötter en intensivt fuktgivande behandling. Jag har inte så hårt arbetande händer men jag älskar den ändå. Man får så mjuka och lena händer. Men det är ju inte den mest praktiska förpackningen. Inget man har med sig i väskan överallt. (jag har haft den med mig ändå) Men nu får den stå kvar hemma. 125 ml, 219kr.

Jag har även använt Body Shops Hemp Hand Protector – En intensivt återfuktande handkräm för torra/mycket torra händer. Går lätt in i huden och kladdar inte. Hemp Hand Protector förebygger att händerna torkar ut och är vattenavstötande. Innehåller hampfröolja samt lanolin och glycerin. Jag gillade den mycket men efter tre års användning så kände jag att det började klia lite i mina händer när jag hade den så jag ville testa en ny. (vet inte om det bara var tillfälligt eller om jag gått och blivit allergisk eller något. Jag har ju använt den i tre år och aldrig haft problem innan.  Vet många som har börjat använda den och tycker den är jättebra. 100 ml, 125kr, 30 ml, 72kr.


Men nu är jag på jakt efter en ny handkräm. Vilken använder du?


Sidenband

Sidenband, mattonbutiken      

Något som ofta funkar för att rädda en outfit som man tycker är lite tråkig är Sidenband. Det är ju ett himla tjat om sidenband nu för tiden. Men du kan ha det till mycket. Du kan ha det i håret, runt midjan över ett linne, över en klänning. Dra upp en volangkjol som en axelbandslösklänning och knyt ett band i midjan. Du kan välja vilken färg som helst. All färger finns. Så välj den färg som passar dig bäst eller din outfit. Sidenband finns i stort sett i alla tygaffärer och
Panduro och Åhlens t.ex.


Ska se om jag kan fixa fram några bildexempel.

Min lampa

Min lampaLampa, Tord Boontje
Så här ser
Tord Boontje lampan ut hemma hos mig. Ska se om jag kan ta ett till kort ikväll med lampan tänd. Så vad tycker ni om mitt skatbo?


Uppdatering: Ett kvällskort nu också. Jag älskar min lampa!

Tubtopp

Denna topp var söt i svart. Gillar rosetten i ryggen!
Priset var det lite värre med dock...

Shopping in Spain

Nu när det bär av till Spanien snart och shopping ligger lika högt upp på min priolista som att ligga på stranden och sola så tänkte jag bara sammanfatta några av mina obligatoriska stopp när jag är där.
Och dem är...

Pull and Bear är ju ett av mina definitiva stopp. Gillar stilen grymt mycket! Mycket snygga killkläder också. Billiga t-shirts till killar under hundralappen. Skor, skjortor, byxor m.m. Surfstilen har dem där.

Zara såklart! Behöver jag säga något mera....

Bershka har billiga skor och väskor och ibland hittar man toppar, byxor och kjolar. Met är inte helt min stil. Men skor brukar jag hitta där.

Stradivarius är en annan av Inditex klädkedjor som man kan hitta lite smått och gott hos. Värt ett besök.

Hos Oysho hitta man söta underkläder, skor, väskor smycken... så där hittar man alltid något litet.

Mango brukar jag alltid gå in på men jag har inte köpt något där på år och dar. Vet inte varför jag fortsätter att gå in köper ju aldrig något. Klänningar är nog det jag brukar titta efter när jag väl går in där. För några år sedan så köpte jag typ allt på MNG men inte nu längre. Passar inte min stil riktigt längre... även om det finns en del fint då och då som jag fastnar för. Måste jag erkänna.

Nedräkning

Om tre veckor åker jag till Spanien. Då blir det shopping!

Malaga, Marqus de Larios

Jag ska till Malagá en dag och shoppa. Då bär det av mot
Marques de Larios, den är så pampigt och stor den gatan känns väldigt lyxig, den leder upp till Plaza de la Constitucion (om du klickar på länken: Så till höger direkt på bilden under de vita solskydden så satt jag förra sommaren tillsammans med M och syrrans kille och lappade på ett glas vitt vin efter en 3 timmars shoppingsväng gatan upp. Min kära syster fortsatte att springa runt i affärerna...) Det var nog en av de bästa dagarna i spanien förra året. Jag och grabbarna sprang om kring och shoppade loss som tokiga och flamsade och hade skit kul. Vi tappade bort oss också på jakt efter min kära syster. Men efter en timma så hade vi kommit på rätt väg och hittade E som satt på en stenbänk med mängder av påsar runt sig. Hon såg trött men nöjd ut. Åhhh... jag längtar ner igen.

The dress

Jag har fått en av mina klänningar, den Korallfärgade. M hade varit och hämtat den redan när jag kom hem i fredags. Jag gillar den starkt (M också) den är precis som jag hade hoppats. Men den är lite stor upptill... jag funderar på om det går att sy in den lite på något sätt. Men det är bred resår och jag vet inte om det går att sy in den snyggt då. Inte med mina kunskaper iaf. Den kostade 179kr, ska jag testa att sy in den? och hoppas på  det bästa...


Bara så att ni vet... Jag såg inte gravid ut i den. Skönt!

REN

Ursäkta mig att det inte har blivit så mycket bloggande, har inte blivit något överhuvudtaget, men jag har haft en datorfri helg. Jag har haft fullt upp med att träffa kompisar och jag har varit på IKEA i helgen och handlat lite. Återkommer med mer om det. (vi var där tre gånger på två dagar) Städat hemma i lägenheten och haft mig.