Lite långt bort

Men eftersom jag måste åka till USA (snart i london) för att få mig en Pinkberry så får jag nöja mig med att äta en seeeen middag. Hemma gjorda köttbullar med makaroner. Mmm... gott det med. Åhhhh jag är så hungrig!

Yoghurtglass någon?

image617
Kan inte
Pinkberry komma hit. Jag har aldrig smakat det men bara bilderna gör att jag önskar jag ätit det i all evighet. Det är yoghurtglass som du får kompinera med en massa olika toppings. Det ser hur mumsigt ut som helst. Ett nyttigare alternativ till mjukglass.


Segt som kola

Försöker surfa runt på nätet men det går inte fort idag. Nätet har varit gör segt hela dagen. Men det är ju bara bra för så tröttnar jag och gör lite annat. Har gått och plockat kläder som ligger utspritt överallti lägenheten, putsat speglarna (alla 3) och städat badrummet. Skulle behöva dammsuga här hemma men det orkar jag inte nu. Sortera tvätt skulle jag också kunna göra. Men då vill jag ha något kul att titta på... några förslag på något man kan kolla live på nätet?

Nya skor

Jag behöver ett par skor att träna i, ett par inneskor. Måste kolla runt lite.

Träningskläder

image615
Nu har jag gjort en beställning hos H&M på lite toppar och ett par byxor. Topparna var jag inne och kände på i butik i veckan. Det är så mjuka och sköna(!). Tyvärr så fanns de inte kvar i min storlek. Så jag gick in och kikade på hemsidan och där fanns de kvar i alla storlekar och färger. Så det blev en rosa och en grå topp, svarta byxor och så tänkte jag testa deras sportbh. Hittade dem inte i butiken heller. Det mesta verkar vara slut där. Hoppas att paketet kommer någon gång nästa vecka.

Mer Victoria Beckham


Hon kan vara avslappnad och rolig...

Titta, titta! VB kan skratta!

image614
Tro det eller ej men Victoria Beckham kan skratta. Jag hamnade på hennes egna blogg när jag surfade runt lite. Bilderna och filmerna som finns där är ganska olikt de bilder och videosnuttar man brukar få se på henne.

Så sjukt bra!



Den här låten är så otroligt underbar. Jag älskar den! Man ska lyssna på den riktigt högt också... Jag kan inte få nog av den.

Sugen?

76915-471

Vi har varit och spelat Squash nu. Var skit kul! Det kommer att bli en regelbunden vana. Nu har jag duschat och gjort mig en Hallon milkshake. Hade tänkt att göra en hallonsmoothie men vi hade ingen yoghurt så det fick bli lite glass och hallon i mixern istället. Mmmm helt okej för mig ändå... haha... nyttigt va?

(funderar på att göra en kladdkaka också)

Rosa Bandet tar över

I oktober är det en hel del Rosa Bandet aktiviteter som pågår i landet. Jag funderar på att fixa till bloggen lite på det temat... bara under oktober månad.

Squash match

I eftermiddag blir det squash. Jag och älsklingen ska ta en liten match/träning. Han är och jobbar nu så jag ligger här hemma och väntar på han. Han skulle vara hemma efter 12 någon gång... det är några timmar kvar. Får försöka slå ihjäl någon timma här på bloggen iaf, de andra timmarna får jag väl plocka här hemma lite eller nått.

Ännu mera skor

Fick syn på ett par skor på nilsons igår. Jag har egentligen inga pengar över denna månaden men om jag verkligen inte slösar så skulle jag kunna köpa dem... Men jag väntar nog några veckor innan jag går och köper dem. Jag hade värsta slappar byxorna igår när jag provade dem så jag vet inte riktigt hur dem ser ut på med "vanliga" byxor. Så jag behöver prova dem igen. Men jag blev lite kär...

Trådlöst

image613

Här har ni kvällen sysselsättning. Jag ska försöka koppla in så vi får trådlöst internet hemma. Tror ni jag klarar det på en kväll? Önska mig lycka till iaf! Nästa gång jag skriver här så hoppas jag att det blir trådlöst.

Ordnat i garderoben

Tror ni att jag fick städat garderoben? Absolut(!) inte. Jag blir så trött på mig själv. Har tänkt att göra det i flera veckor nu. Men jag får aldrig tummen ur. Kanske till helgen? Jaja det är bara att försöka igen. Men det blev en runda i spåret och sedan hem och äta tacos. Skönt att röra på sig, det behövs. Nu sitter jag och betalar räkningar, äter kladdkaka och kolla på Vänner. (mums!) Jag har sovit alldeles för lite de senaste dagarna så idag tänkte jag faktiskt lägga mig tidigt. Så innan 22.00 ska jag släcka och försöka sova.

Rensa garderoben

image611
Idag blir det till att rensa i garderoben. Jag har redan börjat rensa ut lite. Tvättade i måndags och då passade jag på att slänga kläder som var slitna och som jag egentligen inte fattade varför jag fortfarande hade kvar. Idag blir det en fortsättning på det. Jag har massor med kläder där enda utvägen är sopporna. Det är inte ens någon idé att skänka bort. Några plagg kan nog min syster få titta på också.

Något att träna i

Jag behöver träningskläder. Jag har aldrig tränat särskilt mycket men nu har jag tagit tag i mig själv. Vi var ute igår  och joggade/gick 8 km. Senare på dagen så spelade vi lite squash (första gången för mig). Det var faktiskt väldigt kul. Så det kommer jag definitivt att göra om. Gärna denna veckan! Det lär ju ta ett tag innan man blir någorlunda bra på det. Jag har aldrig hållit på med några racketsporter heller. Men med lite övning så kan jag nog bli helt okej. Det är en jobbig sport. Man måste vara på alerten hela tiden annars är det kört. Men tillbaka till ämnet...  träningskläder är jag i stort behov av. Måste kolla runt lite...

Lyxhustru för en dag

Härligt att sova ut ordentligt. Fick frukost på sängen idag. Mysigt... har inte behövt kliva upp ur sängen en enda gång än så länge. Men nu ska  vi ge oss ut en runda i spåret. Ska bli skönt att få röra lite på sig. Får passa på när det är blå himmel.

Något för busskortet

image610
Västtrafik har ju börjat med busskort som man inte behöver stämpla utan bara håller fram för en maskin som registrerar ditt kort. Man får ju fodral till korten från västtrafik. Men man kanske skulle ta och skaffa ett eget snyggare fodral, typ
detta...

Hungrig i göteborg

Idag är jag både trött och hungrig. Maaaaat ska åka och inhandlas nu. Lite grillad kyckling kanske... Mmm... revben? Hmm... potatissallad... baguette... goda ostar... chips... Oj nu blev det väldigt onyttigt.

Jag hade tänkt att rensa i garderoben idag, men nu när jag kom hem efter jobbet så känner jag mer för att hyra en film och slappa i soffan/sängen och kanske baka en kladdkaka att mumsa på också... Mat är allt jag tänker på nu. Jag väntar bara på att älsklingen ska komma hem med bilen sen åker vi direkt till affären med största delikatessdisk i stan.

Stående beställning

Jag tror att jag nästan alltid har en beställning liggandes hos H&M Rowells. Det är alltid något plagg som ligger på hög och väntar. Det är ju så bekvämt och man lyckas alltid hitta några rabatter som gör det billigare. Just nu är det ett par byxor i organic cotton med 100kr rabatt, en klänning och en väska som jag haffade när det var 25% rabatt på en vara. Billigt är bra!

Snyggt på fötterna

image608

Jag älskar dem! De känns klockrena på mig. Precis vad jag spanat efter ett tag nu. De passar till det mesta och de flesta tillfällen. De är snygga både till byxor och klänning (har redan provat en masssa). Storlek 38 blev det dessutom... jag brukar oftast luta mot 39. Har till och med 40 på något par hemma. Min fötter har nog krympt... yes! Vilken vill tjej vill inte ha små nätta fötter?

Bra hårinpackning

image607

Mitt hår har alltid mått väldigt bra... Men nu har jag börjat göra mer slingor ajaj det sliter så mycket mer på håret! Så jag känner att en ordentlig inpacknig skulle behövas göras nu. Och jag skulle nog behöva fortsätta göra det en gång i veckan. Så är det någon som har några tips på bra inpackningar?

De är mina!

image606

Sprang in på Nilsons efter jobbet idag och köpte dem. Så snygga de är! Jag ska visa er. Men inte nu. Nu ska jag äta middag. Är gööör hungrig.

Rabattkod?

image605

Jag vet precis vad jag ska beställa nästa gång jag får nys om en rabattkod till asos. (finns en nu på 10% men jag får den inte att funka)
Denna väskan SKA hem till mig. Så är det bara! Den finns i fler färger svart (så klart), grå och senapsgul (Snygg den med men inte riktigt min färg)

Kläder, kläder, kläder

Det var ett tag sedan jag bloggade så här mycket på en och samma dag... eller ens en vecka.

Många beställningar nu

Jag har massor med paket som är på väg hem till mig från alla möjliga håll nu. Halsband, basker, underkläder, och en hel del från H&M. Bland annat så har jag beställt ett par mörkgrå byxor från H&M i organic cotton. (de ser rätt svarta ut på bilden tycker jag...) Smala och raka i modellen, de kan passa mig. Jag hittar aldrig byxor som passar mina spinkiga ben. Alla byxor är gjorda för dem med lite mer på höften än jag så byxorna ser alltid ut på mig som jag skitit på mig eller nått där bak, de sitter så slappt, inget snyggt är det iaf. Men hoppas lite på dessa... vi får väl se.

8 november

Det är ett bra tag kvar tills Roberto Cavallis kollektion släpps på H&M. Jag har redan sett några plagg (när jag snokat runt på nätet) som kommer att bli mina favoriter. Såg en kappa som jag definitivt kommer att försöka få tag på. Men jag lyckas aldrig få tag på något från dessa kollektioner... Jag får väl hoppas på bättre tur denna gången.

Hur söt är inte den då?!

image604
Hade jag haft lite mer pengar över den här månadern och om det varit lite mer sommar ute. Så hade jag mer än gärna klickat hem den här
klänningen av Corey Lynn Calter. Strax under 1400 skulle den gå på. Hade det varit sommar ute så hade jag nog haft svårt att stå emot. Även om det är lite mycket pengar. Åhh den är ju hur söt som helst!!!

Beställt!

Nu har jag beställt halsbandet. Så nu är det bara att vänta på att det ska dimpa ner i brevlådan...

Som jag har letat

image603

Jag har letat efter en liknande basker enda sedan jag såg Jessica Simpson för 3-4 år sedan (tror jag det var) med en basker som var helt täckt med små paljetter. Denna baskern är nog det närmsta jag har kommit. Så för 151:- hos
Asos.com så är den väl värd att få komma hem till mig. Hoppas den är snygg på mig också...

Hjälpa Läkare Utan Gränser att hjälpa andra?

image602
Vad sägs om ett halsband där alla pengar från varje sålt halsband går direkt till den humanitära organisationen
Läkare Utan Gränser som står för läkemedel och sjukvård i krisländer runt om i världen. Varje säsong tar Pilgrim fram ett smycke till förmån för Läkare utan gränser - MSF. Den här säsongen är det en öppningsbar jordglob med länk. Innuti hittar du ett litet meddelande med exempel på vad varje sålt smycke kan bidra till.

För varje smycke som säljs så kan MSF (Läkare Utan Gränser) uträtta något av följande:
  • Skaffa rent vatten till 700 människor i en vecka
  • Skaffa medicin för basal läkarhjälp till 50 människor i en hel månad
  • Behandla 43 människor mot hjärnhinneinflammation
  • Ge medicin till ett aids-sjukt barn i nästan 3 månader
  • Rädda 27 personer från att dö av kolera genom att ge dem salt och sockerhaltig vätska
  • Bota 27 personer från malaria

Jag som tänkte köpa halsbandet bara för att det var snyggt... tji fick jag!


(finns att köpa hos Le Shop.se)

Kräftskiva!

image601

Nu ska jag lämna jobbet och åka till landet. Imorgon blir det kräftskiva med massor av goda vänner. Oj vad vi ska äta denna helgen. Tur med vädret verkar det som att vi har också. Vädernissarna säger runt 20 grader och sol. Jippie!

Twiggy

image600

Jag var på
Zara idag och försökte hitta skorna som jag ville ha. Men de var slut i 39 också. Men de skulle få in en ny sändning imorgon. Så jag får väl försöka ta mig dit någon gång snart igen då... eller så får jag ringa imorgon och höra om de fick in fler.

Men iaf så sprang jag även in på Johanssons skor och passade på att kolla vad dem hade. Snappade åt mig ett par stövlar från Vagabond. (de på bilden) och till min stora förvåning så satt de faktiskt helt okej på mina tunna vader. 1200kr kostar dem. Aj, aj... jag måste prova dem en gång till. Jag kan inte riktigt släppa dem helt i tanken. Alltså betyder det att de kan vara ett sådant köp som känns helt klockrent! Hade jag haft tid och prova dem lite mer (affärerna stänge precis) så hade det nog kunnat bli ett impulsköp. Ett grymt sådant tror jag också. Jag ska prova dem igen så får vi se...

Mina

Jag har hittat ett par stövlar! Men jag måste ta mig ut till kungsbacka så fort som möjligt (de finns inte kvar i stan, det fanns bara ett par kvar i 1 storlek för små). Vet inte när jag ska ha tid bara.... jag ska nog göra ett försök på onsdag. De är så snygga! Men de kostar... men å andra sidan de kostar vad stövlar kostar. Varför ska vinterskor kosta så mycket? Onödigt tycker jag!

Gör jag det?


Skriver jag för sällan?