14:e februari = alla hjärtans dag

76915-545



Saknar du romantik i förhållandet? Visserligen borde man kanske klara av vardagsromantiken själv. Men om man behöver lite tips och några knuffar så har Presentkuriren några tips. Vad sägs om:

  • 52 Romantiska veckor – Present som sätter lite fart på romantiken. 26 små romantiska uppgifter för henne att utföra för att överraska honom, och 26 för honom. Korten kan inte läsas förrän det skyddande lagret skrapas bort, precis som på en skraplott. På så sätt kan ingen veta i förväg vad som ska hända. Turas om att skrapa ett kort varannan söndag, så har ni en vecka på er att överraska den andra parten med uppgiften på kortet.

Om du hellre vill ge bort lite inspiration för att få lite mer fart i sovrummet:
  • 52 Busiga veckor – Romantisk, busig och sexig present. I den fina förpackningen finns en sidenpåse innehållandes 52 skrapkort, 26 för henne och 26 för honom. Korten innehåller sensuella uppgifter, busiga överraskningar och fantasifulla lekar som ska utföras på tu man hand...

Men har du inte pangarna så går det ju alltid att knåpa ihop ett eget. Kan ju alltid sno lite roliga idéer om inte annat... ta en titt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback