Samma modell olika färger

image611
Köpte hem två kjolar idag med mycket 50-tal över sig. Två likadana faktiskt. En gul (den på bilden) och en svart. Den svarta får stanna. Jag är såå nöjd med den. Jag funderade på den gula... men jag känner nu när jag har funderat en stund att den nog får åka tillbaka. Den har en härlig gul färg. Riktigt snygg till en sommar bränna. Men den känns inte hundra å känns det inte hundra så ska man inte köpa den. Det är mitt motto när jag shoppar. Man ska inte köpa något som känns sådär. Då kommer man inte använda det eller så använder man det en eller två gånger men aldrig mer... (den svarta satt snyggare också, tänk vad det kan skilja egentligen även om det är samma storlek)

Night time

Jag har hittat en ny fuktighetskräm till ansiktet. Har fått prover och nu efter att ha testat den ett tag så blir det faktiskt ett köp. Ska ta mig in till stan nästa vecka och köpa den. Då blir det pic kanske. Återkommer!

Lever livet

Hej! Tänkte bara skriva att jag lever fortfarande. Jag har bara noll motivation angående bloggen. Jag har jätte mycket att göra på jobbet också, så mina tankar går dit all tid jag inte är med älsklingen. Jag köpte en sak till min älskling igår. Vi firar två år om några månader. Så jag tänkte slå på stort. Det blir en lite trip till någon annanstans... jag vet inte om jag vågar skriva mer än så här. Älsklingen känner till bloggen men jag tror inte han brukar gå in och läsa... men ifall att så kan jag inte skriva mer. Ni får vänta några månader istället så kanske det kommer bilder från vart vi åkte.

Har ni shoppat något det senaste?