En tripp till stan

Idag blir det en sväng till Indiska efter jobbet. Ska se om jag kan hitta den där svarta klänningen/tunikan som jag såg en kompis ha på sig förra veckan. Vi träffas inte så ofta så därför kom vi fram till att det var okej att jag köpte den. Men det blir nog en snabb titt hos H&M och Åhlens också. Ska se om det kommit in några jackor som skulle kunna passa mig och kanske också några stövlar. Men det blir inte mer än en halvtimma i stan idag.

Ny butik i sthlm

Monki är ett helt nytt butikskoncept för tjejer med ett eget klädmärke Monki framtaget av grundarna till Weekday. Sortimentet i butikerna består av det egna märket Monki och handplockade varor från Adidas, Blueblood, Diesel, Evisu, Fornarina, Ida Sjöstedt, Ing, Kling, Lady Soul, Lee, Levis, Vintage, 2% och Pudel.

Monki finns i Göteborg, Karlstad, Malmö och i sthlm (efter den 2 november)

Vill ha ny mobil!

Jagh vill ha en ny snygg mobiltelefon. Den i mitten blev min favorit direkt.

Jakten på de perfekta pumpsen

76915-426
Jag kände mig tvungen att beställa dessa pumps nu när det var halva priset hos
La Redoute. De påminner lite om pumpsen som jag med lite panik i kroppen försökte köpa/hitta på Zara i London. 400 kronor tycker jag inte är mycket och 8 cm klack är inte allt för svårt att gå i heller, inte med den stadiga klacken iaf.


Bilder från La Redoute

My bedroom

76915-430
Här har ni min sida av sängen (På min sida av sängen finns alla obligatoriska saker jag använder. En bok att läsa, min handkräm från bodyshop, och försvarets hudsalva.) och en vägg. Dörrarna på bilden ska målas vita båda två. Inte snyggt med trä dörrar i olika färger. Det är ett av alla projekt vi har. Sen ska det upp en
spegel ovanför byrån. Jag satte upp nya gardiner igår... men jag är inte riktigt nöjd. Men jag ska ha dem uppe en vecka och känna på det...


Mitt kök

76915-431
Här är en del av mitt kök. Det är den del ni får se för stunden. Har inget kakel uppsatt än så det ser ut som - pip -. Så det får vänta. Men här ser ni hyllorna som åkte upp igår iaf.

Wow! Foundation...

76915-429

Jag har aldrig använt foundation. Typ. Har alltid trott att det tar göööör lång tid och att det var en massa jobb. Men när jag var på
Make up Store förra veckan och fick testa på riktigt. Nu är jag rätt såld. Allt smink sitter så mycket bättre och det håller mycket längre. Jag måste inte bättra på rouget 3 gånger om dagen. det sitter kvar länge. Men det tar ju några minuter extra på morgonen men det är inte många. Går man upp 3 minuter tidigare så är det inga problem med att hinna med.

Jag och en TUNG betongborr

Jag har satt upp hyllor i helgen. Har haft en vägg i köket som har varit helt tom och kal, vit och trist. Men nu har jag ändrat på det. Var och köpte tavelhyllor på IKEA (stripa) som jag satte upp två stycken ovanför varandra och har nu ställt några kokböcker på. Det blir sådan skillnad när man sätter upp tavlor eller hyllor på väggen. Känns mycket mer ombonat.

Okej kanske Frihetx2 igen...

Fick ett mail från Jessica på La Redoute där dem bad om ursäkt och att "Frihetx2" hade överträffat alla förväntningar och detta orsakade vissa störningar på vår sajt. (vissa störningar...?) och att jag skulle maila Kundnummer/ personnummer, fullständigt namn och adress samt artikelnummer och storlek. Så skulle de ordna det åt mig. Tack! säger jag till det. Plus till dem för att dem fixar så att alla som inte lyckades komma hela vägen till bekräfta order får sitt ändå.

Djävulen bär prada

76915-429
Var och såg
Djävulen bär prada igår. Oj vad jag blev besviken. Visst visste jag innan att den inte skulle vara så bra m.m. Men det var flera scener som jag hade sett fram emot att se. Men nerklippt var den. 1 h 49 min lång är den och det är alldeles för lite. Hade sett fram emot scenen där dem sitter och slår in alla julklapparna bland annat. Men jag skulle inte tacka nej till att se den igen. Alla kläder och skor gör ju en tjej galen. Jag blev lika shopping sugen som när jag hade varit och sett In her shoes.


Guldkant på vardagen

Igår var jag och hämtade ett paket på posten. Jag har ett paket från H&M på väg. Jag var inne på nätet och såg att det låg hos mitt postenombud. Wohooo äntligen! Har väntat på det paketet länge. Så när jag skulle hämta ut det så lämnade jag över lappen och väntade medans killen letade efter paketet. Det är inget litet paket jag väntar på men det kunde inte han veta. Jag såg mitt H&M paket ståendes på golvet. Funderade på om jag skulle säga till honom men han hittar väl det själv någon gång. Så plockar han fram ett litet paket. Från adlibris. Besviken jag blev! Men min kokbok med Leila httade jag i paketet. Kul! Så nu ska det läsas recept!


Nu måste jag ju vänta till på måndag innan jag kan hämta ut mitt H&M. Kan man hämta ut sitt paket utan att ha fått hem en avi?

Aldrig mera rea hos La Redoute

Då har jag skickat ett mail till La Redoutes kundservice. För att kolla hur det blir med min beställning, som jag aldrig fick genomförd i kassan. Bara att vänta och se... jag gissar på att de har en hel del mail och samtal att ta sig igenom idag.

Sensitive Cleanser

76915-427

En sak jag köpte iförrgår är den här rengöringen, Sensitive Cleanser, jag har ju frågat efter bra rengörings krämer och fått tips på en från apoteket. Har inte blivit av att jag kommit i väg och köpt den. Så jag tänkte när jag var på make up store igår tänkte jag att jag lika gärna kunde testa en av deras. Då rekomenderade makeupartisten den här. Jag ska testa den några dagar så får jag se vad jag ger den för omdömme. Någon annan som har den eller har testat den? Vad tyckte ni?

 

 


Den innehåller Aprikoskärnolja: Mjukgörande, tas lätt upp av huden. Arnika: Läkande, antiinflammatorisk, antiseptisk och motverkar klåda. Stimulerar blodcirkulationen och påskyndar läkning av sår och irriterad hy. Särskilt bra för oren hy. Avokado olja: Ger en fetare yta som skyddar mod väder, vind och bevarar fukt. Är mjukgörande och stärkande, särskilt bra för torr och känslig hy. Gurka: Kylande, avsvällande, astringerande (åtstramande) och mjukgörande. Jojoba: Djuprengörande egenskaper, öppnar upp tilltäppta porer, motverkar uppkomst av pormaskar. ”Jojoba jojobbar djupt.”


Innehållet får ju den att låta bra iaf....


Frihet hos La Redoute

Hur mång fick tag på det som de var ute efter? Hur många kom fram till kassan och fick sin beställning? Jag är ju inte en av dem iaf. Kom aldrig fram till kassan. Skit! Jag satt bara och blev mer och mer irriterad när jag satt och väntade på att få se nästa sida... så det blev inget för mig. Hoppas ni andra lyckades bättre?

Ny bästis

76915-413

Det blev den svarta sminkväskan för mig. Liten och perfekt för mitt varje dag smink m.m. som får följa med mig överallt.

Svart och vitt

76915-425

Diadem funkar ju fortfarande precis som sjal runt håret. Dessa från Ellos fastnade jag för Det
svarta är ju snyggt till ALLT, döskallenPrickigt var lite rolig. funkar fortfarande fast i liten dos. Kostar bara 49:50/59:90 styck. 4,5/5 cm breda. Finns även i guld för den som vill glama till det lite.

Bilder från Ellos

Nytt ansikte

Lite smink rikare är jag idag. Kul att vara på kurs men jag lärde mig inte så mycket nytt. Jag har varit på en entimmas kurs för 3 år sedan då jag lärde mig några knep. Men igår var mest bara en kul grej. 10 tjejer och 3 timmar i en sminkaffär. Hela kursen gick ut på att man skulle få testa alla deras produkter och tekniken man hade lärt sig. Men jag har redan de flesta ögonskuggor och färger de har. Så jag tyckte det var lite trist... men det var rätt kul att få gå runt i affären och titta på allt dem hade utan att ha någon stod över axeln på en och undrade om man ville ha hjälp varannan minut eller stirrar så där jobbigt på en. Fick ju 20% rabatt också.

Jag blev faktiskt lite förvånad över mig själv. Jag köpte inte så mycket som jag trodde. Men sen så var det flera saker som var slut så där tjänade jag in några kronor. Men jag Fick köpt en foundation, en ljus basögonskugga, läppglans, ansiktsrengöring och en liten sminkväska. Ska se om jag kan ta kort på det ikväll.
(Efter rean!)

Ikväll! Frihet x2...

Ikväll är det rea hos La Redoute. Nu (äntligen) har jag nog lyckats spana in vad det är jag vill köpa, eller testa iaf. Kommer lägga upp min beställning här så fort jag har fått den klar. Blev inte så många saker. Jag försökte verkligen bara ta saker som jag tycker min garderob saknar och plagg som jag spanat på ett tag. Har redan gjort slut på en del pengar och lönen kom igår.

Makeup klass

Om några timmar bär det av till Make up store. Har en känsla av att ja kommer komma hem med en hel del nytt smink... både nödvändigt och onödigt. Brukar ju vara så...


...jag återkommer med vad det blev!

Gratis godis!

76915-423

Buzzadore var ju så populärt så nu finns det något nytt för alla oss gottegrisar! Välj själv om du vill anmäla dig till tävlingar, få nyhetsbrev till din mail, ställa upp på undersökningar m.m. och få godis för det. På
Gratisgodis så kan du registrera dig och få godis på posten. Du väljer själv vad du vill anmäla dig till. Jag har registrerat mig! och det gick fort.


I love NY

76915-421
Har sett några som har visat upp lite olika I love NY t-shirtar. Och jag precis som alla andra vill någon gång åka till New York. Men jag tycker som vissa andra att man kan inte ha en I love NY t-shirt om man aldrig har varit där. Så då hittade jag denna t-shirt. Som man kan tro att det står I hjärta NY på men på nära håll så står det "I have never been to NY". Som har fått leva med mig ett tag... och det lär den väl få göra tills dess att jag har skaffat mig ett original!
Köpt i New York.

Ensam hemma

Ikväll är jag ensam hemma. Jag ska försöka orka med att frosta av frysen. För det behövs! Men sedan hade jag tänkt att jag skulle fått tagit några kort på t-shirtarna jag har, som jag skrev lite om i helgen. Om jag orkar...


1 kokbok rikare

76915-420

Jag har fallit pladask för tv-kocken
Leila Lindholm. Både för henns goa recept och hennes sköna stil. Så jag har nu beställt hennes nya kokbok Leilas guldkant på vardagen. Hennes första bok har jag och har hittat flera favoriter i den. Hon har med recept  som passar för singlar, snabba lättlagade rätter (för de dagar man kommer hem från jobbet och inte har så mycket ork eller tid), grillparty och härlig långfrukost/brunch. Men också underbara chokladtårtor/kakor! Mmmmm...
tv4 plus kan man se henne laga mat på de mest konstiga tider, 05.25 t.ex.


Jag beställde från Adlibris för det var det billigaste stället jag hittat. På ICA Maxi kostade boken 215:-, Åhlens hade rabatt 198:-, Adlibris 175:- (plus frakt 19:- men det blev ju billigare ändå)

Annorlunda T-shirtar

Jag har en sida på nätet där jag shoppar t-shirtar när jag villa ha något som ingen annan har. Ska se om jag kan ta lite kort på några av de t-shirtar jag har köpt därifrån. (har hur många som helst) Det kommer in nya t-shirtar varje vecka så det är kul. Billigt är det också. Ska se om jag kan plita ihop ett inlägg om dem.

Outlet"fynd"

Hittade en tröja i outleten som jag har bloggat om tidigare. Söt tunn i puderrosa.
Det snygga sidenlinnet från Tara Jarmon finns också under outlet. Sen har vi ju kappan som vi alla trånar efter. Men jag kan inte ha den för jag har hört att den är stor i storlekarna så jag får skippa den. Minsta storleken är 36 och jag behöver egentligen en 34.

Förstudie

Jag har nu bläddrar igenom några sidor hos La Redoute och hittat några saker.

• En snygg kofta med små fickor. Jag vet att det inte bara jag som är extra förtjust i fickor på alla möjliga plagg. Bra kvalitet dessutom, gjord av 85% siden och 15% cashmir. Med knappar av pärlemor.
• Mysig omlottkofta med skärp i midjan och en söt ensam ficka fram.
• Den gråa omlottklänningen har jag faktiskt spanat på ett tag nu...

Det var mina "några saker"...


När löven faller

76915-419

Jag och silver har alltid funkat. Förr så passade jag absolut inte i guld. Men det är något jag börjat titta på mer och mer på senare tid. Så nu äger jag några guldsmycken. Men silver har ju alltid sina fördelar. Billigare är en stor fördel! Detta halsbandet från Dazzling passar alldeles utmärkt nu i höst. Eller vad säger ni?

Finns för 69kr hos
Accessora

Halva priset hos La Redoute

Har ni börjat titta ut vad ni ska klicka hem den där halvtimman som det är halva priset på allt hos La Redoute? Jag ska nog börja spana lite ikväll... vet en sak jag ska klicka hem men den håller jag hemlig tills jag vet att jag har fått ett ex av det. Vill ju inte att det ska ta slut innan jag fått tag på det...

London inköp!

76915-415

Jag köpte mig ett par solglasögon när vi var i London. Kanske inte det första man letar efter i oktober månad. Men jag hittade ett par och blev kär. Jag pajade ju alla mina i somras. (3 stycken har jag lyckats göra sönder)

Utmaning: Mina skor!

Mina stövlar

76915-417


Mina ballerinas, sandaler, m.m.

76915-416

Här har ni de skor jag lyckades lokalisera. Jag kanske inte använder alla skor... skulle nog kunna rensa bort en del skor faktiskt. Sen är höst/vinter skor inte något jag är så bra på att köpa mycket av. Men jag börjar samla på mig några par iaf.

Sen får jag hänvisa till andra
inlägg där jag haft med fler skor.

Utmaning

Jag har en utmaning som jag inte har fått gjort (skäms på mig). Nämligen visa mina skor. Igår fick jag äntligen tagit kort på mina skor, de flesta iaf. Vissa ligger i flyttlådor fortfarande så jag har inte lyckats lokalisera alla mina skor men de jag har hittat ska ni få se. Lite jobbigt att packa upp alla skorna ur lådorna och sedan packa ner dem igen utan att använda dem... *pust* ...det tog en stund.

(Korten ska jag försöka lägga in ikväll.)

Nicole Richie in Deluxe

76915-414
Åhh så snygg!

En bikini för 135kr?

Asos har ju rea på en massa just nu. En bikini till nästa år kanske skulle sitta fint? Eller en bikini som passar till din resa till Hawaii i vinter kanske?

Jeans-shopping

Jag var inne en liten runda i stan och provade jeans förra veckan. Var bland annat på Gina Tricot och provade ett par svarta byxor. Väldigt snygga men dem satt lite sådär... jag kunde nog haft en storlek mindre. Men jag orkade inte prova ett par byxor till. Det var varmt och väldigt dammigt inne i provrummet. (lite äckligt) Jag måste nog gå in och prova dem igen. Dem har växt lite på mig under helgen... hittade ingen bild på dem på hemsidan så ni fär väl vänta med att se dem tills/om jag köper dem. Men snygga var dem! Men dem verkade bara finnas kvar i små storlekar... vad jag minns. Dem kanske har funnits länge...(?) Tur att det var mina storlekar som fanns kvar i så fall.

Gyllene vingar! igen

Vingar i brevlådan

Asos har fått in silver vingarna som jag har. Vet att det var några som frågade efter dem och att de då var slut. Men nu finns dem
IGEN hos asos och kostar så mycket som 81kr.

Kimonoklänning

En fin, kimono inspirerad klänning känns det som. Tycker det var fint med lite vidare armar på den och mönstret ner till.

Bästa kompis

76915-413

Jag behöver en ny smink väska. Dragkedjan på min väska har nu pajat  för tionde gången och den är sliten. Den har hängt med ett bra tag. Jag spanade in
denna när jag var på Make Up Store här om dagen. Frågade inte vad den kostade dock. Någon som vet det förresten? Ska till Make Up Store på kurs om några dagar. Så då ska jag nog slå till.


Bild från Make Up Store

Håll värmen

76915-411
Jag hittar varma tröjor på löpande band. Det är alltid bra att ha en riktigt varm tröja i garderoben. Jag har några riktigt tjocka hemma. Men under vintern känner jag att man kan aldrig ha för få.speciellt de vinterdagar då man står i kylan och håller på att frysa ihjäl i väntan på bussen som aldrig kommer. (medans näsan blir rödare och rödare...) Den här tröjan från Active Wear, fastnade jag för. Att den är gjord av 95% lammull, 5% cashmir ger den några extra plus i kanten.


Bilder från La Redoute

Nytt under

76915-410

Lite nya underkläder sitter ju aldrig fel. Jag blev förälskad i den röda. Att BH:n sedan kostar 98 kronor gör beslutet ännu lättare. Jag SKA ha en! Sen måste man ju ha matchande trosor till. Även om jag inte matchar över och underdel varje dag. Så vill jag ha det för att kunna matcha ibland. För känner man sig snygg under så sträcker nog jag på mig lite extra iaf.


(jag har nu lagt till den röda BH:n på min 20% rabatt/order hos H&M)
 Bilder från H&M

Nytt ansikte

papya scrub old
Igår gjorde jag en peeling i ansiktet. Så skönt! Nu är min hud i ansiktet lika len som en babys rumpa och sminket sitter mycket bättre. Jag har inte gjort det (scrubat) så ofta som man egentligen borde. Jag var jätte duktig på det för ett år sedan men sen någon stanns på vägen så tappade jag det... men nu när jag har återupptäckt hur skönt det är så kommer jag definitivt att göra detta regelbundet. Jag har använt Body Shops Papya body scrub. Kanske lite för grov för ansiktet men jag gör ju inte det så jätte ofta. Jag tycker att det funkar alldeles utmärkt. Men den har tagit slut nu. Så det är dags för en ny. Men nu när jag var inne på Body Shops hemsida såg jag att de har gjort om den lite. Nu innehåller den finmalt ris, avokadokärnor och kiwifrön. Låter intressant och ännu bättre.


(När jag scrubar ansiktet med papya scruben så avslutar jag med tvål/ansiktsrengöring för den är väldigt fet och i ansiktet är det inte så skönt. Det blir liksom en beläggning. Fast det är väl det som gör att man blir så mjuk och len. Men lite stannar kvar efter man har gjort rent med tvål/ansiktsrengöring iaf. Undra om den nya är lika dan... Obs! jag scrubar inte runt ögonen. vill inte ha det i ögonen)



papya scrub
Papaya Body Scrub, the Body Shop.
En lätt och fluffig krämbaserad kroppsskrubb som rengör och mjukgör huden. Fuktighetsbevarande papayakärneolja. Finmalt ris, avokadokärnor och kiwifrön exfolierar. Pris: 200 ml, 209:-


Bild från the Body Shop

Höstjacka

76915-407
Denna J.Lindeberg
jacka trillade jag över när jag surfade runt lite bland alla bloggar. Gillar snittet i ryggen. Lite annorlunda.

Snygg skjortklänning, från Midway Inferno, med dragkedja och skärp i midjan. Snyggt med lite vidd i kjolen. I like!


Bild från lyxoutlet.se


Spanat

Jag hittar såååå mycket snygga klänningar hos Tjallamalla just nu. Kan inte bestämma mig för vad jag vill klicka hem!

Mera, mera!

Hittade en rabattkod hos H&M som gav 20% rabatt på hela ordern. Så jag beställde den svarta omlottklänningen, från Harmony, och Väskan som jag bloggat om innan. (som matchar bältet jag väntar på)

Spring collection

76915-406

Jag råkade hamna på
Rules by Marys hemsida och såg att de hade fått upp lite bilder på deras vår kolletion 2007. Fanns flera söta klänningar och toppar i härliga färger. Blev lite sugen på alla vårkläder som man ska börja titta på om ett halvår. Jobbigt att se allt vårmode redan nu. Jag har ju inte ens använt mina stickade tröjor än...

Bilder från Rules by Mary

Roll it

76915-405

Halsband av Rachel Leigh som jag blev lite sugen på. Kostar runt 1000-lappen.
Snygg längd på det också.


Bild från shopbop.

Alla prenumerationer på ett ställe!

76915-404
BilligaTidningar.se har alla tidningar som du vill prenumerera på, alla svenska iaf. Några få engelska och amerikanska m.m. Inga speciella erbjudanden som inte finns någon annanstans men allt samlat på ett ställe. Bra tycker jag. Men det är väldigt lätt att klicka hem flera tidningar när det finns massa erbjudanden för 4 för 99kr. Känns ju inte så mycket när man sitter framför datorn. Men en prenumeration kan man kosta på sig iaf.

Snygg höst

Jag vill ha en snygg höstkappa. Denna blå/vita kappa från Asos hade hängt fint i min garderob. Det priset för en kappa i Akryl kanske inte smäller så högt. Men fin är den!


(finns matchande kjol också för den som vill gå heeeeeeeela vägen...)

Bonnie and Clyde, i Göteborg?

76915-402

Brunt och turkost är väldigt snyggt tillsammans. Jag vill mer än gärna införskaffa mig någon modellerna av denna väska. Hade iofs gärna införskaffat mig hela
höst/vinter collektionen från Best Behavior. Jag blev kär direkt!


Best behavior säljs hos
Bully, i Malmö. – Keen, Åhlens, Bar o´d Mar, Speak Easy, Kontra:stockholm, i sthlm. – Bonnie and Clyde, i göteborg. 

Var ligger Bonnie and Clyde, i göteborg? Jag googlade och hittade var det ligger, kungsgatan 5.



P.s. Väskan finns i svart också för den som hellre kör det säkra före det osäkra.

76915-403


Bilder från Best Behavior

kontrastockholm.se

Hos Kontrast Stockholm kan du få hjälp med "allt inom skönhet, mode och välbefinnande." Dem har frisörer, fotografer, hudterapeuter, makeup artister, stylister som du kan få hjälp av. En sminkkurs kanske? Manikyr, nagelförlängning? Kanske vill du ha hjälp med att hitta kläder som passar dig och din kropp, få lite tips? Kanske har du problemhy, då kanske en ansiktbehandling passar dig bra? Dem har även en affär med lite märken som inte finns på så många andra ställen. (ex. best behavior, Linda Carlén,  by Petrine L, Dondup, L.A Sthlm, Soul Made m.m.) Du hittar dem på Birger Jarlsgatan 46, i sthlm(såklart).


Om man inte är intresserad av något de har att erbjudan kan man allttid roa sig med lite läsning på bloggen. Där du kan hitta lite snygga bilder och tips och annat kul som rör våran fåfänga.
76915-401

Bilder från Kontrast Stockholm

REA hos Nelly!

Jag sitter just nu och letar förfullt efter några riktiga fynd hos Nelly. Men det går extremt lååångsamt. Alla är väl inne och vill fynda.

Några fina godbitar finns det allt.
Day har ju sin fina klänning.




Jag kommer inte längre än så här för tillfället. Det går alldeles för trögt för att jag ska orka hålla på.


H&M Katalogen, del 101: Fel märkt

Jag fick ett paket från H&M idag. Jag hade beställt ett bälte, en klänning och ett par byxor. Men när jag öppnar paketet så ligger det en klänning, ett par byxor och en BH(?) En BH hade jag inte beställt! Jag ville ju haft mitt bälte. Det roliga är att BHn är märkt med texten Konjak Läderbälte. Men hallå(!) det är en vit BH inget konjaksfärgat bälte. Bara att skicka tillbaka det och vänta lite till.

Kanelbullensdag!

Idag har det ätits kanelbullar, 3 stycken so far. Vem kom på det här med kanelbullensdag? Någon som vet? Jag hörde talas om det först förra året men då var det så nytt så jag tänkte inte så mycket på det. Men iår känns det som att det har uppmärksammats mer. Pratas lite här och var om det både i tidningar, tv och mellan folk. Gott är det med kanelbullar iaf!

Dresses

Asos har fått in lite snygga klänningar som får det att klia i mina fingrar. En LBD som passar till allt. Jag skulle nog köpa mig ett färgat brett band och knyta runt midjan. (lite Kara Janx inspirerat) Och en röd klänning i satin med guld skärp i midjan som funkar utmärkt till jul eller party snygg till nyår.

Louis Vuitton i göteborg

Var hittar man Louis Vuitton i göteborg? Vem är återförsäljare här? NK borde väl ha LV.  Men vem mer?

Förhandstitt på vårmodet

76915-418
Jag fick mail från H&M idag som handlade om att jag kunde få ta mig en förhandstitt och beställa från H&M vårkatalog. Ahhh! Lite tidigt va? Men självklart beställde jag katalogen. Man är ju så nyfiken! Jag får även 10% rabatt på hela sortimentet och ett presentkort på 50:- som jag kan använda till min nästa beställning.

Bild från H&M

Retstickor

Varenda dag när jag står och väntar på bussen i brunnsparken så ser jag typ 15 stora skyltar som säger håll ögonen öppna Zara öppnar här i april. Det är mer än ett halvår tills dess. Jag blir bara irriterad varenda gång jag ser dem skyltarna. Var för kan dem inte öppna redan nu?!  Vad är det för ret fasoner. Ett halvår... (jag vill ju ha dem där skorna jag såg i London nu! ) Jag hoppas bara att det inte blir så att alla har samma kläder. För när Zara öppnar här så kommer det bli rena hysterin. Tänk för några år sedan när H&M hade många plagg av samma modell ute. Då kunde man se vissa plagg på varenda människa. Tråkigt! Men nu har det blivit ändring på det och det tackar vi för. Så popis som H&M är nu har dem väl aldrig varit.