Jeans-shopping

Jag var inne en liten runda i stan och provade jeans förra veckan. Var bland annat på Gina Tricot och provade ett par svarta byxor. Väldigt snygga men dem satt lite sådär... jag kunde nog haft en storlek mindre. Men jag orkade inte prova ett par byxor till. Det var varmt och väldigt dammigt inne i provrummet. (lite äckligt) Jag måste nog gå in och prova dem igen. Dem har växt lite på mig under helgen... hittade ingen bild på dem på hemsidan så ni fär väl vänta med att se dem tills/om jag köper dem. Men snygga var dem! Men dem verkade bara finnas kvar i små storlekar... vad jag minns. Dem kanske har funnits länge...(?) Tur att det var mina storlekar som fanns kvar i så fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du köpt någon höstkappa än? Såg i ett inlägg att du ville kanske ha en från la redoute. Den 26:e nästa vecka har dom 50% på allt i en halvtimme. Bara ett litet tips ;) du går in här: http://www.frihetx2.com/

Postat av: Lalisen

Glömde lägga ill att den röda kappan som finns hos dem som du tyckte om just nu är på rea för 811:- !

2006-10-16 @ 23:51:28
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: Pannkaksbruden

Lalisen: Har hört att den kappan är väldigt stor och eftersom jag skulle behöva ha den minsta storleken så har jag gett upp tanken på den. Den kommer vara förstor på mig. Tyvärr. :( Men tack ändå!

2006-10-17 @ 08:12:05
URL: http://pannkaksbruden.blogg.se/
Postat av: Lalisen

Åh, va synn. Den var ju så fin :)

2006-10-21 @ 00:04:26
URL: http://lalisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback